20

До 20

преди 4 години

Абе, комунистите не бяха ли първи с еманципацията на жените? В Америка жените още не са могли да гласуват през 50те.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Казано накратко - американска ценностна система=========================Американска? Руските кифли са много по-смешни. И нашите не им отстъпват.

18

Хм

преди 4 години

Добър майтап. Не мога да кажа дали е и добър урок за детето, зависи какви са им отношенията в семейството - шегуват ли се помежду си, как момичето приема цялата работа. Ако гледа на това като шега и начин да си увеличи популярността - всичко е ОК, ако се чувства унизена пред приятелите, ама никак не е ОК. С тези циркаджилъци бащата досат надхвърля границите на наказанието, вижда се че това му харесва, дори на моменти малко смущава с перуките и женските пози. Американски прелести.

17

SS

преди 4 години

американски ***, по нашенску пидираси...

16

Анонимен

преди 4 години

Добър урок й е дал баща й, при това безобиден. А на дъщерята още щом си е избрала наказанието е ясно колко й е акълът.

15

Анонимен

преди 4 години

Не съм сиурна каква е ситуацията, но човекът не изглежда откачен. Може многократно да се е опитвал да говори с дъщеря си и да е глас в пустиня. Опитва се да й покаже как тя изглежда в очите на околните сериозни хора и как само някакви пубери й се възхищават, а тя си губи времето с кифленско поведение, вместо да мисли за бъдещето си. Когато бъдещето на детето ти е заложено на карта...но наистина смятам, че това родителско поведение е по-отговорно, отколкото да се напие и неглижира всичко

14

Анонимен

преди 4 години

Казано накратко - американска ценностна система.

13

XuTbP5bP

преди 4 години

Изключително слабоумен voice over.

12

Lan

преди 4 години

10, въх тез рохки яйца, сакън нИдей :)! Ако нещо такова ще я срива психически, какво остава за нещо наистина страшно и сериозно в живота й! Все пак тук си се излага баща й :). Те са различни индивиди!

11

бай ганю

преди 4 години

дали се е видяла в бащата като в огледало колко въздухарско е тинейджърското и поведениестрахотна идея на бащата дано е подействало като и е отворило очите

10

Анонимен

преди 4 години

Тийнейджър не бива да бъде така жестоко унижаван заради един неразрешен купон, още повече, че по време на тази веселба явно нищо лошо не се е случило.Бащата прекалява. Тя ще се затвори в себе си и ще се отчужди. И в резултат, родителите няма да усетят, ако момичето попадне в ситуация, при която наистина се нуждае от съвет или подкрепа. Да не говорим пък, че ще ги отстрани от живота си след като навърши пълнолетие.

9

Анонимен

преди 4 години

До TotenkopfНе не е инсценирано Просто татко имал много идеи. Детето едва ли е знаело за какви точно идеи става дума. Нека някой го попита, да видим какво ще отговори. А дали някой ще го пусне изобщо да говори? Не знам, съмнявам се.

8

Анонимен

преди 4 години

В първия момент помислих че е българин.А той бил зад окенски и д. И о. Т. Не ме интересуват краварите!

7

Totenkopf

преди 4 години

Тоя баща е абсолютно ненормален и е за психото. Но според мен по вероятно всичко да е инсцениранно предварително.

6

Анонимен

преди 4 години

Чух за това по радиото днес Абсолютен тъ..зъм Никога няма да одобря поведението на родител решил публично да се гаври с детето си по интернет. Огромната *** там, жадна за сензации направо си умира от кеф, а таткото сигурно вече е нацапал гащите от този факт Защо днес всичко е толкова изчанчено на какво се дължи това? Не мога да си отговоря.

5

Анонимен

преди 4 години

кои нормални държави, бе я вземи се прегледай

4

Амчъмдейвис

преди 4 години

Рано или късно пак щя пръснат , няма нужда от циркове!

3

Анонимен

преди 4 години

Дано горкото момиче има повечко чувство за хумор...

2

Киро Х

преди 4 години

Барневерт ще отнеме родителските права на таткото, и ще я даде за осиновяване на двойка цветнокожи джентълмени, сключили "брак" за отглеждане в по-подходяща среда.

1

Народна поговорка

преди 4 години

Крушата не пада по-далеч от дървото.