59

Анонимен

преди 4 години

Ами откажи се от Северен поток тогава, танте!

58

Край

преди 4 години

Когато си окупиран от САЩ да се бориш с "руската агресия" не може да го измисли даже и Оруел.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41 (може би) "НАТО е отбранителен съюз по договор! Създаден е за отбрана, не с имперски цели, каквито има РФ."Що не кажеш колко Руски бази има по света, и особено покрай Америка и Западна Европа и сравниш с НАТОвските около Русия - та да е ясно кой кого заплашва?

56

По-долу

преди 4 години

се споменават някакви "бежанци", кога били тръгнали и прочие... Изрично не споменавам номер на коментар, щото при всяка поредна "чистка" номерата на коментарите, ако оцелеят, вече са различни. Та ще ме прощавате, ама каква война вилнее в съседна Турция (от там най-често титулованите като "бежанци" навлеци се врат в "НЕВЕРНИЧЕСКА" Европа) или в Йордания, южната съседка на Сирия???

55

Анонимен

преди 4 години

Ша го пази от Турция колкото Гърция, тях да пита, те знаят кой ще ги спаси ако се наложи и не са 32 половите, техния президент като иде в Гърция и се чудят как да го изгорят жив, ха, ха, ха

54

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 48,НАТО щял да ни пази от турската агресия! Ти случайно да си наясно с факта, че Турция също е членка на НАТО? За натовската агресия срещу Сърбия май забравяш нещо ми се струва!

53

Анонимен

преди 4 години

Кажете де? Кога Русия ни е давала пари и ни е подпомагала след прехода? Никога.

52

До "До 47"

преди 4 години

Виж му печалния рейтинг и пак раздувай за тъпомери;-)...

51

Анонимен

преди 4 години

До КонкурсътАко можеш да проучиш или да си отговориш кога тръгнаха бежанците и кога Путин е започнал да бомби в Сирия, ще се усетиш, че си впрегнал каруцата пред коня.

50

Анонимен

преди 4 години

До КонкурсътТочно така беше! Сирийците налазиха европа, след като пушещата руска *** се дотътри до Сирия и започнаха да хвърлят бомби по сирийската опозиция на Асад. Путин помогна на масовия убиец Асад, тровещ собствения си народ с газ, да поеме контрол над опозицията. Путин помогна на мега престъпник и това няма как да се отрече.

49

До 47

преди 4 години

Къв конкурс, бе ти счупи ***, ха, ха, ха

48

До "Ха-ха"

преди 4 години

Ако въпросните ги "командироват" в трудови лагери... най-лесно ще влязат в пътя през едни там комини...

47

Анонимен

преди 4 години

До ФактСАЩ са страна по договора, както всяка друга. Като в случая САЩ не само, че не искат повече от другите, те имат най-големи разходи по този договор. Да се пляпа срещу НАТО няма сми, НАТО никога не е анексирал територия и никога няма да нападне. А България без нато за броени дни ще стане турска територия. Само пълен kpетeн или предател може да рипа срещу НАТО. България е малка и може да се защити от големите само в съюз като НАТО. Благодарение на НАТО се отървахме от руския ботуш.

46

Конкурсът

преди 4 години

за най-трагикомично изказване към момента се печели от: "До 3Бежанската криза я предизвика Путин с бомбардировките на сирийските градове !".

45

Факт

преди 4 години

До АнонименНАТО може по договор да е всякакъв съюз,ама де факто е маша на САЩ,а европейските членове са дори и заложници...

44

Анонимен

преди 4 години

Тая ялова безполов *** разсипа Европа, напълни я с терористи и агресия за винаги-------Как така тя я д напълнила, ще обясниш ли?

43

Анонимен

преди 4 години

Тая са я натровили с изкуфелчок.Но като е рекла, да се справя.

42

Анонимен

преди 4 години

Русия кога ни е давала пари?

41

Ха-ха

преди 4 години

Добре че германския бизнес си знае работата и никакво правителство не може да му попречи...Макар че новата "работна" ръка,дето му я докара Меркел бая ще го озори.Тия и в трудови лагери да ги затворят,пак мъчно ще влязат в пътя.

40

Анонимен

преди 4 години

До анонНАТО е отбранителен съюз по договор! Създаден е за отбрана, не с имперски цели, каквито има РФ.