17

смях

преди 4 години

Няма страшно,боко ще намери и вода.Щото сме в Нато.

16

Анонимен

преди 4 години

Pishat na mechkata sms da izliza ot baseina na sopot i otivat tam da pluvat...blizko e...mechkata odi pesha...a oni imat pampor...

15

Анонимен

преди 4 години

Otivat na pavel bania i vetren i ostavat tam. Problema reshen.

14

гражданин

преди 4 години

Добре де ако не падне дъжд месец, два, десет във региона какво ще правите ? Питам за едни познати. Няма ли алтернативни източници за Ловеч ? Или се сбъдва предсказанието , че водите ще изчезнат .

13

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗАГУБИ , ЗАГУБИ ...АМА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАЕМА ДА ПОДНОВИ СТАРАТА ЕТЕРНИТОВА МРЕЖА , ЗА ДОСТАВКАТА НА ВОДА ОТ ПРЕСЪХНАЛИТЕ ВОДОЕМИ!ВиК---НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ , ДОКАТО НЕ МУ СЕ ДАДАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА!КОЛКО ЩЕ ОТКРАДНЕ---Е ДРУГ ВЪПРОС!ВСИЧКО ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦ-а ...Е ЗА БРАК И РЕМОНТ!ХРАНТУТНИЦИТЕ ОТ ВиК И КМЕТОВЕТЕ ---СЪЩО!

12

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът докара режим на водата. Водата стана на пари в джоба на капиталиста.

11

Анонимен

преди 4 години

До КоманизО ставка, приятел, ООООставка. Думичката се пише с О.

10

Анонимен

преди 4 години

Явно водата започва да става проблем за много места в страната. Или се говори за наводнения или за режими. А това че за водата се мисли безхаберно никой не говори. Навсякъде градските хидросистеми са от памтивека. Няма кой да подмени тръбите а само гледат да компенсират загубите като дерат сметки от хората.Да ама така водата не се връща а е безвъзвратно изгубена. Тези въпроси са изключително важни и някой най - после трябва сериозно да се заеме. Защото водата е живот. Без нея умираме. Това е

9

Анонимен

преди 4 години

Народа масово одобрява Бате Тошо, Турция пак е враг номер 1, пак и а режим на тока.... Брееече той комунизъма *** на вратата!

8

От Ловеч

преди 4 години

Всъщност тоя режим е вече постоянен от поне две седмици. Не ми побира акъла защо чак сега се оповестява или може би, щото покрай Перник чак сега се разшумя за воден режим. В Ловеч обаче режим има още от началото на ноември.

7

Гробокопач

преди 4 години

Вижте сега, Лисугерът Шурале обикаля Българският Ил и носи Сушата. Да, иначе, там дето аз искам, вали. Лисугерът Шурале не смее да стъпи там, щото аз почитам алпите Субан Субаш и Чулман. Слава на Тангра!

6

Анонимен

преди 4 години

Ako народа не излязат на улицата всички както Испания,Франция да се борят нема как да стане.Всички пари отиват в СОФИЯ за ремонти.Пенев каза духайте супата АЙДЕ СЕГА.

5

Анонимен

преди 4 години

Днес по БТВ ме изкефи един дядка, бивш хидроинжинер в Перник какво каза: Имало е и много по-сушави години от тази, но режим на водата не е имало. Проблемът е, че по водоснабдителната мрежа има 70% загуби и водата отива в почвата....А ние за дъжд ще се молим, като индианците в пустинята! Щото е по-лесно, отколкото да кажеш, че трябват пари за рехабилитация ...Напълни ми душата този човечец.

4

..

преди 4 години

2019г., България, режим на водата..............................Не може и да си го съчиниш това по-добре.

3

Анонимен

преди 4 години

Вода няма защото мутрите я източиха и я превърнаха в електричество. Погледнете им пачките дебели. А вие им пиите от чеееееепа.

2

Команиз

преди 4 години

Бойко изпи водата на хората!Уставка!

1

Микре

преди 4 години

Ловеч дъге. Мноо убав град, ама малко селски.