31

Анонимен

преди 4 години

А спешна помощ можеше да го е закарала и настанила в болница, ако я бяха потърсили.Защо родителите не са потърсили Спешна помощ?Защо родителите,като предварително са информирани,че в педиатрията няма легла, пак са се върнали там?

30

До N 24.

преди 4 години

Говориш така защото имаш някой близък или в семейството си лекар. Чаках 3 часа пред кабинета и доктора благоволи да отключи вратата зачервен, разпален, кискайки се със сестрата. Като разбра че е заради майка ми/ чакаше милата на пейката в несвяст /, та този ,,състрадателния'' ми се развика, че му губя времето със старци и хвърли на земята някакви хапчета и ми каза. ... ,, на да я подмладиш '' и не е само той.

29

Анонимен

преди 4 години

Съболезнования на родителите! Наказания за виновните!Дано всички престъпни лекари си получат заслуженото!

28

Анонимен

преди 4 години

Българските лекари са страшно надути, високомерни, арогантни и некадърни! Моя близка с болни колене - в Токуда - при ортопед Заев ли, Влаев ли... Грубо, пренебрежително отношение, все едно й прави величайша услуга, страшно много пари за инжекциите и никакъв, ама НИКАКЪВ ефект от лечението! Нула!! А сестрата си е водила личен разговор по тел по време на манипулацията! По-добре близката ми да си беше стояла вкъщи, вместо да ходи с болни крака, да дава пари и да се унижава, и то без никаква полза

27

До 19

преди 4 години

Съболезнования на родителите за починалото дете. Много моля да не ми разясняваш"диагнози"Не може едно три годишно дете да го прехвърляш като парче месо!"представи си"

26

Анонимен

преди 4 години

заради тези двамата го отнесе шефа а тези двамата ще продължават да топлат местенцата си и уж да работят

25

А

преди 4 години

Не разбирам защо се обвинява лекарката, която го е приела и лекувала. Кой го е прегледал първо в педиатрията и кой го е пратил за домашно лечение от Лозенец? Тука всички се нахвърлят върху тази, която всъщност е помогнала. Не четете ли хронологията?

24

Анонимен

преди 4 години

лекарска грешка е да оставиш човек -дете да си отиде сега каквото и да говорят вече е късно няма да го върнат а завеждащия и лекуваящата само може да си подадат оставките и после да си хвърлят дипломите не са им нужни

23

До 22.

преди 4 години

Българските лекари в повечето случаи проявяват емпатия и състрадание, правят повече от това, което се изисква от тях, спасяват животи и го правят, защото имат вътрешна убеденост, че това е тяхното призвание. Прибират се преуморени вкъщи, но доволни, че са помогнали на някого. След това отварят интернета и цялата помия на простия, неук, беден, безсмъртен, разбиращ от всичко, най-вече от медицина и футбол, озлобен българин, се изсипва отгоре им. А, после? Резултатът го четем по вестниците.

22

Ваня

преди 4 години

Днес, чисто информативно четох коментари от пациенти за въпростната педиатърка през годините. От 60 коментара нямаше нито един негативен. Всички пациенти с прекрасни впечатлентя.

21

Анонимен

преди 4 години

До 21:Четящите тука може да не знаят какво е значението на думата, но могат да проверят в интернет, има общодостъпни медицински речници. Четящите тука обаче разбират от човешко отношение и грижа. Тези неща липсват на повечето лекари, знаещи значението на тази така сложна дума. А повярвай човешкото отношение, грижата, емпатията, са 50 % от лечението. Българските пациенти не са изтривалки, парцали или предмети върху които медицинските лица да изразяват своята фрустрация и озлобление!

20

Анонимен

преди 4 години

До 1. Не се хаби да обясняваш. Думата фулминантен не е позната на четящите тука. Те се лекуват от компютъра или евентуално от кварталната врачка. Светла му памет на детенцето. Българският пациент по принцип е безсмъртен. Той умира само от лекарски грешки. В другите държави хората умират от болести, включително 3-годишните деца, включително и от вирусни инфекции.

19

безхаберници

преди 4 години

Тава не е лекарска грешка, на това му викам пълно безразличие към болката на пациента. Къде остана хипократовата клетва, защо в последно време не се говори за нея? Защото няма лекари , а търтовци. Търговци на смърт.

18

Анонимен

преди 4 години

До До 1Точно за диагнозата става дума, драги/а! Много добре ми е ясно какво означава Двустранната хеморагична пневмония, особено протичането й, но виж за израза "глъм", представи си не!

17

Сата НАТО

преди 4 години

Законът за обявяване на лекарите за свръххора до това води. Всеки мислещ човек знае, че на едно прасе като му вържеш панделка, няма да стане зайче. Само може да почне да *** пейзажа още по-жестоко.

16

Анонимен

преди 4 години

Ужас , то не се знае дали ако беше навременно лечението дали пак щеше да е добре . Уж добре , пък накрая ... Може би и лечението преди това с хомеопатия от личниялекар , той пак трябва да следи дали е добре . Може би повече прегледи за децата , за да не стигаме до такива ситуации .

15

Анонимен

преди 4 години

Вчера половин ден се мотахме с човек със силни болки в корема, минахме 5 кабинета докато го приемат за спешна операция на жлъчката и накрая след операцията докторът вика"Ако бяхте се позабавили още малко, можеше и да го изпуснем". Нямам думи каква идиотия.

14

Анонимен

преди 4 години

Да, чухме вече за МЪЛНИЕНОСНАТА вирусна инфекция, която протича БЕЗСИМПТОМНО.

13

Анонимен

преди 4 години

в Германия дъщеря ми чака пред спешното 6 часа.осигурена по трудов договор но спешна .остра алергична реакция с отток.зет ми в друг период с проблем от стегната превръзка на счупен пръст още 5 часа чакане в Германия.няма лекари.това е.

12

Питащ

преди 4 години

Интересно, защо все още нищо не се изнася за случилото се в Правителствената болница и тяхната вина за причинената смърт на детето! Защо непрекъснато ръководството и отказва интервюта и се крие?