24

Иван Иванов

преди 4 години

Явно е ,че Борисов не знае за Държавна агенция Електронно управление и че там изтичат много пари от бюджета .На тази агенция шеф беше , сегашния министър на транспорта - Росен Желязков .По настоящем председател е Атанас Темелков пенсионер от МО .

23

Mafia

преди 4 години

В Испания свинското месо е 3.20 евра и минималната заплата е 1000 евро, а в България месото е 9-10 лева, а минималната заплата е 560 мизерни лева :D:D:D...м

22

Някой

преди 4 години

Българина ще тръгне нагоре когато цените се замразят на всичко за най малко 5 години и от 2020 минималната заплата се направи чисто 1000 лв.Но това господата управляващи не могат да разберат че като имаш повече пари ще купуваш повече неща.Така ще има пари и за другите фирми и ще почнат да печелят.Важна е покупателната способност а тя е момента е отрицателна.А ония да не мърморят че няма пари за заплати то има ама няма да има после за малдивите.

21

Някой

преди 4 години

Докото българина не направи като луфтханза да спре масово за 5 работни дни никой няма чуе какво става в България .Ся чистатата заплата е 460 лв кое по напред Само сметките са с мизерия са 150 лв на месец и какво остава едно нищо 10 лв на ден са нищо

20

Смешник

преди 4 години

Добре че сме със 30% по малко население че щеше да е доста мизерията или пък точно мизерията е причината да сме с -30% кой знае

19

Тъжен българин

преди 4 години

Гледайте записа от ББ и новият посланик на USA Мустафа, моля се преводачите да са спестили СЛУГИНАЖА на Сбирток Пунтамарич Главанаков.Хора тъжно е, къде са десните, къде са гражданските организации, къда са интелектуалците на БГ?Обидно е подобен индивид, гавазина на Живков, Доноснигът, Слугата на целия свят, но не и на БГ да ни управлява. И той като Живков се заобикаля с по-неуки от него.Този човек Борисов ни продава, продава ни за жълти стотинки-Има ли достойни българи, мъже, жени в БГ?

18

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Ееее КЕЛ ФАЙДА КАТО ВДИГНАТ, ПЕНСИИ, ЗАПЛАТИ. СЛЕД КАТО ПРЕДИ И СЛЕД УВЕЛИЧЕНИЕТО ИМ СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО...

17

Бррраво

преди 4 години

Браво на бате Бойко. Вика, че инвестирали милиарди и пак имало много пари и хартисвали. Пари има, работа нема.

16

Анонимен

преди 4 години

Геноцидът тече отдавна, само лекарствата са по 200 лв на месец а разходите? Колко пенсионери тази година са обречени? По селата масово хронично болни отказват да се лекуват заради безпаричие. Горанов Борисов ?

15

Долу

преди 4 години

Долу мутрите.Долу на Сбирток Пунта Марич Главанаков.Мразя мутрите, мразя диктатурата, мразя васалите им, мразя бедни хора, мразя ограбеното минало на бабите и дядовците ни, нашето и бъдещото на децата ви!Мразя ви сбиртоци, пунти мари и главанаци!

14

Нено

преди 4 години

Ако Нинова беше крала по малко.... Пенсиите щяха да са по високи

13

Ужас

преди 4 години

Не сме с репресирани пенсии от комунизма по 1200 лв. пожизнена пенсия, нямамеме ТЕЛкове за 700 лв., не сме реститути!Докато не ни унищожите физически няма да се кротнете. 2018 най-скъпи цени на ток на борсата в ЕС.Не е нормално, не е нормално!

12

Ужас

преди 4 години

Парно, ток, води, билети, бензин, храни, дрехи, лекарства, всичко се вдига безобразно само ГО и зоните ни гълтат 20 лв. месечно, 23% поскъпване на ток, храни 25 % за една година, само за 1 г. 30 лв. парно-месечно, ако си свободна професия и пътуваш 2-3 пъти седмично,здравни.канят се да вдигнат местни данъци и такси, данък свободни професии.Ние не сме мутри нямаме строителни фирми перящи пари, и Пешо не ни плаща 70% безлихвени кредити за ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ суджуци, баничарки и тоалетна хартия.

11

Елемаг

преди 4 години

Само да разясня нещо от икономическа гледна точка през 3-те мандата на ГРОБ!!!Не е икономика това да задължаваш и административно да налагаш ,да се вдига сумата по вноските!Кой да внася за държава,за индийци и инвалиди вече НЯМА.Икономика не се прави с данъци и осигуровки,а с производство и износ!!Учи се в първи курс по икономика!!!Затъваме ,затъваме....Това е.Чакайте фриилансърите около София да ви внасят!!!Всяко вдигане на прага-30 000 закрити работни места!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоЕй, като хвана едно дърво ще те бия, бия, бия... пък белким се научиш да се защитаваш

9

Анонимен

преди 4 години

Нали има банани и тоалетна хартия, добре сме!

8

Йово

преди 4 години

БСП иска вдигане на пенсиите, защитават си избирателите. ГЕРБ за 4-та поредна година ще вдигат заплатите в държавната и общинска администрация както и вдигат парите за соц. помощи за ромите и ГЕРБ си защитават електората. Останалите обикновени хора тип бачкатори на средно ниво в частния сектор КУЧЕТА ГИ ЯЛИ никой не ги защитава и най малко псевдо синдикатите.

7

Анонимен

преди 4 години

До номер 9 (Пенсионер):Явно не знаеш как функционира финансовата система. Нали заплатите скочиха 1000 пъти по времето на прехода, и кво по-богати ли станахме? Ето, сега пак има стабилност, и кво по-богати ли ставаме? Ти, и изобщо всички българи, схващате ли какъв ни е проблемът?

6

Цецо Мен

преди 4 години

Значи цените ще скочат с 15% само през декември.

5

Пенсионер

преди 4 години

Комунистите държаха цял живот пенсиите от 28 до 80-90 лева ,сега искат ,,актуализация".Е гати езуитите