14

Иван

преди 4 години

Докато със закон, Не се забрани - Който са неграмотни, като въпросните Роми, Да нямат право да гласуват, Значи те не знаят Български, не могат да пишат, а ще си дават гласа. Но докато ГЕРБ са на власт, Ромите ще са навсякъде, защото все пак са техният Електорат.

13

напразни усилия

преди 4 години

Не вярвам административните съдии да си развалят рахата.У нас съдебната власт не е независима,а виси на телефонната слушалка на вожда.

12

хитрата сврака

преди 4 години

Хитрата сврака - с двата крака!Майо, Майо, мислех те за хитруша. С едното приказване и нищонеправене стигна доста високо.Кой те би по главата за кметица да се кандидатираш? Употребиха те - и твоите и "чуждите". Не те понасяха от твоята ПГ и ти скроиха кюляфа с ББ. Добре си беше омбудсман - само приказваш, обещаваш, а никой не ти търси сметка за нищо. Рипаше против законите, които ти си гласувала и предлагала. И прос то людието ти се връзваше.Сега си аут, от всичко. Употребена си, баста!

11

Анонимен

преди 4 години

14 КЛАСЬОРА! Доста улики явно.

10

Анонимен

преди 4 години

Спокойно! Щом Мая Манолова се е заела с нещо, то обикновено стига до под кривата круша.

9

Анонимен

преди 4 години

Bиeнето на червените неудачници е музика за моите уши

8

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е върха на пpocтотията тя да стане кмет...Но нямаше да е изненада... Има още много каскети без гънки по мозъчната ***, които гласуват за тия червени лицeмеpи и мошеници.

7

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимават с тоя cъceл???

6

Анонимен

преди 4 години

София си остава на същото ниво(продължава да рие, даже още повече), но Манолова не е алтернативата. Това е илюзия, че може да извади града от тинята. Мъдростта на столичаните е голяма. Т.е. желаят да си живеят в това безобразие.

5

АнонимеН

преди 4 години

НАРУШЕНИЯ ИМА МНОГО НО СЪДА Е ПОДЧИНЕН НА БОРИСОВ НЕ СЛУЧАЙНО ИЗБРАХА ГЕШЕВТЪЙ, ЧЕ КАСИРАНЕ НАДАЛИ ЩЕ ИМА !

4

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че ГЕРБ държи всички комисии и институци, държи полицията, съда, прокуратурата, така че няма как изборите да бъдат касирани.Но поне всички видяха как ГЕРБ печели.Това е ползата от тези избори.

3

Анонимен

преди 4 години

Гледайте последното вчерашно предаване "Честно казано" на Люба Кулезич, в което Георги Крушков представи потресаващи факти за манипулираните избори!

2

Анонимен

преди 4 години

След 30 години мафията най-после постигна целта си: овладя целия политически спектър. Независимо за кого от 97-те процента гласуваш (ние 3-процентните сме под опашката на коня, както злорадо ни напомнят комунисти, герболя, атакаджии, шкембевойводаджии, депесари и всичкиостанали) - получаваш Гешев.

1

Анонимен

преди 4 години

И не само според нея.Цяла България вида как ГЕРБ купуват ромите и ги водят под строй да гласуват.Погледнете изборните протоколи - има ги все още на сайта на ЦИК.ГЕРБ печелят 100% във всички ромски махали. Не само в София.