52

Анонимен

преди 4 години

Не може, вече намериха трупа. Актуализирайте си новината.

51

kirasirrav

преди 4 години

да добавя най-вече за Ежко, има възрастни планинари да, но например да се пуснат на Витоша по утвърдените пътеки, през лятото и при хубаво време, а ще има и народ наоколо дори и да са тръгнали сами (макар че и там може да те срещне някоя мечка или друго да стане), че те на Пирин и в Балкана закъсваха че и загиваха големи алпинисти, хималайци и т.н., както и в Алпите на ,,леки" маршрути и изкачвания

50

Анонимен

преди 4 години

За съжаление това което писах на Ники се оказа напълно вярно. Жалко за човека.

49

Анонимен

преди 4 години

До АзНе си сгрешил. Тя обаче е сгрешила. Да почива в мир.

48

До Ешко

преди 4 години

Ежко, мойто момче, всеки който знае, че прогнозите НЕ ВАЖАТ и бързо се сменя времето в планината се подготвя за най-тежките такива, а не за най-леките. При прогноза дъжд, силни ветрове и мъгла не тръгваш не само сам в планината, ами и изобщо не тръгваш, щото прогнозите нали НЕ ВАЖАТ! Не е в годините проблема а в ПРАВИЛНАТА преценка на сибствените възможности и условията. Щото в планината на умниците теориите със сигурност не важат!

47

Аз

преди 4 години

Намерено е тялото в района на Белия улей.....Добре, че на са пострадали спасители - там сега е като "филм на ужасите" ! Луда работа !

46

селянин

преди 4 години

намерили са я умряла

45

ejko

преди 4 години

Какви глупости пишете - да не се тръгвало на такава възраст, ала-бала... че жената е на 64, а не на 94! Мен много пъти енергични старци-планинари са ме задминавали по пътеките! Няма нищо безотговорно в това да тръгнеш по планините на 64. И всеки, който е стъпвал в планината, знае, че прогнозите за там (почти) не важат и условията могат да се променят коренно за 15 минути. Като не сте запознати - поне не се изказвайте просташки!

44

я пак

преди 4 години

Колко ще ни струва този път издирването? Минимум 500 000 а за лечение на деца постоянно се набират средства по телевизията.

43

Аз

преди 4 години

От какъв зор Мальовица - Рилски манастир през Белия улей ! Там и през лятото е страхотия, а сега е като полигон за рейнджъри . Прилича на ритуално самоубийство, дано да греша !

42

я пак

преди 4 години

Спокойно в природата нищо не се губи.

41

kirasirrav

преди 4 години

за кой ли път едно и също - хора неподготвени в едно или друго отношение, тръгват на кесим и то самостоятелно; ако нещата бяха иначе щеше да е например лек случай - група, имат екипировка, подават сигнал, и в резултат малки травми, измръзвания и т.н.

40

Анонимен

преди 4 години

До НикиАко е тръгнала по него в това време я пиши бегала. Ще я намерят някъде долу.

39

Ники

преди 4 години

Белият Улей ( зад БАК ) е с наклон 35-40 градуса и деневилация километър и малко. Тръгне ли да се спуска по него, по добре да е стигнала до Кирилова поляна. В самият улей вечер е ад. Водопада в долната част на улея също е опасен за преминаване.

38

до 38

преди 4 години

Те тия са вироглави, не приемат акъл. Това е самата истина. Каквото и да му говориш, то си знае неговото.

37

Totenkopf

преди 4 години

Да ги питаш и близките и с какъв акъл са я пуснали да отиде в планината при тези сурови условия, каквито пишат в статията? Явно и те са били на същия акъл, като изкукалата женица.

36

F5

преди 4 години

Военните да пуснат антибиотика над София и Сърбия като добър хлор, той защото е добър ще тррови само тях, а щом е силна отрова значии сигурно е добърр! Само те ли могат да ни обгазяват?

35

F5

преди 4 години

И сърбите мнного ни крадат нас българите,не ги разследвват, не си плащат данъците, возят се гратис, мърсят софийския въъздух умишлено, заплашват ни военно, че ние слаби ли сме?

34

Анонимен

преди 4 години

Не бих разчитал на приказките на очевидците, дълбоко се съмнявам, че е влязла в Белия улей! Там не би имала особен шанс за оцеляване.

33

Анонимен

преди 4 години

До До 27То това сравнително лесно се проверява, особено ако жената има роднини. Както и да е, неприемливо е да бъде оставен човек да умре за няколко хиляди лева. Трябва да я потърсят когато има възможност. Така или иначе това и ще стане.