79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"НАТО е отбранителен съюз по договор!"Ти северна корея е нардна демократична република.

78

Учуден

преди 4 години

Меркел: Да се справим с руската агресия и климатичните промени. И да си отвори екологичната тръба за Путин- северен поток 2. Въпреки протеста на Тръмп

77

Моше

преди 4 години

Меркелица никога не си представяла че ще е толкова време на власт ....... ще стоиш на пангара докато еврейските ти господари не кажат . Доказала си че си послушна и изпълняваш всяка заповед. Също като младия ти колега Макарончо . Все още има много "арабски и африкански "рефюджис" да посрещате ..... все още има много за ограбване от останалите присъединени държави ..... все още има много бели европейци обичащи родината си , които трябва да бъдат превърнати в ислямизирани *** и толерасти .

76

Сата НАТО

преди 4 години

Вова вече спре в Донбас.

75

Анонимен

преди 4 години

До 73,73:Твоя Вова може да спре при мумията в мавзолея !

74

Анонимен

преди 4 години

Като ми пееш Пенкеле,кой ли те слуша.Виж ако нещо предприеме,тогава вече Вова няма да спре в Берлин а ще стигне до Лисабон и триумфално ще влезе в Лондон.Щото ЕС се разшири,благодарение на Русия.Те англичаните затова се готвят да напуснат ЕС,щото тия недоразумения като Макрон,Меркел,Туск и нашия хубосник,взеха много силно за дърпът опашка на мечока.

73

Анонимен

преди 4 години

Като ми пееш Пенкеле,кой ли те слуша.Виж ако нещо предприеме,тогава вече Вова няма да спре в Берлин а ще стигне до Лисабон и триумфално ще влезе в Лондон.Щото ЕС се разшири,благодарение на Русия.Те англичаните затова се готвят да напуснат ЕС,щото тия недоразумения като Мскрон,Меркел,Туск и нашия хубосник,взеха много силно за дърпът опашка на мечока.

72

Анонимен

преди 4 години

Меркел държи в шах Путин, чрез животоспасяващия за него Северен поток 2 !...а мъцна, а му врътнала кранчето.

71

Анонимен

преди 4 години

Руския Гулаг е агресор !...две мнения по този въпрос няма.

70

ivailo

преди 4 години

А по време на тая глyпава реч, баба Меркел разтресе ли се по навик ?

69

УХА

преди 4 години

ТО И ХИТЛЕР ГИ ДРЪНКАШЕ ТАКИВА НЕБИВАЛИЦИ И ВКАРА В ГРОБА МИЛИОНИ ЧОВЕЦИ

68

Анонимен

преди 4 години

Демократично избрана диктаторка. Напълни Европа със скакалци и обра работната ръка на източноевропейските държави, като преди това им съсипа икономиките.

67

Лоу Даун

преди 4 години

Справяне с руската агресия по немски....Купуваме им газа пълниме им гушките строиме Северни Потоци заобикаляме "партньорите" в ЕС и Нато.Доставяме оборудване и турбини Сименс в Крим и тн.Немското примитивно двуличуе е безгранично.Самото существуване на този тумор наречен германия е най-голямата грешка в историята на човечеството досега.

66

Анонимен

преди 4 години

Щом не е очаквала да е канцлер толкова много, въпросът й може много бързо да се уреди. Не е проблем да я изпратят.С камъни. Тя си го е заслужила, така че да не се кахъри много.

65

Анонимен

преди 4 години

"Кажете де? Кога Русия ни е давала пари и ни е подпомагала след прехода? Никога."Така си свикнал с поза партер...Защо въобще някой трябва да ти дава нещо, що за подчинен манталитет

64

Анонимен

преди 4 години

А къде е нашия евтин Южен поток,от който България щеше да си печели над 500 000 000 нА ГОДИНА и да има евтина газ?Къде я видяхте тази руска "агресия"?Къде?В северен поток ли?Целите Балкани дължат свободата и независимостта си на Русия,на нас нищо лошо не ни е направила Русия.

63

въпрос

преди 4 години

а как да се справим с климактериума на дъртата комсомолка

62

Анонимен

преди 4 години

И на тази и се бъгна чипът в тиквата.

61

Адолф

преди 4 години

До АнонименКой ти даде пари Бе!?, търбух,,,,,,,

60

Нема Шанс

преди 4 години

Ще се справи с евентуална агресия от страна на руснаците и климатичните промени, колкото с менопаузата (климактериума) и старческия тремор