39

Анонимен

преди 2 години

До до 39Ще се научат. Ще наемат един двама консултати я от Холадния я от САЩ и ще ги произведът корабите в България.

38

ХАХАХАХААА стари бил

преди 2 години

на метрото се качвате на влакчета "Сделано в СССР 1971г"!

37

до 39

преди 2 години

щото няма хау ноу за военен кораб

36

Анонимен

преди 2 години

Защо излизат навън тези държавни пари? Защо не построят корабите във Варна?

35

Анонимен

преди 2 години

Висби са корвети, а не фрегсти.И нямат ПВО ракети.

34

обикновен

преди 2 години

"ще допринесе за повишаване на способностите на българските Военноморски сили за изпълнение на задълженията по осигуряване безопасността на корабоплаването в морското ни пространство в мирно време" - значи в случай на военен конфлик са безполезни! Хаха! Имам една стара пазарска количка, да дойдат да я купят и нея, че с парите да си купя нова!

33

милитарист

преди 2 години

чи то без пари бре!1 млн парчето.дали ще могат да доплуват на собствен ход до Варна?

32

Анонимен

преди 2 години

Доста разходи за отбрана станаха.

31

Анонимен

преди 2 години

Щом Бойко предлага /налага смятайте значи вече платени Кеш !

30

До Анонимен 26

преди 2 години

Вземи да направиш един сайт за вице-адмирали и контр-адмирали и друг - за корабни инженери! Та значи аз да не мога да си изкажа мнението, така ли? Мухлясъл, аз влязох в Уикипедията и оттам - в специализираните нидерландски сайтове и знам това, което ми е достатъчно! Не ме интересува конструкцията на витлата им, но мога да мисля! За тази цена - два кораба! Хората кристално ясно виждат далаверата и усещат националните предатели! И ще им потърсят сметка, бъди сигурен!А ти работиш ли, та в този час

29

Анонимен

преди 2 години

Значи имитираме дейност по изграждане на Черноморска флотилия.Тези корита са идеални за целта. И най вече ефтини. Подозирам обаче че няма да ни мине много номера, и след година две, ще ни наложат нови в пъти по скъпи. Но до тогава, а камилата, я камиларя. Купувай!

28

Анонимен

преди 2 години

Това е поредното престъпление на нашите властници! Ако НС ратифицира със закон това безобразие, значи всички те трябва да си отидат с трясък!Въпросните корабчета са само за скрап. Заложени са за строеж на 7.11.1982 и 12.12.1983 г. Развиват "чудовищната" скорост 13-15 възела и са въоръжени с по една картечница.Всъщност, огромен успех за тях ще бъде, ако намерят някоя мина от ВСВ, а още по-добре - някое гюлле от битката при Калиакра!

27

Смешник

преди 2 години

Само стара техника взимат ,ама като е за служебните коли само нови s класи сметни и приоритетите им

26

Смешник

преди 2 години

Ам написах ги в гооглето и са малко над 30г корабчета. Пак взимаме скраб явно ще се дадът 2млн евраци и прдполагам че ще се налеят два пъти в повече за ремонти ,а след някоя година ще искат от нас по нови щото все пак сме в ес.

25

Анонимен

преди 2 години

То си пише, но чукча не читател, корабите са съвместна разработка между Франция, Холандия и Белгия..., но в момента ги подменят всичките поради изтекъл ресурс и амортизация...Залагат производството на нови наследници има го в уикипедия, *** тиквите не четат....

24

Анонимен

преди 2 години

Новите шведски стелт фрегати като Висби почват от 186 милиона долара, но това е нов кораб със способности, а не ...

23

Анонимен

преди 2 години

Бе вие работа нямате ли си бе?Ей, аман от разбирачи!Никой не ще да работи, ама всеки дава акъл и разбира от всичко!Стари черупки били, н'ам си к'ви били...Кой от вас всичките е капитан от флота?Или корабен инженер?Това ли работите?Аз не оспорвам колко са стари корабите.Но други държави, като Франция например имат от същите. Така че ако не разбирате по-добре не си казвайте личното мнение!

22

Анонимен

преди 2 години

Нов внос, запазен, каран от холандска баба пенсионерка. Промоция за Черен петък.

21

Анонимен

преди 2 години

С тея черупки Баце ке си прави морски вояжи.

20

Анонимен

преди 2 години

Брей, холандците ги свалили от служба вече, а ние тичаме да ги купим?!Някои хора май не виждат по-далече от шкембето си!