16

Анонимен

преди 4 години

Когато сме болни, изследват ли ни за подходящия антибиотик? Мен - НИКОГА! Дават рецепта за широкоспектърен антибиотик, после втора доза или сменят с друг...

15

Анонимен

преди 4 години

За температура и кашлица си има парацетамол. От антибиотици може да получиш гъбична инфекция.

14

Анонимен

преди 4 години

От техните антибиотици сега трябва да пия Нистатин за гъбичките в стомаха и червата и да не ям сладки и тестени неща.

13

Кратун

преди 4 години

Някой тук може ли да каже, че са му правили антибиограма преди да му предпишат антибиотик? Докторите лекуват на принципа проба-грешка. Първо предписваме това, за което търговският представител ни е обещал екскурзийка. Ако не подейства до 3-5 дена, праскаме някой още по-силен и така, докато уцелим правилния. Така и мама се научи да лекува.

12

ASD

преди 4 години

Резистентност на щамове вируси и бактерии към антибиотиците се развива не при хората, както го представя статията, а при отглеждането на животни. При отглеждането на пилета прасета в затворени помещения и риби в затворени водоеми се използват промишлени количества антибиотици в комбинация с високо ниво на растителни и животински отпадъци се получава "ПЕРФЕКТНАТА" среда за възникване на резистентни щамове.Животински продукти отглеждани в затворена среда се превръщат в биологично оръжие!!!

11

HH

преди 4 години

Добре де кое не разбрахте и гербаджии и бесепари сте 3-та ръка хора, ще получавате толкова колкото водещите държави кажат !

10

Анонимен

преди 4 години

До ЕнгелсТочно при любимият ти социализъм една лекарка за чалко не ме уби заради предозиране с антибиотици. Била съм малко дете, а нашата изписвала с антибиотици с повод и без повод и то в дози за възрастни. И насрая тежко отравяне в следствие на предозиране! Така, че хайде на не говорим как преди 30 години било такова или онакавоа и как такива неща не се случвали. А съм живият пример, е се случваха. И се радвам, че съм живо за да разкажа тази история.

9

Анонимен

преди 4 години

До Василев, знаеш ли колко % от вашите осигуровки отиват за ТРУДА на лекари и сестри?Около 5 % (пет), цифром и словом!

8

Енгелс

преди 4 години

така е при капитализЪма

7

Анонимен

преди 4 години

До истина еТо ако влезеш в съветска болница, винаги оздравял излизаш!Еееххххх, едно време, преди 30 години...бяхме безсмъртни!

6

истина е

преди 4 години

Пожелавам на всеки да е здрав ,защото влезе ли в БГ. болница , може и с катафалка да си отиде !

5

Анонимен

преди 4 години

Кресливите майки са злобни, защото имат болни деца.Винаги както обикновено някой друг е виновен. Истината е, че в част от случаите именно майките са виновни.

4

Кое избираш?

преди 4 години

Дете с температура и кашлица.Ако не се изпише антибиотик - има риск 1-2% да развие хеморагична пневмония и после - дела, дела, и пак дела, проверки, Хекимян и т.нат.Ако се изпише антибиотик, този спада до 0.0001%

3

Анонимен

преди 4 години

Важното е за кресливите майки с фиктивно болните деца да има по 2000 лева на месец, скоро рекетьорките ше искат и по 3к!

2

Анонимен

преди 4 години

в болниците лекуват ли ни изобщо

1

Анонимен

преди 4 години

време е за хомеопатия