6

Чели

преди 4 години

Няма такова понятие като "Детска педиатрия" - Детска болница, или Педиатрия.Моля Ви ...Съгласна съм, че трябва да е на подходящо място, на чист въздухи най-вече новопостроена, модерна - нали виждате новопостроените функционални болници ...Щом е за децата, трябва да е най-доброто!

5

Анонимен

преди 4 години

Малко пари могат да отмъкнат от държавата с довършителни работи. Искат да точат много години и държавата да е в ръчичките им за всекидневен рекет.Мнението на тези доказани мошеници е най-добрата защита за дострояването на сградата.

4

Анонимен

преди 4 години

Нов бардак с стари к..ви не се прави ама те ще правят!лека му пръст на детето посетило три болници и починало след диагнозата Нищо му няма

3

ksarax

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо беше всичко миналата седмица.

2

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Щом е дадено техническо задание за крадене, ще се краде.Та тази болница ,като време за строеж се доближава до това необходимо за построяването на Хеопсовата пирамида преди 4500 год

1

..

преди 4 години

То няма лекари (май избягаха) - те нова болница искат. Няма и деца - и те избягаха в чужбина заедно с родителите си, не знам защо.... питайте Боко.Проблема не е в липста на болница... но няма кой да го прозре.