23

Анонимен

преди 4 години

А за захвърляне на тротинетка насред тротоара ще има ли санкции?

22

Анонимен

преди 4 години

Интересно как ще преценяват скоростта- с камери ли или по друг начин. Тротинетките нямат километраж и и ползващите не могат на око да разберат скоростта. Сигурно ще им искат регистрация, номера и не дай бойе винетки и товароподемност. Всичко добре ама.....

21

факт

преди 4 години

КОГАТО НЯКОЙ С ТРОТИНЕТКА БЛЪСНЕ ПЕШЕХОДЕЦ, ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО! ЩЕ ИМА БОЙ И НОВИ МАТЕРИАЛИ В МЕДИИТЕ И ЩЕ ГИ ЗАБРАНЯТ. Няма да ги забранят, но ще има още много проблеми с индивиди, които ги управляват без да се съобразяват с други хора.

20

факт

преди 4 години

Тези двуколесни са си обикновени МПС, но с електрически двигатели. Задължително трябва да се приравнят към другите двуколесни моторетки. Да се задължава притежанието на СУМПС и възрастова граница, както се предлага и в текста.

19

Анонимен

преди 4 години

МЪРЗЕЛИВЦИТЕ, ДЕТО ГИ МЪРЗИ ДА КАТАР КОЛЕЛО! КАРАМ КОЛЕЛО ОТ 42 Г И СЕ ГОРДЕЯ!!!ТО СЕ ИЗПИСА И ИЗГОВОРИ МНОГО ЗА ТЯХ! ЯВНО СА СПЕЦИАЛНА ГРУПА? ЖУРНАЛЯТА НЯМА С КАКВО СЪЩЕСТВЕНО ДА НИ ЗАНИМАВАТ!

18

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО НЯКОЙ С ТРОТИНЕТКА БЛЪСНЕ ПЕШЕХОДЕЦ, ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО! ЩЕ ИМА БОЙ И НОВИ МАТЕРИАЛИ В МЕДИИТЕ И ЩЕ ГИ ЗАБРАНЯТ.

17

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да се въведе и винетка от 300 лв. годишно за автомобили в центъра!

16

Анонимен

преди 4 години

К'во стана с фаровете ("късите светлини" денем и нощем)?Все пак са МПС на ел. двигатели;)

15

шопендар

преди 4 години

тротинетки не може,но 40-50 килограмови песове може.

14

Анонимен

преди 4 години

Хахаха и от къде да знам кой булевард към кой клас принадлежи. Май тия дето мислят закона са с трудно завършен II-клас. А на всички които казват че тротинетките са опасни ще им заявя че са ***, в годината умират над 600 човека от коли, защо питам аз като са опасни колите не ги забранят??? Някои да е чул досега за умрял от тротинетка??? Но понеже тротинетките бъркат в здравето на таксиджиите и на ЦГМ, овчисите с 10г бараки ги следват в мъжеството и те плюят. Как беше имаш кола имаш пари....

13

Ролери

преди 4 години

Тротинетките не са зло, зло са програмистите, които ги карат и си личи, че онзи ден за пръв път са излезли на улицата между хора.

12

шматка

преди 4 години

Голяма истерия с тези тротинетки.Не виждам с какво са по опасни от велосипедите че трябва отделно законово регулиране.

11

Анонимен

преди 4 години

Точно така. Никакви тротинетки! Трябва задължително да димим в центъра със дизелите нали!?

10

БАЧКАТОР

преди 4 години

Ако по улиците се движиш с тротинетка или колело, значи пътуваш безплатно. Това е кошмар за определени бизнеси и за държавата най-вече. Те не печелят нищо от тебе. Кошмарът им е още по-страшен ако безплатното пътуване стане масово.

9

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето на алтернативните превозни средства в България се очертава да е каруцата.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТепърва ще се задълбочава ! Все повече и повече алтернативни електрически превозни средства ще се появяват. Очаквайте инвазия и на велосипедисти като във всички нормални държави - Германия, Холандия, Швеция, Дания, Белгия ! Вие с колите сте отживелица в градовете - свиквайте и се приспособявайте !

7

Анонимен

преди 4 години

До 7 Ти чуваш ли се кви глупости говориш бе Как ше оставиш тротинетките в пешеходна зона ..и къде в Европа го има това че не се сещамАко удариш малко дете с 25 км може и да го утрепеш ..Ти мал^умен ли си ?

6

Анонимен

преди 4 години

В Л.А също е така Теонитвтките нямат право да се движат по тротуара ..и не може по 2-*** човека на тротинетка

5

Норге

преди 4 години

В цяла Европа може да се кара тротинетка в пешеходна зона, само в Бантустан не може. И да попитам, нещо за велосипедите в тоя закон? Или с тях може навсякъде и с всякаква скорост?

4

Анонимен

преди 4 години

Дано отмине по-бързо тази глупава мода с тротинетките!