27

Бай Иван

преди 4 години

Понеже социалните са повече, ако бащата е "неизвестен", електората реши да ражда на поразия ;) !!!

26

Анонимен

преди 4 години

Само успехи.... Та колкото и да се напъваме, тук и другаде.... България вече е само за майтап... Не само среди нас българите... Да, можем да се кичим с лъвчета и т.н. но това е ала бала... Ние сме вече никой и всеки не ни е___ за нищо... Гати таШ.. за 30 години.Все тая БСП, СДС илм ГЕРБ... Пълен провал братя българи... Пълен...

25

ивайло с.андонов1973

преди 4 години

BниманиеПИРАМИДАТА елана те чака !

24

Анонимен

преди 4 години

Тва брака не е за всеки.(като ученето е). На някои не им върви и с 3-4 брака, на други и един им стига.

23

възроден българин

преди 4 години

По време на 500 годишното турско робство българите от 400 хилядно мижаво и гладно племе се увеличиха до 3 милиона, със запазена култура и традиции, религия и език, морални и духовни ценности!За 30 години българска слободия намаляха от 9 на 6 милиона, с прееббана и изродена култура, племе без никаква култура, морал и духовни ценности!Звучи брутално горчиво, но това сте братя българи! Изродихте се в едно коппелдашшко племе!!

22

Анонимен

преди 4 години

Е какво искате от жени като ***, Елена йончева, Мая манолова и деса радева?

21

До 18

преди 4 години

Това е заради пенсиите и другите социални помощи. Преди жените не правеха безразборно секс, щот кат забременеят и мъжът ги остави, сами ще гледат детето. Няма помощи за самотни майки. После и аборти и хапчетата против бременност. А пенсиите, те не могат да летят из къщи, или да цепят дърва. Пенсиите замениха децата, а помощи се опитват да заменят мъжът и като цяло семейството.

20

бай Спиро

преди 4 години

Женят се млади с родители със селски манталитет. Често под натиск и после развод. Да събереш роднини, които я си виждал някога и почти сигурно повече няма да видиш в някакъв гротестен ритуал наречен сватба. Същата глупост е и с баловете. "дИтетУ" завършило средно и грандиозно тържество все едно е взело нобелова награда.... луда работа...

19

Пак до 7

преди 4 години

Какво излиза?Ако майката беше напуснала работа, за да си гледа детето, не могат да оцелеятс 1 заплата. Тази неженена двойка може да живее само под наем, защото няма място за тях нито при свекървата, нито при тъщата - там вече има по едно младо семейство, всяко от които е с по 2 деца.Затова едната баба се лиши от половината си заплата, за да гледа детето.Нямало да правят ли сватба, защото нямали пари за такъв масраф. За други причини не говорят. Може да си прав, че разчитат на дребните бонуси

18

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да поема отговорности. Всеки предпочита да се енджойва без никакви ангажименти. Щото eб.нето е безплатно.

17

възроден българин

преди 4 години

По време на турското робство всяко българско семейство можеше да огледа 7-8-10 деца, днес в свободната българия по едно дете не можете да отгледате и изхраните!

16

Тръба

преди 4 години

Робовете вече намаляват в геометрична прогресия. Тези дето още блъскат за подаянията на някой Другар, са на ръба на възможностите си. Сега като свърши кризата и започне рецесията, държавичката ще се счупи.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма "далавера" от брака. Идеята е двама човека да поемат лична отговорност пред семействата си, пред държавата и пред църквата, че ще отгледат деца в нормална среда. Всичко опира до отговорност и задължения от двете страни, а не емоции и любов които са ден до пладне.

14

До Анонимен 7

преди 4 години

Да, ама тази година не се дореди за детска ясла единственото детенце на мои познати, млада двойка висшисти, и двамата работещи и живеещи под наем!За да оцелеят, се наложи едната баба да мине на половин работен ден. Единият дядо работи на смени и така горе долу успяват да направят програма кой кога да гледа детето. По друг начин не могат да помогнат, защото при всяка една от възрастните двойки живее семейството на по-голямото им дете, всяко едно от тези семейства на по-големия е създало 2 деца.

13

Анонимен

преди 4 години

Наскоро по повод 30-годишнината от падането на Берлинската стена публикуваха статистика за раждаемостта в Германия. От годината след събитието раждаемостта изведнъж рязко спада. От много хубаво. От свобода и демокрация. Миналата година благодарение на мигрантите бележи ръст.

12

Какъв брак?

преди 4 години

Какви пет лева? Жената не е ли девствена не е за женене. Не си заслужава да даваш пари за глупости.

11

бг

преди 4 години

С жена ми имаме общо жилище и две деца. От 15 години сме се разделяли, само когато някой е в командировка. Това, че не сме ходили някаква лелка да ни мрънка щуротии в "гражданското", нищо не значи. За нас и децата ние сме си женени повече от тези, които са си правили кичозни селски сватби...

10

Анонимен

преди 4 години

каква е далаверата от брака? нещо данъчни облекчения, достъп до детски градини ...или носи само юридически проблеми ... не можеш да си продадеш колата без слюнка от жената

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми гледай сам(а) дете,без баща,за да видиш как човек изглежда сам едно дете,особено и ако липсва помоща на баба и дядо да помагат е кошмар.Никак не е лесно в днешна България.

8

филибелиоглу

преди 4 години

Нека пак цитираме корифеят на словото....д-р.Хидроинженероглу:..." Моралът не е обект на правото...".