220

никой

преди 4 години

САЩ отново да бомбят софето и да изчезне тази глупава нация.Впрочем те използват олифрените за тази цел..Правят бази срещу рашата и стрелят от тук и сещайте се какво следва.От времето на Симеон не се е родил един достоен вожд,затова сме в пряко робство или "демократично" слагачество.

219

Анонимен

преди 4 години

Не,Бойко явно е *** и не му омръзна да се излага !

218

До 227

преди 4 години

Казах да си пише хапчетата!Сега заради тебе ще разкарваме линейка, като почнеш и да буйстваш.Знаеш какво е положението с бърза помощ в София.Вземи мерки, да не разкарваме психиатри да те лекуват на място.

217

НЕКОЙ

преди 4 години

Взривяване на всички руски паметници на територията на България. Заснемане на взривяването и показването на този акт по Света с надпис: "Никога повече руска зависимост". Това ще отрезви този така нагъл руски народ за поне три столетия напред.

216

До 223

преди 4 години

Стига вече си пляскал глупости по тази тема, от която явно хич хабер нямаш. Не ти ли писна да се излагаш?Пиши за нещо, за което имаш някакви дори и бегли знания.Иначе си като развален грамофон.Фактите са си факти. Няма как да наречеш черното бяло.

215

Анонимен

преди 4 години

До 222Направил съм го вече. Не ти искам съветите, нито искам да ти слушам нкимтенето.

214

До 221

преди 4 години

Пак лъжеш бе, ама на вас това ви е служебно задължение.Лъжи тука на воля.Само не прекалявай.Сменяй никовете - ту странджа, ту някой друг. Все пак да има и разнообразие, че омръзнахте на всички.

213

Анонимен

преди 4 години

До 217По тази логика, София е първата столица на Русия, ако съдим по паметника на съветския окупатор !!!

212

До 220

преди 4 години

Ми спокойно бе, браво!Заключи колата в гаража и не купувай гориво.Газ не ползвай ама хич.Или ако искаш американска вземи кораба/камиона *** при най-близкия източник/пристанище, плати си тройно - четворно, каквато е цената на "молекулите на свободата" и си ги ползвай тях.От къде на къде ще натрапваш на всички останали да плащат четворно за по-лошо качество и да търпят диктат?Това е демократичен подход.Нали демокрацията ти е толкова мила, бъди демокраат.

211

НЕКОЙ

преди 4 години

До 219: На мен ми плаща Ротшилд, а в събота и неделя ми плаща Рокфелер. С бедняка сорос не се занимавам. Хайде върви и реви на *** за рубли.

210

Анонимен

преди 4 години

На мене руска газ не ми трябва. И руски петрол също не ми трябва. И руски бежанци не ми трябват. И руски шпиони не ми трябват. И русофили хептен не ми трябват.Русофили, излишни сте,...не - вредни сте, не защото сте русофили, а защото сте българофоби !

209

До 214

преди 4 години

Браво. Изпълни си мисията. Сега изтичай да ти платят сребърниците от сороското НПО и после непременно си вземи хапченцата за главата, да не се налага пак да те приберат в психо диспансера.

208

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАйде престани с глупостите си,не е Рус,а Киевска Русь и тя е руска държава,първата столица на обединена Русия е Киев,тогава руснаците приемат и християнстото.

207

До 2015

преди 4 години

Киевската рус е русия бе ***!Княз Владимир се покръства в днешен крим. Той е и князът на Москва.Украина значи покрайнините и стои въпроса покрайнините на какво? От едната страна е морето, а от другата страна е Русия.3/4 от територията на Украйна се състои от руски губернии.Има и византийски хроники, които описват точно какво е положението.Ти си инвалид от реформата наа образователната ни система, момче.

206

Анонимен

преди 4 години

Над/упен народ с пилешко сърце!

205

Анонимен

преди 4 години

До 206Когато Русия се появява на картата княжество Киевска Рус е било на три века, а да не говорим за България бе Ланкоуло !Веднаж русофил, винаги предател, а веднаж предател, винаги българофоб !

204

НЕКОЙ

преди 4 години

Газ само от САЩ. Затваряне на руското посолство и превръщането му в база на НАТО. Изгонване на всички руски граждани. Прекратяване на дипломатическите отношения с русия.

203

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не говоря за рибата от леда, а за петрола...

202

До 207

преди 4 години

Хя, ха ... "Молекули на свободата", нали така нарекоха шистовата си газ от държавния департамент?Поредната залъгалка, нещо като лепка за мухи за робите в бантустаните.Разбират ги тези неща те. Могат и л?йно да сложат в лъскава опаковка (нещо като вредната кока-кола или сникерс) и диваците ще ги лапкат с радост. Те така някога и мъниста са сменяли за злато.

201

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

гатанка:Има петрол в земята, но няма технология да го извади - що е то?...