21

Бизнесмен

преди 4 години

Първият ден от болничният да се поеме от джипито. И без друго пациентът плаща за това, да отсъства от работа и да си вземе парите обратно.

20

Анонимен

преди 4 години

Според ме не трябва да има промяна в болничните които се издават от личния лекар.

19

Ф.С.В.

преди 4 години

Мисля че след "Великата" туристическа реклама -Bulgaria easy to find--Вече може и да кажем и за затвърждаващият се лозунг от 15 г назад--Учи мама,, за да не живееш тука -а в нормална държава !!

18

Сталин

преди 4 години

Тогава проблемът не е в болничните, в ПРАЗНИЦИТЕ е!

17

Анонимен

преди 4 години

Това пък защо?Пак ли ще се оправдават с фалшивите болнични, дето ги взимат в частния сектор по наредждане на дебеловратите?

16

Петко

преди 4 години

Не е Румен този Петков... Трагедия сте dnesbg...

15

Анонимен

преди 4 години

Фалшиви болнични няма! Щом лекар е преценил, че е нужно домашно лечение, значи е така. Държавата ( "бизнесът")да намери начин да контролира евентуални симуланти. Другото е измиване на ръцете.

14

До 11 1234

преди 4 години

Казваш, че ако си счупя ръката, трябва задължително да си седя в къщи ли? Има най-различни болести и само онези 80% си мисля само за грип и настинка.

13

Ф.С.В.

преди 4 години

АБЕ ХОРА- ИЗЛЕЗТЕ ПО УЛИЦИТЕ- Вижте какъв болнав народ сме! Аптеките са пълни с хора - в Бургас има стотици аптеки -повечето хора са на средна възраст- младите бягат или не работят! Истинските работници в Бг са на възраст! Те са амортизирани от 31г Демокрация -неплащане на заплати измами с банки труден живот лишения -лоши условия за живот и липса на сигурност и бъдеще - За какви здрави работници говорим -Та дори лекарите джипита са болнави и стари- Живеем в Пропаднала държава смазана от Бизнеса!

12

Анонимен

преди 4 години

Политиците лъжат, че има фалшиви болнични. В България по конституция има презумпция за невиновност, така че докато няма нито един осъден лекар или пациент за фалшив болничен не може да се твърди, че има фалшиви болнични.Само че, за да се осъди някой лекар или пациент, някой чиновник и някой прокурор трябва да поработят. Къде къде по-лесно е да се накажат невиновните. Така покрай сухото гори и суровото.

11

1234

преди 4 години

Над 5 дни от двама лекари, и контрол по домовете дали болния е в къши или болница! Не може в болничен да се митаеш навън! Ако те хванат, ветщаш прите в двоен размер

10

шматка

преди 4 години

Мисля че за това са прави.Трябва да се спре порочната практика джи пи-то да прилага безброй форми на лечение само и само да не даде направление за специалист.След като не може да се излекуваме за седмица значи заболяването е сериозно и се нуждаем от специалист а не само от антибиотични изстрели в тъмното.Минал съм през това и говоря от собстве опит.

9

Анонимен

преди 4 години

На следващите избори пак си стойте у вас.А гербаджииската простотия просто няма край.

8

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем кой взима болнични - взимат ги хораат, които имат нужда от тях по преценка на лекарите. Някои много упорито прилагат правилото Разделяй и владей, като твърдят, че само хората на "държавна хранилка" взимали болнични, каквото и да означава това. На практика хората на "частна хранилка" взимат фалшивите болнични по обясними причини, но те на са много. Фалшивите болнични са примерно 1 на 10 хиляди болнични, т.е. пренебрежимо малко.

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Глупоста и невежеството в ГЕРБ ще ги вкарат в поредният им глупав капан- сега освен да разпалят гневът на работещите- друго не виждам -После ще се появи Буда и ще каже че въобще не е знаел какви ги върши ГОРАНОВ С КИРЧО ПАРАХОДА И СЕКРЕТАРКАТА ИМ- ВАСИЛ ВЕЛЕВ!!

6

Анонимен

преди 4 години

Притискат народът за да си правят каквото си искат и да крадат на воля. Да назначават верни хора, които няма да им търсят отговорност за безобразията.

5

Анонимен

преди 4 години

И сега какво, като трябват 10 дни за лечение, какво ще направи личния лекар? Ще ти пусне болнични до петък, а после нов болничен от понеделник до петък следващата седмица.

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Номерът с 7 дни болнични -няма да им мине !! -защото всички знаем кой взима болнични- това са хората на държавна хранилка -към бюджета--в Частиянт сектор- ако вземеш 5 дни болнични- се смятай за уволнен!! Тка че -Армията от чиновници войници полицаи общинарки секретарки и т.н е--НЕПОБЕДИМА !! АХАХАХАХХ МАФИЯТА ИСКА ДА НАПАДА СЕБЕ СИ - АМА ИЗБОРИТЕ ПАК ИДВАТ ))

3

Анонимен

преди 4 години

По-добре изобщо да забранят на личните лекари да издават болнични и всичко да минава през ТЕЛК. Разболяваш се, записваш се, след месец ти идва реда, преглеждат те ако още си жив, дават ти три дена и ти казват запиши се пак за ТЕЛК за продължение и реда ти идва пак след 1 месец. Тя простотията на ГЕРБ край няма.

2

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се концентрираме върху прекалено големите привилегии, които имат партиите и политиците, се занимаваме с кокошкари като някой бачкатор за 800 лева месечно.