87

Корнелия Нинова:

преди 4 години

-- Нашето Ленче се "Въздържало", а всички нейни симпатизанти, които я пратиха в Брюксел се надяваха да гласува "Против" и да защити българските православно-християнски ЦЕННОСТИ...Нейсе, Ленчето ги измами.

86

Жоржетке ма,

преди 4 години

зарежи маникюра и епилацията и слез на Земята. Стамбулската конфекция колко защитава жените е ясно и на дечицата, минаващи изправени под масата. Че ти искаш и ние да 'рупаме доматите с колците като тебе - плащат ти, искаш си,' 'рупаш ги. Ама за повечето българи, че и - ах, каква изненада - "бити" божем българки да паднат на равнището ти е под достойнството им. Добър апетит и дано колците не ти преседнат, "лакомнико" ;-)!!!

85

Селянин, Ганю, и пр.

преди 4 години

Постоянно се намеква че българинът е *** и не разбира за какво става дума, но както ви го казаха по-долу, англичаните също не я ратифицираха, както и други източноевопейски държави. Много добре разбираме за какво става въпрос. Може би някой от либералите тук ще ни обясни точно какво означава "gender" и колко вида от него -освен жените-тази конвенция ще пази. А ако наистина става дума само за защита на жената, да се махне думата "джендър" та да се одобри веднага.

84

Анонимен

преди 4 години

Абе вие и православието не сте искали да приемете, ама сега от както Путин стана по-католик и от Папата станахте по-вярващи и от партизаните !

83

Жоро

преди 4 години

До ЖоржеткеВ психологията "проекцията" е много често срещан механизъм за психологическа защита, това е склонността да приписваме своето поведение, черти и импулси на някой друг. Понеже съм сигурен, че не ме разбираш, ще ти го опростя. Трябва да си отговориш на два въпроса:1. Защо коментарът ми за насилието над жени те засегна лично?2. Защо реакцията ти на това е да приписваш нестандартна ориентация на напълно непознат човек? Може би за теб всеки, който не малтретира жена си, е нередовен?

82

Пол Нюман

преди 4 години

Масовото преписване на домашни и наизустяването на готови литературни анализи води до пълната липса на аналитичност и неумението за разбиране на елементарен текст. На *** енглиша му е вроден. Няма нужда да му се обяснява кво значи джендър. Комбинацията на тези две неща води до повечето коментари под тази статия.

81

Ганка

преди 4 години

У Бегето си имаме нови железни закони. Търпиш тормоза докато пуснеш словом и в цифри три (3) жалби и насилника ще бъде съден за домашно насилие. Под три жалби не е насилие. После, ако имаш късмет може и ограничителна заповед да издадат. И ако съвсем имаш късмет може и да не бъдеш гръмната или преждевременно убита от бой. Късмет трябва да имаш в тоз живот.

80

Един

преди 4 години

Аз съм свободен човек, защото така съм решил. Никой не може да приема нищо от мое име, защото не съм дал на никой това право.

79

Анонимен

преди 4 години

България ще ратифицира конвенцията. Няма да може да се противопостави дълго защото не сме независими в евросъюзът. Евросъюзът се управлява от либерално мнозинство а ние сме малцинство. Трябва да подкрепим Вишеградската четворка за да може консервативният блок да расте.

78

Жоржетке

преди 4 години

***, преброй си коментарите под темата и ще стоплиш скоропостижно кой "лае по форумите" ... Ееех, поне да лаеше, а ти на блеене , таман свойствено за ония от " другия бряг/тротоар", го докарваш. Самороден "талантИН", какво да го правиш - лакче, епилацийка, мъцане по форумите - сам си, други няма;-)...

77

Жоро

преди 4 години

До Жоре бре,Лакирани нокти, епилацииМай много те тегли към другия бряг?Лаеш по форумите, за да си доказваш, че си нормален, но не ти се получава, нали?

76

муспи

преди 4 години

Предлагате протести, излизане на улиците - а защо? - това не пречи на еврейската власт. Тя и гласовете на изборите не брои, а ние се правим че не виждаме?! Геноцидът над бялата раса вече е в заключителен стадий, войната е открита, - ако не започнем да убиваме евреи в такива мащаби, че не да ги заплашваме а да изчезнат, свършва цивилизацията и започва човекоядството.

75

До 78

преди 4 години

Ами ти! Ние ще те последваме. Кога излизаш? Бла-бла...

74

муспи

преди 4 години

Не всички деца ще ходят при приемни родители, - повечето ще се приемат в синагоги, масонски ложи и джамии, за ритуали - пиене на кръвта им и дъвчене на месото.

73

Анонимен

преди 4 години

Няма пък. Не сме ***

72

нормален не гей

преди 4 години

Булгарете фесове че туриме ама нема да приемеме турската конвенция

71

Жоре бре,

преди 4 години

вЕрвам ти, да знаеш, баш като на мадридския дЕдо ти вЕрвам, че си женен хетеро. Айде, че ще изпуснеш епилацийката. Познах ли, резбицо нестандартна?

70

дедо Ви

преди 4 години

През вековете българинът е оцелял благодарение на православната вяра и здравината на семейната клетка. ИК посяга и на двете. ЕП Ви приканва към мултикултуризъм /отцепродавщина/ и животинско разплождане....

69

true

преди 4 години

Понеже само с протести и то на малка част будни явно не става предлагам - Закон - който пробутва ИК да влиза в затвора.Закон и криминализиране, повечко годиники в затвора.Приет точно от надупеното герберското НС.Вижте какво поколение се подготвя от детската градина.Утре нашите деца и внуци ще си сменят пола, ще ни водят "снахи и зетьове" от техния пол, ще взимат чужди деца че няма да имат свои, нашите ще ги отнемат щото сме много будни да ни затворят устите, а за нас ще приемат евтаназия че да не се харчат да ни гледат и да им освободим жилищата. Ей това ще чакаме от децата и внуците. Няма да

68

true

преди 4 години

дебело да подчертая че основното в тази "конвенция" е вербалното насилие, това си е трик на либераститедемократи да те облъчват с някакви сърцераздирателни истории за жертви, а дефакто да пробутват вербално насилие както в случая т.е. и сега си има закони и наказания за побой и убийства, но с тази конвенция ще наказваме вербалното насилие и то със затвор. Вместо да се разведе другарката просто анонимно, без доказателаства, на едната дума на нпо-то, всеки съпруг може да отиде за 5г в затвора щото уж и бил казал "кифла" и това много я разстроило, може да се сети и след 30г например.Е, само с про