45

художника

преди 4 години

Толкова ли много деца се раждат в БГ, та си позволяваме да ги губим? Чиновническия примитивизъм тук е навсякъде. Трепем се един друг в най-голямата война която е изживяла България от създаването си, войната между нас- българите!

44

Аз

преди 4 години

Правопис зъболекар,грешка от бързане

43

Какво имахме преди

преди 4 години

Лекуваха ме 20дни,със всички възможни изследвания,с преглад от зъболекър до нефролог.Пациент не се изписваше неоздравял.Всичко това без една стотинка.Това беше здравеопазване.За сведение обикновен човек съм не съм била вип.

42

Какво имахме преди

преди 4 години

През 1980получих тежък вестибуларен пристъп в Плевен.Бях на 29год.Веднага ме приеха в болница.На празника на мед,работник се съвраха да решат какво да направят,защото състоянието ми беше тежко.Направиха ми лумбална пункция да изключат менингит,оставиха майка ми денонощно до мен.След 10дни ме изпратиха в София в центъра по хигиена при проф,Кехайов.Веднага ме приеха.ПОКЛОН ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ТОЗИ ВСЕОТДАЕН ЧОВЕК.

41

Не съм лекар

преди 4 години

ГОСПОДА ЛЕКАРИ,ТАКОВА ЛИ ЩЕШЕ ДА Е ВНИМАНИЕТО ВИ,АКО ДЕТЕТО БЕШЕ НА ВЛАСТИМАЩ ИЛИ НЕГОВО ВНУЧЕ?Сигурна съм,че щяхте да тичате през глава.Не лъжете ,че нямало легла,винаги има вип стая,която се пази за наши хора.Не сте искали да помогнете,защото сте бездушни.. Какво направихте вие,като обрив,може да говори и за сепсис?Неграмотни,безотговорни ,с купени дипломи или преписване,гледащи в ръцете на пациента за пари.

40

Джак

преди 4 години

Сега ще оневинят всички лекари и ще се окаже, че детенцето е починало просто така...******ата ви лекарска. Вие сте убийци!Нещастни некадърници!

39

Шопо

преди 4 години

Това не са болници,бе !!! Това са здравни бакалии !!!

38

Мария

преди 4 години

Мила душичка....трудно се пише, когато става въпрос за детенце, погубено от безотговорни, некадърни и алчни хорица в бели престилки! Това не са лекари, това са търговци на човешки животи! Пожелавам им да изживеят същото, което са причинили на родителите на издъхналото детенце, на които поднасям своите найискрени съболезнования!

37

Анонимен

преди 4 години

Да не ви се налага да ходите по болници. По-добре прав да умра, отколкото някакви некадърници да се чудят как да ме уморят насила. Отношението и държанието на повечето доктори е отвратително. Бащата да ги запомни кои са и да им види сметката.

36

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Детето си отива както му е писано , но горко на оня чрез когото то си отива . Това е най големия кошмар за един родител , преживял съм го . Да почива в мир детето , там където отива няма болка и некадърни лекари

35

българин

преди 4 години

Моят баща беше дълги години лекар в провинциална болница , в гр. Лом ( на края на света) . Отдавна е покойник , но думата ми е за болницата ! Тя разполагаше с всички необходими отделения - родилно , инфекциозно ( в отделна сграда ) , ОАРИЛ , бърза пмощ , и т. н. ! Болницата разполагаше със сериозен бюджет , страхотен персонал от лекари специалисти ( такива хирурзи и в София нямаше ) с мижави заплати ! Не е имало случай на върнат пациент, при това -дете , и всичкото това БЕЗ здравна каса ????!!!!

34

Стоян К.

преди 4 години

Няма осъден лекар. Виновни са хората че са отишли при лекаря. (операцията мина отлично, пациента почина) Да вземат да починат на всички лекари, децата и близките им.

33

Анонимен

преди 4 години

Ромите не напразно чат пад ги побийват лекарите, за това с тях повече внимават, защото знаят че може да дойде 50 човека рода после!

32

Анонимен

преди 4 години

За сетен път се убеждавам че родните медици имат нужда от редовна "дървена" терапия!

31

Политбюро на ГЕРБ

преди 4 години

Нас ни лекуват в правителствена болница, за вас даже и болнични няма да има, овце!

30

Дани

преди 4 години

Дайте на лекарите още права и никога няма да има виновен лекар.Безобразно държание по болниците,с пациентите се отнасят,като с животни и права им дават,защото трепането им е малко.Всичко е подкупно в тази държава,оправия никога няма да има.

29

(-_-)

преди 4 години

Да, така ще е. В тая нещастна територия вече стана така, че всеки е застрашен от фатален край, ако потърси здравна помощ, дори и за обикновена настинка :(Това са плодовете на един тотално сбъркан преход и уникално некадърни управници. Пулса на една държава се мери по състоянието на нейното здравеопазване и образование - там се вижда най-добре в какво безобразие живеем!

28

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Ами защото доказва че народа е оскотял в жалкото си съществуване. От бедност човек може да оскотее до степен че да се заяжда за правописни грешки.....

27

Анонимен

преди 4 години

До 38 и банани

26

Анонимен

преди 4 години

Няма легла в болниците? Кво ви пука, нали има магистрали?!