10

интернет

преди 4 години

Този дойде за имотите си ,друго не го интересува,интереса си гледа.Уж милее за България,много е възрастен да дава съвети,международната арена сега е друга с сериозни проблеми,царя не е в час,Българите се хванаха на обещания,Костов обра държавата Станишев продължи с Местан,Борисов е довърши, всичко се скапа.

9

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как в едно интервю този мадридски хитрец примигваше и лъжеше за имотите си..."ама как..." Уж нямаше да иска възстановяването им!А те не са били негови ,а държавни ,обслужвали са интендантството,все едно правителствената вила в Бояна да си я иска някой ПРЕЗИДЕНТ,който я обитава докато е такъв.

8

Монархист

преди 4 години

Ако се чудите що сте най-бедни в целия ЕС затова е. Щях да ви пожелая да ви застигне нещастие, но то ви е застигна още преди 70 години и си го носите с гордост. Не 800 за 8 милиона дни няма да се оправите, *** интернационалисти.

7

Докога с тоя

преди 4 години

Тоя не свърши ли със вземанията,докога.Не го искат в селото,пита за поповата къща,гонят го от вратата,влиза през джама

6

Ааааааа

преди 4 години

Тоа все закъсва,а не види бедния народ,Сигур ги проиграва в Монте Карло казината

5

vlady

преди 4 години

Подобни искания следва да се насочват към епископ Датев Акобян за разглеждане.

4

СС

преди 4 години

Кви царе и царици бе ... нямал имотни претенции иначе ...

3

Монархист

преди 4 години

За всички може реститутуиране само не и за Българските Царе. Давете се в останките на комунистическия свят наречен постсъветска България.

2

Анонимен

преди 4 години

Монката пак го е закъсал за пари.Ако дедо му е построил тия дворци с лични средства - да си ги взема, но не е.Все едно Живков да си вземеше резиденцията в Бояна.

1

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!