99

Анонимен

преди 4 години

Сума народ избиха и все по-нагли стават. И това ***, дето ги защитава и е много отворено зад клавиатурата трябва да е едно от тях, иначе нямаше да се старае толкова да отговаря арогантно, че и да заплашва. Вярно, че свестните са се изнесли. Останали са такива като него с празните главици и космическите претенции.

98

Мефи Стофел

преди 4 години

Истинска хуманност струи от този медик тук. Определено подхожда с внимание към всеки болен, потърсил помощта му. Ще му се върне трикратно някой ден и на него и на близките му.

97

до 110

преди 4 години

"Ако пукне в ръцете им..." Пишеш за починало дете, психо. Заслужаваш да пукнеш в сепрична яма. Както е писал някой по-долу, не сте богове, хора сте, и вас ви застига.

96

Анонимен

преди 4 години

Държавата отказа да отнема деца от неспособните родители и това доведе до смъртта на детето. Лекарите и да искат не могат да го лекуват като няма места къде да го лекуват в тоалетната ли да го занесат. Ако пукне в ръцете им ще ги обвинят в убийство и нестерилна обстановка.

95

Тед Б.

преди 4 години

до 80 До ЛегендатаНа лекарите децата също умитат, представи си. Само в нашия град знам за поне 4 такива случая. Не помогнаха нито връзки, нито пачките, взето под масата. Не сте неуязвими. Ти дано нямаш поколение и приключив без време, но в мъки, така ще направиш нещо полезно за тази изстрадала страна. Биологичен ***, с погребения ще заплашва.

94

Анонимен

преди 4 години

На какво лечение е било детето? От къде знаете кога е започнало заболяването, как са го лекували преди болниците, с какво?-------Какво значение има това? Те изобщо не са го приели, казали са, че няма опасност. Ако е било в толкова тежко състояние, защо не са го разпознали, че умира?

93

Анонимен

преди 4 години

До теменугаПрави ти братя и сестри в момента!А кои са отговорни за смъртта на детето - според мен родителите. Съдът ги преценява тези неща, но за съжаление в бг е твърде снизходителен към родителите, поради липса на адекватни държавни служби! В Европа това нямаше да се случи, защото много преди лекарите съответната служба щеше да отнеме децата от неспособните родители!

92

теменуга

преди 4 години

Къде е отворкото, дето се хвърляше да защитава "медиците", отговорни за убийство на дете? Да не е с маалата да прави като вятъра на тумба братчеди. Те като не стават за друго, поне един дудучец могат да врътнат. И да взимат с тях и ку4ките, дето са ги оку4или.

91

Анонимен

преди 4 години

Лекар не е равно на роб. В белите държави си уважават лекарите-------В конкретния случай за какво да уважаваме лекаря, който е извършил първия преглед на детето?

90

др.Менгеле

преди 4 години

Не са положили хипократовата клетва . А са мои последователи.. мои хора

89

Сата НАТО

преди 4 години

Всеки вика докторчетата ама станал нашия шофъор и иска доктора за без пари да е господ.-------В конкретния случай колко пари са трябвали на убийците с бели престилки, за да си свършат работата?

88

Сата НАТО

преди 4 години

Законът, който приеха в НС поставя лекарите в привилегировано положение и те фактически могат да си правят с вас каквото си искат. След като детето веднъж е прегледано, лекарят, който го е прегледал, носи отговорност. Който е направил първия преглед, да влиза в затвора. Те почнаха всяка седмица да убиват по един човек!

87

Лекар

преди 4 години

Ще ви лекувам, както си искам като много разбирате лекувайте се сами да не мислите, че в тая държава някой за нещо носи отговорност наказателна Далече сте от истината затворите са за кокошкари, а не за крупни мошеници. Темида отдавна е сляпа, изчезвайте и се оплачете на Фермата или Господари на Уеба ако искате, защото държава няма.

86

Розово конче

преди 4 години

Затова който има малко повече парици да ходи на редовни прегледи в Турция или Австрия. Плащаш си, но получаваш отлично медицинско обслужване, вкл най-съвременни изследвания и, ако се наложи, лечение. Може и по-назапад, но там вече трябват много повече. Тук също си плащаш, но си плащаш за правото да умреш в болница или да не си платиш и да умреш пред нея.

85

Престъпно невежество

преди 4 години

Като знам кЪв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!

84

Балканджи Мъдьо

преди 4 години

Всичко ще се оправи, когато бъде пречукан с някой *** предмет първият представител на "най-хуманната професия", защото е решил, че медицинската му диплома го е направила имунизиран срещу всякакъв вид смърт, вкл. и насилствена. Като "лекаря" или какъвто е там, дето заплашва с погребения. Всеки ще свърши по този начин, разбира се, но нали затова е медицината, да отложи този момент максимално. Тия даже и здрави хора уморяват, камо ли да им се довериш за сериозно лечение.

83

Анонимен

преди 4 години

Ами няма вече кадри, затова и няма места. Всеки иска да взима кинти но да не носи отговорност, просто лекарската професия в българия не е атрактивна. Малко заплащане, опасност от всякакви агресивни типове, неблагодарници, неуважние. Всеки вика докторчетата ама станал нашия шофъор и иска доктора за без пари да е господ. Това е кадърните ходят в чужбина, или в часните клиники, некадърните остават и взимат рушвети. Общо взето като всички други сфери. Никой не си върши работата огледайте се

82

ддддд

преди 4 години

Какво има да се учудваме, всичко що годе кадърно се е изнесло през най-близкия терминал. Останали са некадърницита, защото в по-хубавия свят не става с връзки и рушвети. Като някой от пишещите тука, един психар, друг мрънкач, трети наглее и отлично представя съсловието на самозабравилите се лекари.

81

доктор по философия

преди 4 години

Бащата, като се поосвести малко след трагедията, да се сети, че и мърселивите парзти в бяло също имат деца. Да знаят, че не са въобще вездесъщи. Пък току виж някой вземе, че се опомни и започне да си върши работата.

80

Йоце

преди 4 години

Пилешки мозък, пиша си да се забавлявам с кретьовци като теб! Ти си ми супер. Чакам агенцията за борба с пишещи срещу Йоцето да ми се включи!хахаххахахахаххахаМерси, че те има и мога да се забавлявам по алтернативен начин !