41

Анонимен

преди 4 години

До Крим не е рускити си много *** чиляк!

40

факт

преди 4 години

До До Крим не е рускиправ си *** си е тъпо

39

факт

преди 4 години

сащ продават техниката със софтуер за 1година и после ви съдират кожататака ще е и със самолетите

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29"... тези наши супермодерни ефки..." турците ще ги пръснат на дребни парчета с С-400.А и да нямаха С-400 щяха да ги съсипят с огромното си числено превъзходство на техните "стари" F-16! Супермодерното му е един радар с фазирана решетка, нещо задължително за всеки съвременен изтребител. В останалото си е същият стар самолет.

37

До Крим не е руски

преди 4 години

Чудя се, как може да има такива тъъпунгери като теб! Не вярвам сега да влизаш в прогимназията! Ходи да гледаш "Междузвездни войни", наместо да цапаш тук!Руснаците, пиленце, вече са с две генерации след С-400. Следващата се казва С-500 и може да сваля нисколетяши спътници. Какво ли може да прави С-600?А Крим е руски с указ на Екатерина II! Путин затова не могат да му простят американците, че корабите с мебелите и съдинките на булките на морските офицери от VI флот ги върнаха обратно в Америка!

36

Крим не е руски

преди 4 години

руснаците как се извозиха..ха.ха продават секретно оръжие на вражеска държава която ще го пробва и ще изработи качествена защита ...ха.ха.ха а гладните ватенки се радват на денги дето ще ги задавят..ха.ха Да видим кой ще се смее последен...

35

Анонимен

преди 4 години

Ние ф16 ли си купихме?

34

Боби

преди 4 години

До Goran"Турция е троянския кон. купиха Ц 400 само за да ги изпробват и Американците да им видят спсособностите и тъпите рашки се хванаха на въдицата и си предоставиха най новата технология"ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА1. Още 90 години на миналия век САЩ купиха С-300 от разбра се Украйна. Е и какво? Защо Виха на умряло за доставките на тези комплекси в Сирия и Иран?2. С-400 ползва всички ракети от С-300 + 4-5 вида съвсем нови - кои точно са доставени на Турция ние не знаем(а колко са орязани също)

33

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна истина е, че руснаците показаха на американски специалисти разположен на позиция хиперзвуков комплекс "Авангард". Бойните части на този комплекс летят със скорост 27 пъти превишаваща скоростта на звука и остават упавляеми във всяка фаза на полета.

32

Анонимен

преди 4 години

Днес руснаците съобщиха, че са показали разположен на позиция новия хиперзвуков комплекс "Авангард" на американски специалисти. За него говореше Путин, а разни наши деебильчета се смееха. Ракетата лети със скорост 20 пъти по-високо от звука, при полет се нагрява до 2000 градуса С, но се управлява добре. Управлява се, ако разбрахте!

31

Аха!

преди 4 години

Ето зато Тръмп никога няма да каже на Ердоган: "Чудесен съюзник в НАТО сте!"

30

Паралели

преди 4 години

Ако беше бат Бойко какво ли щеше да изфъфли?"Ние смятаме предложението да придобием само "Пейтриът" и напълно да се откажем от руските С-400 за намеса във вътрешните ни работи", каза турският лидер."

29

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Уж невидимите самолети на САЩ светят като коледни елхички на руските радари те затова янките толкова се тръшкаха и се запъваха за тия ракети, за да си продават невидимите самолети на баснословни цени които изобщо не отговарят на качеството и на заявените характеристики.Познайте защо не искат сега да дадат Ф-35 на Турция и какво ще покажат тестовете.Братушките вече закараха радари (без ракетите) в Сирия и всички специалисти вече знаят колко е невидим Ф35 като *** на сватбена торта е неви

28

възроден българин

преди 4 години

До възроден българинСамо ли сме?

27

възроден българин

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааНе, не съм в грешка. Саудитска Арабия също прояви интерест към този коплекс. А дали САЩ ще им разреши да ги купят е съвсем друг въпрос.

26

възроден българин

преди 4 години

Чувам гласове ,вие чувате ли ги?

25

Анонимен

преди 4 години

Веднъж да ги получим тези наши супермодерни ефки, тогава ще им разкажем на турците играта. За два часа ще превземем Цариград до Анкара и ще имаме граница с Кюрдистан!

24

възроден българин

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааАз да ти отговоря кои ... пред Сомалия и Горна Волта са ... Индия, Египет, Индонезия, Саудитска Арабия, Катар, Алжир, Виетнам, Мароко и так дальше ... общо 17 страни.

23

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Турция дори и да има 100 хиляди американски войници те са под постоянна заплаха или така да се каже под КОНТРОЛ. Те нямат власт извън базата където са разположени. Те са в Турция защото им е ПОЗВОЛЕНО да бъдат там в рамките на НАТО а не защото американците са успели да "убедят" турските власти че трябва да имат войници там.

22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ТА , КОИ ВИКАШ СА СЕ НАРЕДИЛИ НА ОПАШКАТА , ЗА ДА ПОЛУЧАТ С-400...!??????СОМАЛИЯ И ГОРНА ВОЛТА ЛИ....ИЛИ МОЖЕ БИ ИЗРАЕЛ....?!АЙДЕ , ДАВАЙ, ИЗЛЪЖИ МЕ , КАТО ХОРАТА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА