22

Анонимен

преди 4 години

До 12Мнго точен коментар за това кои са гласоподавателите на ГЕРБ - роми, хомосексуални и хрантутници на държавна служба. Има подозрения обаче, че броят на пуснатите бюлетини не съответства на хората по места. Трябва да се изясни имало ли е фалшификации или са били само манипулации и въвеждане в заблуда. Един нормален съд би разгледал съвестно сигналите , за да отсъди справедливо. Нека има стправедливост.Защо не споделиш от коя партия и кой *** точно

21

тя

преди 4 години

Наслушахме се на лъжливите обещания на Чакъров !

20

тя

преди 4 години

Този кмет в "Кр поляна" за втори път взима кметското място с манипулация ! Няма жител от района ,който да гласува за него освен районната администрация и ромите , които манипулират !

19

Анонимен

преди 4 години

Населението на ж. К. Люлин е колкото гр Блатоевгра + гр. Дупница. Но в Люлин Администрацията, МВР , идр. Институции я карат в яваш , яваш. И от време на време се размърдат.

18

БСП са гад.ини

преди 4 години

До итереснооо. А в 17 областни центрове и общо 140 общини и там ли преобладава ромско население, тарикат? Ух, да ва *** в червените ***, яма да се научите на достойнство.

17

изнервен

преди 4 години

А в Перни и Разград няма ли да обжалват?

16

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!"ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е: "НА НАРОДА, ОТ НАРОДА, ЗА НАРОДА" (Джон Ф. Кенеди)ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

15

ДртПрч

преди 4 години

Жална им баба! ;-)

14

За да се подмаже/

преди 4 години

БАЦЕ ДАДЕ И 5 000 000 000 ЛЕВА ЗА ТЕНЕКИИ ЗА СЛЕД 5 ГОДИНИ, НО И ТОВА НЕМА ДА ГО СПАСИ. ДОНЧО ЩЕ МУ БИЕ ШУТА!!! С ТИЯ ПАРИ ПЕНСИИТЕ МОЖЕХА ДА СЕ УДВОЯТ И ЗАПЛАТИТЕ СЪЩО!!!

13

Заспалият народ

преди 4 години

няма да свали Баце, но от американското посолство и отатък океана вече са му скроили шапката, така че Баце е пътник!!! Просто Дончо още му търси заместник. Баце, за да се подмаже го начука на Цецо, но това нема да го спаси!!!

12

seira

преди 4 години

"ГРЕХЪТ ДА СЕ МЪЛЧИ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА, ПРЕВРЪЩА ХОРАТА В СТРАХЛИВЦИ!" (Ела Уилър Уилкокс)УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ,ПРЕДСТОИ НИ МНОГО РАБОТА, ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)...НАРОДЕ!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

И на арменския поп трябва.

10

Анонимен

преди 4 години

Как е другари как е?Спечелихме ли в Полски Тръмбеш?

9

!

преди 4 години

Комунистите така и не разбраха че за г-н Борисов гласуват всички българи които искат България в ЕС и НАТО а не в СССР. Всички роми защото за разлика от комунисти ГЕРБ спазва правата и традициите на ромите. Всички ние от ЛГБТИ. Собственици на фирми на който им е писнало от нахални и неграмотни псевдо работници искащи незаслужено високи заплати. Както и мислещите като мен младежи по известни като поколението на УМНИТЕ И КРАСИВИ.

8

Чочо

преди 4 години

БСП ще обжалва избора на кметове в три столични района и ще се облажва с избора на един .

7

Дебили

преди 4 години

Толкова сте прости от този сайт ,че даже не сте си проверили информацията и бъркате район Искър с Нови Искър,а даже и сте написали новата кметица на Нови Искър където БСП беше на 5 място след първия тур и въобще не са били на балотаж.А и най интересното е че червените мухъли коментират яростно статията

6

Анонимен

преди 4 години

От ГЕРБ да вземат да съдят *** от Русе, Перник и Видин.

5

Анонимен

преди 4 години

и за Перник,ако може?

4

интересноо

преди 4 години

И в трите района има огромна концентрация на ромско население и естествено и в трите района пепечели герб!

3

Сталин

преди 4 години

Важно е кой и как брои гласовете.