48

до 52

преди 2 години

Грубо си се изказал, но си абсолютно прав. Масово децата у нас се хвърлят на баби и дядовци да ги гледат. Масово българинът е толкова глезен, че не може изобщо да изгради нито кариера, нито да се изучи. Неслучайно сме номер 1 в ЕС по процент собствени жилища- мама и тати купуват на децата и ги лигавят. После защо сме на дъното?! Е защо ли. Аз съм наследник на много имоти, но от 20-годишен се оправям сам и в момента съм с огромна заплата, малък бизнес, жена, дете, изградена кариера.

47

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще имам други приоритети преди дете. Аз да не съм люлинска фризьорна на 20, която бърза да снесе и майка й да гледа детето?! На 31 съм, съпругата ми- на 28. Имаме 2 деца, едното е на 2 месеца. Преди изобщо да мислим за деца сме изградили кариери по такъв начин, че да не даваме повече от 15% от доходите си за сметки, кредити, храна. Нали тези деца трябва да имат бъдеще, да бъдат образовани, научени, че кариерата е важна, а не баба и дядо да отгледат зидаромазач или барман с BMW E60

46

До 47

преди 2 години

Аз го написах защото някой ме питаше защо жената трябва да е девствена. Просто модераторите го изтриха. Можех повече и за брака да пиша, ама малко текст позволяват.

45

Няма страшно

преди 2 години

Природата не търпи вакуум. Всяко празно пространство се запълва.Където няма желаещи да правят, отглеждат и възпитват деца, а обитават блогоприятна територия, която дава възможност за това, дори с разни недостатъци......ще дойде друг, добре мотивиран народ, който няма да остави въпросната земя ненаселена.

44

Анонимен

преди 2 години

До manкакво те интересува,нека раждат деца,че имаме проблем с демографията,а дали са от различни,не е толкова важно

43

Анонимен

преди 2 години

До Девствеността.Доста с твоята девственост,беееее,писна ни от повтарящите се глупости,ами отивай в Азия или в 10 век,като толкова си загорял за девствена!Там и операции правят,че по няколко пъти са девствени.Човека или става или не става за партньор,девствеността е най-малкия и дори никакъв проблем за хармонията между двама души

42

man

преди 2 години

В класа на детето има 2 жени с по 3 деца, всяко от различен мъж. Говоря за бели хора, не малцинства.Това е нормата, сее се повсеместно.

41

Анонимен

преди 2 години

До ИСТОРИЧАРНе можеш да поставяш всички под един знаменател,всяка история е индивидуална,а жилищата ги предоставят на майката,заради децата - за да не са на улицата,а не заради самата майката,например аз имах мое лично голямо жилище и всичко,но изгоних един ***,защото нито ставаше за баща,нито работеше,прояви побой над детето ни и автоматично видя вратата завинаги,без много церемонии.

40

Св

преди 2 години

Някога им викаха копилета и се свираха в миша дупка от срам, сега им викаш извънбрачно ама по - ЕВРО звучи. Интегрирано някак. Съгласен съм с долния коментар - да липсва доверие все едно си пуснал някой приятел у вас на по бира и да преспи и утре айде, кой откъде е.

39

БПФ

преди 2 години

Обърнете внимание колко много "самотни" майки... ама аз доколкото знам, само двама се родиха без участието на баща - И. Христос и А. Скайуокър !!!Ха познайте какви са в огромната си част тия "самотни майки" на N на брой чаавета, които всъщност си живеят с тъпкачите и дружно изплюскват социалните помощи, които работещите будали, дето се чудят как да отгледат и едно дете им плащат !!!Тая престъпна практика трябва да бъде пресечена - който прави деца, да носи отговорност и да ги храни !!!

38

Анонимен

преди 2 години

Дефицит на доверие дори и към най-близкия човек с когото мачкате чаршафите. Нация от шушумиги, тарикати и риалити звезди.

37

Анонимен

преди 2 години

Е поне това усвоихме от ромите,иначе детски няма!

36

Анонимен

преди 2 години

Единствения шанс на някой мъж трета възраст да точно станал трета възраст да намери жена да е е е да емигрира а българките още от 20 40 са се е а ли с десетки и стотици голям опит и скоро ще емигрират и те да продължават опита

35

Анонимен

преди 2 години

Ами.... познайте коя специална група от "Швеция" наду процентите до 84% :)

34

Анонимен

преди 2 години

Българките са се е ли с десетки и стотици а българите стават на три цифрено число години без нито една да са се е а ли и емигрират за да намерят една скоро ще емигрират в Сащ за да намерят американка а българките ще емигрират в Сащ за да намерят американец

33

Анонимен

преди 2 години

бракът поражда конфликти,той е една верига,която връзва двама души и винаги трябва да се движат заедно(юридически)и да се съобразяват един с друг, без никаква финансова самостоятелност,а е дразнещо непрекъснато да искаш разрешение от друг за собствените си намерения.Дори и когато си обвързан ,човек има нужда от доза собствена свобода и финанси,затова ако не се промени законодателството така,че да има повече ползи и по-малко зависимости от брака то той ще изчезне като необходимост

32

Девствеността.

преди 2 години

Няма значение дали мъжът е девствен или не. Той и при първия и последния си път може деца да прави. Жената трябва да е девствена, за да е сигурен мъжът, че това първо дете в негово. Ако жената не е девствена, защо да се жени за нея мъжът? Тя вече си е дала първия път за без пари, защо той да се набутва да плаща? Бялата рокля е символ на невинност и чистота на една жена. А за големите сватби. Християнския брак е само между мъжът и жената, и техните родители могат. Скромна церемония

31

Анонимен

преди 2 години

Все повече хора осъзнават, че не е нужно да довеждаш друг на тоя свят, само защото на теб ти се гушкало бебче. Да изтръскаш поредния роб на системата, да порасне и да тича на работа, за да преживява и да се разправя с тия пълни глупости, дето е тоя живот. Айде нема нужда.

30

възроден българин

преди 2 години

Задминахте и исландците, които бяха 1 в тази класация с 68% извънбрачни деца! 84% са яко подобрение на рекорда! Знаете ли, че сте 1 в света в класацията за коппеллдаци, и то с много голяма разлика?!!

29

До възроден.

преди 2 години

Само видинското царство е имало 600 хиляди българи в него.Когато попадаме под робство сме били около 2 милиона българи. А османската империя 10 милиона.Византия е била 12 милиона когато е воювала с България.