139

Achriman

преди 4 години

Не разбрахте ли, че няма никакво възмездие свише, никаква карма, няма го "оня" свят. Всичко се случва защото ние хората така го правим да се случва. Природата ни е такава, егоистична и жестока. Защо не са си помръднали лоените зад..ци, защото се смятат за недосегаеми. С дипломите си стъпват 3 метра над земята. Възмездието е тук, и доброто и лошото, и раят и адът, всичко се случва тук на тая ш.бана земя. Или се взимаме в ръце или си траем и се надяваме от горе да дойде "възмездие".

138

Баба

преди 4 години

Браво на здравната система...Тя те преценява кой си...ако си известна личност се борят и правят невъзможното...примери,колкото искате,дори и в момента...Ако не си известен...каквото стане....На 94 годишна жена преодоляха сепсис,а на 3 годишно дете...не пожелаха...Жалко...И от Бог страх нямат,но Той ще съди накрая...

137

Българан

преди 4 години

Престъпна небрежност, това е диагнозата на цялата ни медицинска система. Тука в Белгия, ако отидеш в спешното се почват със сума ти изследвания дори за най малкото нещо, да има пълна медицинска картина. Какво е това отношение и то от три столични болници, да изпратят умиращо дете, даже без преглед камо ли пълни изследвания, в 19 век ли сме?????

136

Circus Chem.

преди 4 години

Елементарното създание, дето защитава тук лекари-убийци пак се обажда. Само си се оправдава и си слага палчета. Освен, че се видя, че е с две мозъчни гънки, едната от вещества, дето свива от аптечката, друго нещо по-значително не постигна.

135

Анонимен

преди 4 години

Съпругът ми беше приет по спешност ранния следобед в кардиологичното отделение на Окръжна болница. Следобед, на другия ден отидохме да го видим и с изненада разбрахме, че все още не е започнато лечението му! Лекарят вдигна страшен скандал на мед. сестра, защото помисли, че тя ни е уведомила, а истината беше че няколко пъти се чухме за по 1-2 минути. Всички пациенти пият обезводняващи, а за единствената тоалетна за мъже и жени, за 10-те литрови бутилки с урина в стаите...не ми се говори

134

Анонимен

преди 4 години

И моето дете беше болно имаше лечение и затова не се тревожех , но се влоши , понякога не разбираме нещата . Е оправи се , изписаха му и един антибиотик в повече , искаха дори повече от необходимото време да му слагат инжекции , може би заради парите от касата ....Случвало се е да даваме ненужни антибиотици , изписвани често от много лекари без да се замислят , когато е можело и без тях . Но дете да остане без преглед и лечение е възмутимо , тея пациенти за нищо ги нямат .

133

Анонимен

преди 4 години

Еми има решение , ако бащата е вече мъртъв какво губи? Мисля че може да остави диря в историята и да разберат , че има възмездие. Тук и сега на земята .

132

Анонимен

преди 4 години

До ФинансистГ-н финансист, способен ли сте да разберете колко примитивно е да се доверявате единствено на едната страна? Без дори да сте изслушали аргументите на обвинените лекари, камо ли да изчакате резултатите от назначената проверка?Не мисля, че подобно мисловно постижение е по силите на скромния Ви ум....Съболезнования, г-н финансист!

131

Анонимен

преди 4 години

За 2часа чакане е можело да обиколят няколко малки градчета наоколо , където да приемат детето веднага . То в София уж много болници , големи светила в медицината и т .н . Дори да не са го приели е можело да му направят я някоя инжекция или нещо друго .За съжаление и от грип умират хора . Във всяко отделение има поне по едно свободно легло .Системата е много зле , на пациента се гледа като на " клинична пътека " , изследвания само по тази пътека и докторите не се вглеждат в другите неща ...

130

Финансист

преди 4 години

Цял ден родителите са били в три болници и да искате да изкарате тях виновни е отвратително. Говори за това какви хора сте.

129

Сата НАТО

преди 4 години

Скъпи г-н експерт, предисторията на трагедията с детенцето има огромно значение------В случая няма никакво значение.

128

Хипократ

преди 4 години

131 обиждай колкото си искаш то си личи кой с какъв манталитет е. До болка ми е познато въпросното безхаберие в здравните заведения, където най важното явно е да кихнеш някой друг лев за да ти обърнат повече внимание. Но както и да е не смятам да отделям повече време на умствено болни индивиди, жалко за детенцето, което си е заминало по такъв начин и дано най-накрая някой се хване да реформира из основи тази наша клика наречена Българска здравна система!

127

Анонимен

преди 4 години

До ФинансистПравилно родителите са престъпно безотговорни. Да си родител е дълг, а не привилегия да пресичаш на забранено и да влизаш с предимство в последния момент навсякъде!Трябват институции и санкции, ако е нужно отнемане. Дотогава ще си полуотглеждате полудиваци, ако изкарат. Както при братята роми!Нека пумиярския вой започне сега!

126

Интересно

преди 4 години

Познавам няколко , мързеливи" и"некомпетентни" лекари, които заминаха в чужбина и са изключително доволни. Говорил съм с тях и казват , че такива *** като тук няма никъде! Дивашко племе с дивашки манталитет, но претенции за 3 царски фамилии.Тези истории ще зачестяват, докато станат ежедневие! Къде са ви пакистанските и ганайските лекари, да идват да ви спасяват. Аз живея в чужбина и само ви се смея от далеч!

125

Анонимен

преди 4 години

..."не може ти от една вирусна инфекция да починеш, ние в кой век живеем..."За съжаление и днес, по целия свят може човек да си отиде от вирусна инфекция. Зависи къде, какво и как ще удари. Моето дете щеше да си отиде така от вирусна пневмониа. Късмет, че не стана. Съболезнования на тия родители. Тук не сме запознати със случая. Аз не мога да обсъждам, когато не са ми ясни фактите, само се моля дано справедливостта възтържествува.

124

Финансист

преди 4 години

Не мисля, че може да бъде оправдано три годишно дете цял ден да го мотаят по болници без да го прегледат и да го оставят да умре като в средновековието. Всеки може да сгреши, но това е престъпна безотговорност, която не бива да остане ненаказана. Съжалявам.

123

Доко

преди 4 години

Извън темата. Населението по тези територии, масово живее, така че да е зависимо от здравната индустрия, погледнете се в огледалото и се замислете, кой да е пътя, здрави или цял живот лекувани.

122

Анонимен

преди 4 години

Болниците са ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА! Искаме само и единствено ПАЗАРНА ИКОНОМИКА - вода, електричество, мобилни услуги, летища, стратегически обекти всичко трябва да е в ръцете на частници, а те гонят печалбите. БТК беше продадено за жълти стотинки заедно с подземните съоръжения, а после участниците в търга заеха високоплатени длъжности в новата компания.

121

Анонимен

преди 4 години

До ХипократЗаемате позата на окончателен и безпогрешен съдник на нещо, от което и понятие си нямате? Опитвате се да дадете морална оценка на моите аргументи?Характерна ситуация, в която редовно попадат работническо-селски интелекти с отлично основно образование от епохата на соца...Поздравления, мицеле ;)

120

Бг гъбар

преди 4 години

До БглекарДа напускат ако са некадърни мързеливци. Само че на Запад освен уважение ги чака и здрава работа и други изисквания, като например да си върши работата. Не да се държи като примадона и да ти преценява лечението по сумата, която ще му предадеш.