17

Анонимен

преди 4 години

Бойко я свърши този път като кучето на нивата с изказването си по повод трагедията в Педиатрията, защото за него е невъзможно да си представи,че лекарят страда с болката на пациента, преживява страданията му и частица от него умира с всяка отлетяла душа.

16

Анонимен

преди 4 години

Ми то си е в реда на нещата министърът да подаде оставка при случай както този с починалото дете, включително при закриването на Педиатрията в разгара на зимния сезон и предстоящите епидемии.Откъде накъде ще подпише договор с НЗОК за лимити,пък ще размахва пръст на лекарите ,като му изпълняват недомислените заповедиИ защо като отстранил временно директорите, не се е оттеглил и той от поста??Във Франция ли беше навремето при една голяма жп катастрофа министърът на транспорта веднага се оттегли

15

Анонимен

преди 4 години

Възхитен cъм, че току що цензурaтa премaхнa "умcтвено изоcтaнaли" кaто непдходящ термин и cъщевременно допуcкa вcякaкви проcтотии. Cпрaвкa другите пиcaния. Между впрочем обучението по медицинa и cледвaщaтa прaктикa ca cред нaй-риcковите фaктори зa нaрушения в cемейния живот, злоупотребa c aлкохол и нaркотици, депреcии и caмоубииcтвa. Е.Г.

14

Анонимен

преди 4 години

Не cъм фен нa миниcтър Aнaниев, но той е прaв, че трябвa дa cе отрaботят aлгоритмите и критериите зa лечение. Лекaри не доcтигaт в цял cвят, вкл. и в брaтcкa Aмерикa. Нaмaлявaт "***", които иcкaт дa cе зaнимaвaт c тaзи рaботa. Зa педиaтри пък дa не говорим. Децa между другото cъщо умирaт. Педиaтрите и в Aмерикa ca нa поcледните меcтa по доходи. Кaто видиш и, че нaродът в Бългaрия е оcновно от "гевреци" нещaтa cтaвaт яcни. Бъдете здрaви!

13

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой и какво иска,но знам че лобиста Ананиев определено няма място в Българското здравеопазване!

12

дреме им

преди 4 години

БСП демонстрират активност и загриженост!И пет пари не дават ни за министър,ни за хората!И Герб,и БСП вдигат врява до небесата колко са загрижени!В България ври и кипи от политика!А Запада само се подсмива и възползва!Ако почнем да ги кичим *** по черниците,Запада пръв ще скочи да ги защити,щото си губи послушните лакеи!

11

Анонимен

преди 4 години

По всичко изглежда, че нещата едва ли ще се променят с оставки проблемите в здравеопазването и обществото са огромни и през по- близкото и по- далечното бъдеще няма да има оправия,които са следствие, резултат от 20 години бездействие т.e само материалните им придобивки от негативни фактори и механизми от търговската дейност остават

10

реалист

преди 4 години

ХОРА УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ УНИЩОЖАВА ДЪРЖАВНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. В МНОГО ГОЛЕНИ ГРАДОВЕ НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ, КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА МАЛКИТЕ. А ТАМ КЪДЕТО ГИ ИМА СА ПЕНСИОНЕРИ ОТ 60-80 Г ВЪЗРАСТ. ВЧЕРА ТОВА МИ ГО ПОТВЪРДИ ДЕТСКИ СПЕЦИАЛИСТ ОТ НАШИЯ, КОЙТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПЕНСИОНЕРКА. ТОВА Е УМИШЛЕН ГЕНОЦИД ЗА ДА МОЖЕ 5 МРД БЮДЖЕТ ДА СЕ УСВОИ ОТ ЧАСТНИ ЛЕКАРИ И БОЛНИЦИ. ОСТАВКА НЕ САМО НА МИНИСТЪРА, НО ЦЯЛОТО ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО, СЕГА И ВЕДНАГА !!!

9

ххх

преди 4 години

ВОЛЯ - Взимай Още Лекарства, Янко! СДС - Съюз на Държавна Сигурност;

8

Анонимен

преди 4 години

И днес и утре и всякога депутати си служат с противоречиви бележки и становища .Стоян Мирчев да отговори защо детско отделение в избирателния му район е пред закриване поради липса на педиатри и тогава да се напъва за оставка на здравния министър.

7

Еколог

преди 4 години

И защо ще му искат главата? Не е ли по-добре крак, ръка, нещо друго да му искат? Тия верно ни направиха африканска държава, вече и канибали се навъдиха в парламента.

6

анонимен

преди 4 години

В разстояние на 1 година сътвориха сума ти скандали и все натякват" да не се политизира"Смешни станаха.

5

Анонимен

преди 4 години

"Ананиев пък зове темата с болните деца да не се политизира"Кое да не се политизира? Ти министър на какво си? За кой сектор отговаряш в тази държава?

4

ххх

преди 4 години

БСП - болни и стари пенсионери; ГЕРБ - гамени за експресно разграбване на България; ДПС - де.билни и прости селяни; ОП - обединени простаци;

3

Анонимен

преди 4 години

При фашисткият режим е така - лекарите дори и децата оставят да умрат -видима е само корупцията!

2

ай сиктир

преди 4 години

Този номер не се ли изтърка всеки път когато гербавите се оакат го пробутват.

1

Човек

преди 4 години

БСП-ПОБЕДА! Нинова за премиер!