45

Кръстю

преди 4 години

Таа година под земята малко по късно още по новите ще се печатат в космоса.

44

Анонимен

преди 4 години

землянки има ли в РУП?А партизани?!!

43

Анонимен

преди 4 години

под земята?

42

Анонимен

преди 4 години

А табелките на пощенските кутии кога ще се сменят? В тях какъв чип ще има? Нещо подслушвателно, това-онова?

41

Скептик

преди 4 години

Интересно кои го представляват?

40

Анонимен

преди 4 години

Ми то в България всичко става под земята, така че нищо ново.

39

до 21

преди 4 години

Печатат ги под земята,защото тия дето ги печатат са хора с тъмно минало Underground служители. Същото впрочем пише и в досието на Бойко, от житието и битието му в началото на 90-те.

38

Анонимен

преди 4 години

"Отброяваме последните дни на тази държава. Обществото се разпадна напълно."Тоя па. Не е толкова лесно да се затрие цяла една държава, даже без да има война и геноцид.

37

Анонимен

преди 4 години

Манталитета на българите независимо на какъв пост си ,да се краде ,непрекъснато ,от всичко и по много ,ей така се затрива държава.Като си нямаме законите на Крум ,сами ще се унищожим,вероятно ни мързи и да си направим труда да променим закостенели навици които вредят на всички ни.Кога най насетне ще застанат в управлението хора които тотално ще обърнат дрехата с хастара навътре,а не като сега.....всичко наопаки.

36

Анонимен

преди 4 години

С чипове *** от Илиенци

35

Анонимен

преди 4 години

Сега, като ви чипират,ще могат да променят данните в чипа от разстояние,спокойно да ви изкарат този и такъв,какъвто им сте удобен и така да ви манипулират,както им е удобно - положение,бетер онова на жигосаните добичета!Ще гледате безпомощно и тъпо,и даже "бе-е" няма да сте в състояние да изблеете!Затова,засега,все още,поблейте си на воля,докато сте нечипирани овце!

34

Ха

преди 4 години

Значи става въпрос за едни пари,които трябва да се приберат от народа .Проста сметка 3000000*30лв минимум,ами добра сума си е.

33

до 28

преди 4 години

Абсолютно сте прав. Искам само да допълня,че е възможно дори да ви тикнат в затвора по фалшиво обвинение. Най-лесно е да кажат,че са вашите отпечатъци(при положение,че ги имат). Не знам как може да се докаже подобна,,грешка",ако истинският извършител например е между хората дето има информация за личните ви данни. А те винаги могат да се копират от някъде. С толкова много мошеници,хакери и ало-измамници,че направо е чудо,ако оцелеем като народ.

32

Анонимен

преди 4 години

с новата биометрия ще поставят и щрих код на челото гледайте как ги чипират в русия с лазерно начертание и какво ги карат да правят.Даже на деца снемат биометрия в детските градини.Пишете ладошка в ютуб и ще видите.който иска да си слага числото на звяра на челото да отива

31

Анонимен

преди 4 години

Изтекла ми е 2000г. през оная работа ми е какво ще печатате.Смяна живот и здраве в 2060г.

30

един българин

преди 4 години

На мене пък не ми изтича, валидна ми е до 25-та. Тоя хич да не мисли,че ще я сменя преди това. Пари излишни НЯМА да дам. Кога дойде 25 тогава!

29

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Вечният бизнес на милиционерите, замислете се, колко пъти са сменяни личните карти, шофьорските книжки и др. Ще напомня и за голямото източване, ако трябва да смениш собственика на колата. Административно-правният рекет е неудържим.

28

българин

преди 4 години

Ми на мен догодина ми изтича срока, тоест трябва да си сменям личната карта през 2020 г. Това значи ли, че ще си бъде от стария тип още 10 години?Така излиза от написаното поне.Не че имам избор. Само се надявам да няма опашки че съм се редил и е истински кошмар!

27

Анонимен

преди 4 години

Събирането на биометрични данни е интрузия в личното пространство на гражданите. След масовото изтичане на информация от разкованата барака наречена българска държава, беше доказано, че не могат да опазят вързано куче. Сега искат да имат ОЩЕ ПОВЕЧЕ информация. Запитайте се, дали е за ваше добро. Утре като сте им неудобни ще могат да си изфабрикуват точно описание, отпечатъци и кръвна група за секунди. После адиос.

26

Waffen SS

преди 4 години

"печатат ги под земята"Ако искат и в космоса да ги печатат ,има ли българчета някъде в процеса ,данните ще бъдат откраднати.Така ,че място за паника и безпокойство.Както казва един познат мастит бизнесмен,"каквото и да ти говорят ,знай ,че става въпрос за пари.Даже да те поздравят,знай,че трябва да платиш"