10

Анонимен

преди 4 години

Уж беше умен мъж но явно тази овца ще го завлече на дъното

9

Анонимен

преди 4 години

Ami bg da im pomogne nie sme bogati njama problem.kasina restr barove vs ni e ok v bg

8

Не разбрал

преди 4 години

И сега какво- да ги слагам и тях ли към бездомните, или тя що си врътне г..ъ на сцената, и ще си възвърне загубите? Бизнес само с пари, не става, трябва и акъл!

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Мина им времето на тези и сега...други са на мода.Ако не са го...проумяли и още се напъват да се правят на...интересни,ще загубят всичките си...спестени с честен труд и...далавера парици.Тогава требе Бекъм да ходи пак да...рита,а женицата му да...пее в някой...африканска провинция,или в Индия при махараджите;те ще се...впечатлят.Така преминава...световната слава...неусетно и безвъзвратно.

6

Анонимен

преди 4 години

Глобализацията и изчезването на средната класа си казват думата. За да съществуват марки като нейната, трябва да има достатъчно много хора за които да не е проблем да си позволят да купуват веки месец поне няколко от нейни облекла. Това няма как да стане и резултатите идват.Прескъпите за снобари и те остават няколко, а всичко друго заминава."Свободния" пазар ти дава свободата и да падаш свободно.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе, как при толкова Милиони, с които биха могли да осигурят охолен живот дори на правнуците си, са се оказали пред "финансов проблем"?????Единственото обяснение е - трябва да си мнОООго тъъъ ппп, което семейство Бекъм доказа на практика!!!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Като я караха да пее със Спейс гърлс тя не щя, можеше с един концерт да изкара няколко пъти тая сума. 500 хиляди всъщност са нищо, много беге "бизнесмени" имат къщи за по толкова че и отгоре в Лондон, дето после ги отдават под наем на други беге ц.ъ.р.в.у.л.и

3

Анонимен

преди 4 години

Горките.Сега и тях ли да ги мисля.

2

Chalgarin dudaev

преди 4 години

Виктория ще си покаже гащите на сцената и ще набави сумата

1

Анонимен

преди 4 години

Да му направим дарение !