12

11

преди 4 години

Така и не се разбра ква е новата акция.

11

Скептик

преди 4 години

Големите фирми плащат глоби на едро. За това самосвали 44 т пердашат със 120 на магистралата и околовръстното. Всички работят на обекти финансирани я от правителството, а от кметицата... Гледам и боклукчийски камиони карат с по 120. То те сигурно имат имунитет. Нали са на мафията.

10

Анонимен

преди 4 години

И как точно камерите могат да накарат джигитите да си плащат глобите, защото около 95% от тях не го правят!? Глобите се плащат само от баламурници, които и без това рядко нарушават правилата, джигитите си ги събират в колекция и продължават да си карат както си знаят

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Точно вашето съсловие шофира най - неразумно на пътя. Не съм видял водач на камион да се движи според правилата, освен тези които карат ЗИЛ, ГАЗ, ИФА и Шкода, а те са много малко.

8

Анонимен

преди 4 години

Къде ги виждат тези жигити като по цял ден съм по пътищата с камиона. Ако броят за джигити патрулките за които ограничението на скороста не важи това е друга бира. Нито един не съм срещанал по пътищата да кара с превишена скорост. Всеки си кара според пътните условия и знаците за ограничение. Докога ще ни натрапват в главите че заради джигити ще го отнасяме ние спазващите закон и правилник и докога данъците ни ще отиват за нищо правеща армия от полицаи. Докога ще ги храним и плащаме 20 заплати.

7

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмутенЗа промяната на редеф чул ли си?

6

кви джигити бе

преди 4 години

къде са тия джигите...дайте да ги видим , смазаха го тя народ от терорнекви биячи с власт. дето сега шефовете на КАТ карат да излизат и да ловят некви несъществуващи същества- джигити за да оправдаят парите за тия камери...толова милиони се дадоха пък хората не нарушават вече, най-много 20-30 км тук таме за някоя секунда , колкото да се наместиш в трафика, че е не скоростта, а липсата на магистрали дето убива хората, колко са сериозните инциденти по мигистралите с превишена скорост???

5

Възмутен

преди 4 години

Толкова много се говори за войната по пътищата,вдигат глоби,смъкват номера,400%>застраховка,а толкова много битова престъпност,грабежи,убийства по непредпазливост,но там закона не взема никакви мерки

4

Анонимен

преди 4 години

Зима имаше през 60-те 70-те и 80-те години. Тези които са родени в началото на 90-те години изобщо незнаят какво е истинска зима. Зимата започваше в краят на Октомври и свършваше на 1-ви Май. През Ноември снега достигаше до 15 см тук в София а в Севрна бг достигаше до 35 см. Снегонавяванията достигха до метър а на места минаваха 2 метра. Жигулата цяла зима я карах с циментова тежест в багажника за да има сцепление с пътя. Та тези дето ви дават акъл кога са родени и знаят ли какво е Зима.

3

Наблюдател

преди 4 години

Ден година храни!

2

Язека

преди 4 години

Спазвам даже и абсурдните знаци 60 км/ч на магистралите. *** за милиционерите.

1

Анонимен

преди 4 години

идва нова година и трябват премии!