98

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОСкъпи интелектуалецо, какво е "обикновена интоксикация", ако не е тайна?И ако нито интоксикацията е била ексесивна, нито настинката - къде ли би могло да удари детето евентуално ескалиране на заболяването - в коленете, например? Или в клепачите? Кой е първият заподозрян в подобни ситуации, опитайте се да разберете и може би тогава ще узнаете защо д-р Георгиева е насочила родителите към пулмологията. А не към клиниката по кожни болести в ***.Успех!

97

Сата НАТО

преди 4 години

Страхотна теза - детенцето било със свободно дишане, нормална сърдечна дейност, няма висока температура, мобилно... но с очевидна интоксикация. Като че ли е изпило нещо... Я да го пратим в белодробното, по всичко личи, че е обикновен БЕЗСИМПТОМЕН сепсис !

96

Сата НАТО

преди 4 години

Продължавай с напъните да се самонавиеш, че си способен да излъжеш някого, но просто си елементарен. Мозъкът ти е на индиански шаман, който дудне несвързани глу пости, изправн пред племето с всичките дървени идоли зад себе си. В един момент като се обърнеш, ще установиш, че и боговете ти ти се смеят. Нали се сещаш, че при обикновена интоксикация се ходи в токсикологията, а не в белодробна болница.

95

Анонимен

преди 4 години

До До 95Да повторя: каквото и да са направили родителите след посещението при лекарката, детенцето им вече е било пътник....Уви....

94

До 95

преди 4 години

Да са послушали лекарката.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен94Били са объркани, страхували са се панически за детенцето си, не бива да ги виним излишно, в подобни ситуации грешки понякога се случват! А и да повторя: още в 14:00 съдбата на детенцето вече е била предопределена. Каквото и да се е случило след това...Жалко за погубения живот, жалко....

92

Анонимен

преди 4 години

Детето е било прегледано и в Правителствена Болница! Голямо разкатаване от страна на родителите, вместо да го настанят в пулмолологията веднага! И те не са знаели какво правят.

91

Анонимен

преди 4 години

До Сата Н 90Не, не според моите разсъждения, интелектуалецо, според Вашите. Когато се налага, лекарите наистина са длъжни за се борят за живота на пациента, дори при предизвестен край. Сам го казахте. И веднага успяхте да го забравите.....Поздравления за отличната памет!

90

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОСкъпи интелектуалецо, в момента на прегледа при д-р Георгиева, не е имало никакви находки, които да налагат "борба за живота на детето" - сърдечният ритъм и дишането са били в норма, детенцето е контактно, мобилно, макар и с белези на интоксикация / дори да е сръбнало от афтършейва на тате, би изглеждало по подобен начин/. За съжаление, тези форми на безсимптоматичен сепсис са вече преобладаващи. Непосилно за Вашия тотален интелект, уви....

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Знаете ли, качеството на един лекар се определя от признанието на пациентите и колегите му. Успокойте напъните си, следователно. И не си мислете, че "грип" и "сепсис, в резултат на грип" са едно и също нещо, моля. Ще поумнеете с около 800%. Минимум. Гарантирано!

88

Сата Н

преди 4 години

Не съм установявал нищо, пиленце надъхано пролетарско - установили са го колегите от Пирогов, които са се опитали да му помогнат, въпреки неизбежния край.------- Според твоите разсъждения, тьпо ко пеле, колегите ти в Пирогов са някакви глу паци. Как може да не виждат, че е обречено и в терминална фаза и разиграват комедии там некви... Уж че щели да го спасят... Сигурно и О2 са му подавали от дупка в стената, смешниците... Да бяха те попитали тебе, да им кажеш да не се хабят.

87

Г.Т.

преди 4 години

"Беше в увредено общо състояние. Лежеше на болничната кушетка, с белези на интоксикация, но не и с дихателна недостатъчност и сърдечна дейност" Родителите да се проверят дали не са вегани или антиваксърси! (screen Shot)

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Колко да е елитна една вирусоложка, която не може да излекува сестра си от грип?!Да е елитна, колко да е елитна?

85

пфф

преди 4 години

Каквито и да ги маже и замазва докторката, детето е мъртво. Децата не умират от ей-така без нищо. Тоест е имал сериозен проблем, който тя не е успяла да открие.

84

Анонимен

преди 4 години

С пръстов отпечатък ли го приеха?Плати ли си левчето потребителска такса?Майка му и баща му защо не са донесли бута и бидона с ракията?

83

Г.Т.

преди 4 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">"В 1:30 ч. ми бяха предоставени документите. Някъде около 2 ч. детето беше прието. През този половин час установих, на базата на клиничния преглед, че става въпрос за дете, което има нужда от болнично лечение, но не и от интензивно болнично лечение", уточни д-р Елена Георгиева.Сега е загадката!? Къде е ключа от .... да кажем заболяването!?

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Майка ми почина в ръцете на собствената си сестра, елитен вирусолог , в елитна столична болница. От същото нещо, от което си отиде и чочето: банална настинка, а после светкавичен, неовладим сепсис. Май не сте в състояние да проумеете, че има неща, пред които и най-добрата медицина е безсилна?

81

Анонимен

преди 4 години

Морала в българските болници е изчезнал, там вече става дума само за пари.

80

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОСложната апаратура за инвазивна вентилация за Вас се свежда до "дупки в стената, на които пише О2"?Уауууууу, потресаващо! Щеше и да е смешно, ако не идеше реч за починало детенце...

79

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОНе съм установявал нищо, пиленце надъхано пролетарско - установили са го колегите от Пирогов, които са се опитали да му помогнат, въпреки неизбежния край. Опитвате се да плямпате нещо и за "стабилизиране на болен със сепсис в терминална фаза"?Тъжна работническо селска комедия, това е ситуация от филмите, никога в реалността. В 14:00, когато е било в кабинета на д-р Герогиева, то е било обречено. Няма терапия, която може да върне обратно сепсис, отстоящ на два часа от финала...Уви!