11

MM

преди 4 години

Пак започвате с убийството на Михаил. При огледа на трупа лекарят от бърза побощ и полицейските дознатели пишат, че няма следи от насилие. Човека си е удушен. От кого и как е друга работа. Само дето кръвта от двама различни мъже под ноктите му и чуждите косми по него не са на осъдените!!!!! Ако имаше камери щеше да е по ясно какво се е случило и кой го е удушил.

10

чарли

преди 4 години

Как ли са разкривани престъпленията когато нямаше камери ?

9

Анонимен

преди 4 години

па те не са сложени за снимане, сложени са да се открадне некой лев

8

Анонимен

преди 4 години

А демократичните сополи гарантирате безкрайно плюене.Това можете - това правите. Толкова са ви силичките и никой не гласува за вас. Щото хората вижзнаят, че сте *** луци.

7

Анонимен

преди 4 години

Едно време, при бай тошо какви камери имаше. Дойде герб и няма камери.

6

Анонимен

преди 4 години

Не знам къде работят камерите, но на подлеза на пазара И.Вазов има 4-5 камери, всички с боядисани обективи и стоят така от поне година. Ако работеха, някой щеше да забележи, че не се вижда нищо. Да не говорим за тези, сложени по бул. България - интернет доставчиците отпреди 15 години са нищо, пред висящите им като простори кабели между стълбовете...

5

Анонимен

преди 4 години

И за кво тогава въобще се купуват тези камери?Ааа, сетих се - Фандъкова усвоява.

4

АнонимеН

преди 4 години

ДА АМА КАКВИ ПАРИ ПЛАТИ ОБЩИНАТА ЗА ТЕЗИ КАМЕРИ И ПОДДРЪЖКАТА ИМ !ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПАРАТА СЛЕД ТОВА РЕЗУЛТАТИТЕ СА МАЛОВАЖНИ!

3

докога бе?!

преди 4 години

има ли нещо наред въобще в тая държава! ? някий ще понесе ли отговорност за неработещите. камери? ??наистина абсурдна държава, с претенции за "европейска" !!!!

2

ГРОБар

преди 4 години

Камерите не работят, защото са взети едни пари за тях и всеки месец се взимат без да работят, защото това са разходи все пак нали. На много места се слагат дори имитиращи камери за 10 лв бройката на която светят само ЛЕД-четата, а се вземат хиляди лева от бюджета за истинска. И така управляващата шайка ГЕРБ се облагодетелства навсякъде и от всичко, каквото може да се гепи. Другия път пак за тях гласувайте и такса въздух ще ви въведат. Гарантирано от ГРОБ!

1

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми какво работи убиеца и кои са му роднини, за да ви кажа какъв е проблема с камерите.