13

Анонимен

преди 4 години

Не се разбра кого запълва втората тръба от турски поток? Хъб Балкан ли? И каква е цената на газта - руска газ но от Турция за по преко.

12

До № 1 и 2

преди 4 години

Не сте разбрали автора. Малко е объркал словореда. Имал е предвид не "неФтен износител на газ"а"газов изностел на нефт"

11

БАШ БУНАК

преди 4 години

Нали и тока и парното се произвеждат от газ бе "тарикат"

10

Анонимен

преди 4 години

На мене руска газ не ми трябва.Къщата изолирах и я отоплявам с термапомпа, а на покрива монтирах 12 Квт. фотовотаици, като половината от годишния добив на ток е за собствена консумация, а другата половина ми я плащат бунаците с парно и електрическо отопление !

9

НАЙ–ПОТЪРПЕВШИ

преди 4 години

естествено ще сме ние. Е след УКРАЙНА. Ама там РУСИЯ скоро ще си ги прибере. А нас КОЙ. ТРЪМП не дава, ЕРДОГАН иска да сме му провинция, ПАСИТО ще си замине в САЩ, а Банкянския ПЛЪХ ще се свре в миша дупка. ОН за нищо не е виновен

8

ЗА КАКВО Е ТОЗИ ШУМ

преди 4 години

- за няколко ПРОБИТИ ДОЛАРА в американската хазна. САЩ както е известно на ВЕРЕСИЯ не ДАВА. Само взема. Ако нещо ви даде считай, че десетократно после ще си го вземе. Ама ПАСИто ги разбира тези работи. На него дава, а от нас взема

7

БАТЕ ВИ БОЙКО

преди 4 години

му бе поискано да купува УСА газ от Гърция в НЕОГРАНИЧЕНИ количества. Но ОН се запъна като Банкянско магаре. Ще му бие чембери ТРЪМП, а МЕРКЕЛ го е отсвирила отдавна. ПЪТНИК е ОН

6

ДЕМОКРАТИЧНА ГАЗ

преди 4 години

от АМЕРИКА на тройна цена. Честито на печелившите

5

Газчо

преди 4 години

Бате Гойко! По-навътре от автора трудно ще стане, но има още мегдан за творчество - зимният сезон почна миналия месец, проблем може да има след 1 януари, и то не веднага, защото ПХГтата в Европа пращят от газ именно заради очаквани проблеми, но . след 1.1.2020 - иначе журналистъ не преписва добре, бърза времена на годината с отоплителен сезон и т.н. - мързи ме да продължавам. Но такива си имаме такива четем.

4

Анонимен

преди 4 години

Удушващата хватка на Московската Орда лека полека се отдръпва благодарение на Украйна.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

3

Q

преди 4 години

Е как ще останеме без газ ,като САЩ ще ни помогнат с втечен газ ....в запалки !

2

Бате Гойко

преди 4 години

"Украйна иска да си гарантира приходи от транзитни такси за по-дълъг период." България твърдо се отказа от такъв вид доходи, ама няма се плашите: "В момента втората тръба на "Турски поток" се запълва." - плюс това, "от догодина Румъния става нефтен износител на газ.", така че всичко е наред ;) Имам само въпрос към формулировката "нефтен износител на газ". Ако може някой по-навътре в нещата, да разясни. Благодаря предварително.

1

Газчо

преди 4 години

Това с неФтения износител на газ ми хареса! Опитайте с неТен, по-може да стане, ако знаете какво означава