179

Кик

преди 4 години

Няма виновни за смъртта на детето.Гарга на гарга око не вади.Така е Бг.

178

Анонимен

преди 4 години

Бих дал пари ако се събират някаде за наемен убиец за отговорните лекари

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 183Знаете ли колко студента по медицина завършват във Франция?На 100 студента завършват ...8!И няма нищо случайно,че френските лекари са най-добрите в света!

176

Анонимен

преди 4 години

Направете проверки в Добрич. Изпратете по болниците журналисти под прикритие и вижте,запишете, снимайте. Не се правете на интересни да поднасяте новини от чуждия печат а се пораздвижете. Кой го е грижа снега в Канада и панделката на ***.

175

lasi

преди 4 години

Съболезнования на родителите но от кога е било болно детето ?Само един ден преди да почине?

174

Лили

преди 4 години

Това е трагедия, дано осъдят лекарката и дежулната сестра. Боже Боже.Бездушни лекари.

173

гост

преди 4 години

Дали да не се вдигнем и да отидем хиляди на погребението на това детенце. Да дадем някакъв знак, че сме съпричастни и че вече чашата прелива от безобразията в здравеопазването.

172

Бай тодор

преди 4 години

По моето време умираха ли ви децата в болниците

171

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо повечето от лекарите са безчувствени, лишени от емпатия, нямат човешко отношение към пациента. Изобщо много има да се работи в МУ по темата що е човешко отношение и как трябва да се държат с пациентите. Вместо тежките зубрачески изпити да въведат изпити по човечност и хуманност и мотивираност. После в процеса на обучение да отстраняват неподходящите, цедката да е накрая. А сега всеки *** влиза, веднъж влязъл, 100 % излязал с диплома под мишница.

170

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбирам защо повечето от лекарите са безчувствени, лишени от емпатия, нямат човешко отношение към пациента. Изобщо много има да се работи в МУ по темата що е човешко отношение и как трябва да се държат с пациентите. Вместо тежките зубрачески изпити да въведат изпити по човечност и хуманност и мотивираност. После в процеса на обучение да отстраняват неподходящите, цедката да е накрая. А сега всеки *** влиза, веднъж влязъл, 100 % излязал с диплома под мишница.

169

Нали съм прост ..

преди 4 години

и не разбирам какво лечение е проведено. Няколко пъти чета публикациите, не можах да намеря лечение! Моля, някой ако е разбрал, да обясни!

168

Трезвомислещ

преди 4 години

Истината е следната: Вярно е, че има около 10 процента от лекарите, които си вършат работата професионално и отговорно, но поне 90 процента от работещите в сферата на здравеопазването са предимно нагли паризити, които са за бой.

167

Стига!!!!

преди 4 години

Престанете да настройвате хората едни срещу други! Никаква представа да нямаш от нещо и да издаваш присъди? Гледам и госпожата долу, дето писала, че медиците ни убиват. Ами мен, например, са ме спасили. И много други хора са спасени. Ама за това нищо. И като умре някой вече са убийци. Не вярвам някой да е отишъл на работа с идеята да не излекува дете. В медицината 2 и 2 не е винаги 4. Това пред компютъра няма как да се разбере.

166

Анонимен

преди 4 години

Как може в 21 век медиците да ни убиват???Държавата защо го позволява?Защо не приехте детето да го лекувате? Вие го убихтееееее!!! Да било е болно и е имало нужда от помощ! А те казват,че видимо не е било толкова зле и ето резултата! За тях трябва човек да издъхне -явно това е видимо зле и се приема.Но не за лечение , а за аутопсия!

165

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости говорят по тв.? Причината не била в медиците, а в болестта на детето!Да точно така ! Щом са стигнали до тях явно е имало видима причина и така наречените медици ако си бяха свършили работата,да приемат болното детенце и да му назначи незабавно нужното лечение-то щеше да е живо!А те се подиграват с народа,разиграват ни!Ту в тази болница ,ту в онази,след това с глупавите документи,вместо да спасят детето! Направо бих ви убила. Поставете се на тяхно място! Ако това беше вашето дете??

164

Павлов

преди 4 години

В такава ситуация незабавно се взима кръв и се проверяват левкоцити и CRP. Ако стойността на левкоцитите е над 12, а на CRP - над 5.00, става дума за сепсис, детето е за незабавна хоспитализация и спешно инжектиране на Медаксон. Всичко това е било ясно като прозрачна вода за лекар с 35г стаж като д-р Елена Георгиева - но не е направено. Защо ?

163

Анонимен

преди 4 години

Ами да кажат КОИ са тия дето дават АКРЕДИТАЦИЯ на спец. Детска болница, и на Лозенец, как е възможно в 21-век да уморат едно детенце на 3 години. това го няма никъде по света, ИМАТ ли СРАМ тези доктори пред Бога, за какви клетви са се клели, Не може да се побере в съзнанието. ........ И стачкуваха преди месеци за повече пари, НЯМАТ СРАМ - умориха едно невинно същество, ..........

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонименот 173 - Направо да я пее ПОПА !

161

Така да ги пее ПОПА

преди 4 години

Ами да ги ЗАКРРИВАТ и СБАЛДБ, и Лозенец ! както с болничните един акредитационен период да ги закрият като пробен период - да не уморат друго дете. Една позната работеше там и имали само специализанти по Неонатология, че педиатрите ги били изгонили и допускали само свои хора, и правилно Гайдарски преди обед казва, че там имат ниска квалификация. ДА ГИ ПРОВЕРАТ какви доктори са там, като нямат спец. Детски болести как да стават неонатолози, като не можели едно дете да вземат на ръце. ШОКИРАНИсме

160

СБАЛДБ била специлиз

преди 4 години

СБАЛДБ била специализирана Детска болница. Април 2019 д-р Таня Андреева каза, че тя никога не е била болница и е била строена за всичко друго но не и за болница,а Дечо Дечев на НЗОК, че ако трябва да се спазват изискванията на касата трябва отдавна да е закрита. Не може една пенсионерка там да ни ругае пред детето, за това ли им даде Министъра пари като стачкуваха да уморат сега детенцето. Защо са изгонили Ем. Христова и педиатрите, а неонат-те не могат да прегледат едно дете -нямат Педиатрия