30

Анонимен

преди 4 години

До опетковКрети, МАГАТЕ, а не МААТЕ гледа под лупа всичко в АЕЦ Козлодуй! Вземаха даже проби от метала на реакторите и ги признаха за перфектни! Цъка ти в главата! Реакторите са принципно различни от тези на Чернобил! Сик тир!СоциализЪма? Научи българския!

29

опетков

преди 4 години

До Анонимен Що бе? Държави дето нямаха социализъм, защо не са останали без атом? Стига глупости. Козлодуй беше такава морга при социализъма, че като го видяха от МААТЕ, косите им настръхнаха от ужас и го взеха на дистанционно управление. Изсипаха милиони, за да стане годен и безопасен за експлоатация. Специално инсталираха сателитна връзка, за да могат да виждат параметрите на реактора 24/7. И добре, че беше ЕС да закрие малките атомни бомби в задния ни двор, че кой знае какво щеше да стане.

28

Анонимен

преди 4 години

Преди година смениха турбината от 1000 мегавата на 1200 и явно не са пресметнали добре натоварването, и за това е отказала циркулационна помпа.

27

Руски гений

преди 4 години

Трябва да сме щастливи, че този руски самовар още не е експлодирал.

26

28 съм

преди 4 години

Под *** в по-долния текст да се разбира Canis domesticus pomiaricus L.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Гениални, продавачът винаги печели, затова е продавач! Толкова е елементарно, че странно, че твоят гигантски ум не го е разбрал. Ние, като продаваме мускалчета, също печелим. Стига сте ръфали Русия, *** олигавени! Печелят от нефт и газ, които добиват в замръзналите си земи с цената на много труд на хората си, които понякога с месеци не виждат слънце и бъхтят при -30 градуса!Пише се "еВтино", неграмотнико!

24

Русофил комунист

преди 4 години

Разбрах от Николай Малинов, че Русия като построи АЕЦ Белене русофилите от движението "Русофили" ще получават безплатен ток.

23

Анонимен

преди 4 години

"Затваряй реакторите на Империята на Злото, източват България през АЕЦ-те и Лукойл, не виждате ли?"Ми не купувай гориво и си отвинти бушоните бе... И готово - вече си икономически партизан срещу Русия. Хахахаха. Пий хаповете, че не отиваш на добре :)))

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНХей умнико, кой щеше да я плати тази цена?Ние, децата ни , внуците и праввнуците, за да могат 3-4 фирми да продават ефтино, а ние да плащаме скъпото гориво на Русия, която е постоянно печелившия продавач, благодарение на вечната дружба.При наличие на газ и петрол в страната ние като последните *** купуваме всичко от |Русия.

21

АнонимеН

преди 4 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВА И ТО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕВТИНА ЦЕНА НО ЗАРАДИ БОРИСОВ БЕЛЕНЕ Я НЯМА !!!БОРИСОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2017-ТА СА АБСОЛЮТНИ ДОКАЗАНИ ИЗВЕ-РГИ И ПРОК-ЛЕТНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ И САТАНИСТИ ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН!!!

20

читател

преди 4 години

От изключените 50% ще загубят малко фирмите които изнасят ел. енергия.Има невключени мощности почти два пъти повече от потреблението, за потребителя нищо не се е случило, освен това че АЕЦ-ца ще натрупа по-малко дългове, по-моалко гориво ще изразходи.

19

Анонимен

преди 4 години

До 19. Ти у ред ли си бе? Газовите лампи ли искаш да върнем? *** Американско!

18

сфасф

преди 4 години

До дедо ВиГоривото си е руско и горивото няма нищо общо с главна циркулационна помпа.

17

българин

преди 4 години

И? Какво от това? Не ни стигат " мощности" ли? В близките години.Нямаме нужда от " допълнителни мощности"! Това е реплика на сегашният Герберски лидер. Бившият пазач на Тодор Живков! Борисов! Помните ли? Аз помня!-:) При " референдума" Белене била " проект" на БСП! Но при нужда на бъдеща електроенергия за България. Става " държавна политика" ! Лицемер!

16

Анонимен

преди 4 години

Затваряй реакторите на Империята на Злото, източват България през АЕЦ-те и Лукойл, не виждате ли?

15

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

тик-так, тик-так, тик-так....

14

Анонимен

преди 4 години

Не знам като се пенсионират старите кадри какво ще го правим аец-а. Средната възраст на експертния персонал знаете ли каква е? Предпенсионна

13

дедо Ви

преди 4 години

Eй, ха по сериозно!! Този реактор не е проектиран за 50% товар!! Не си правете експерименти с горивото!

12

гост

преди 4 години

след срещата с х американеца а,ии хооп авария що ли е така ,боико полетя веднъж с ФАЛКОНА иии хоп аевария щкаак стават тия работи мутро

11

Анонимен

преди 4 години

хайде време е за SHUT DOWN.НЕ иска ме втори чернобул.Затворете тая умряла центра веднъж и завинаги.