13

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Е поне си е признал полицая.Ама другите които се крият в храстите и о/о дърветата наблюдавайки кой с какви гуми кара,как се спира ,дали жената е била на фризъор , как потегля? И не зная защо колкото е по-млада толкова повече си проси?

12

Смях

преди 4 години

Още един честен и почтен полицай!

11

Строго наказание

преди 4 години

Мъмрене свързано с преместване от единият крачол в другия .

10

що така,бе

преди 4 години

Тоя полицай,с извинение,няма ли си име!?Сигурно не е политически коректно,м?

9

ВЪПРОС

преди 4 години

Каква е била Схемата ?Защото от 5 години телефонните изманици са в Затвора .Хората писаха че има Действащи Полицай в Новата Схема на Измами .Питам СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА , за да предпазим Родители , Баби и Дядовци от Тази Измама .

8

ha ha

преди 4 години

сега ще го 'накажат' с мъмрене пред строя и да обещае че повече така няма да прави (да го хванат става въпрос - че това нарушава "честта на пагона"). Иначе - 'бизнес както обикновенно'!

7

Е, и?

преди 4 години

Ако са си приятели и му помагат в труден момент - няма лошо.Ако е скрита форма на рекет - също няма лошо. Ама, човекът не е съгласувал, с когото трябва. Само той ще скубе...Това не е нито колегиално, нито приятелско.

6

Анонимен

преди 4 години

Това му се вика "Дай ми назаем, без да ти ги връщам". Но за благоприличие - леко го извъртаме за пред новините.

5

Гробокопач

преди 4 години

Не знам кой я е писал статията, но явно я е писал под диктовката на същият полицай;))) Уж казва нещо, а всъщност не се разбира основното, а именно причината, поради, която "пловдивчани" са ранили полицая на вересия. То това ми прилича повече на рекет с бухалка, отколкото на работа на полицай на терен;))) Но, по подразбиране "Каквото е Горе, такова е и Долу";)))

4

Анонимен

преди 4 години

Евахти захеби. Кви са тия полицаи бе. Ше теглите заеми да им давате да пият и ядат нестига че плащате данъци за заплатите им и ви дерат с глоби. Ало Шлангажията взимай си Каскето и бегай да си поливаш Магнолиите. Това ако се случи тук в че, рната държава в която съм от 15 години жив ще го одерат а от кожата му ше направят барабан. Егати и племето сте недъга, во.

3

милиционерска дупка

преди 4 години

Пловдив е с най-вискока концентрация на ДС агентура, ДС доносници и *** от всички градове в България. Да живееш под сянката на руския мародер Альоша не води до нищо добро - корупция, чалга и циггания, което в общи думи означава 'Пловдив' под тепето с паметниците на руските окупатори.

2

дълбока провинция

преди 4 години

в пловдив всички полицаи трябва да са от синганнски произход, то не е редно българското малцинство да заема държавни служби. Цар Киро да става кмет и да оправя този провинциален градец.

1

Хмм

преди 4 години

Добре де - полицая е искал пари на заем от хората, НО те, за да му дадат, също теглили заем ??? Така ли е, или аз нещо не съм разбрал статията ? Ако е така, както съм прочел, ТО - лошо, лошо бъдеще ни чака...