7

Анонимен

преди 4 години

Хахаха , абе аланкоу , след като не си видял че пред буса има автобус, явно не е било за да тръгваш да изпреварваш и то с кола с 50к.с. , дет и по надолнище трябва да я буташ, че да не спре.

6

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е смешно , ако не беше тъжно- щом е отивал за работа с турски лири в джоба, верни ще излязат приказките че из тези градове даже и из администрациите не искат да ти говорят на български ; ще трябва да им се раздадат еднопосочни билите за любимата им турция.

5

Анонимен

преди 4 години

Слезли детенцето оставило си колата и насмалко количката да се забие в къщата днес сутринта на Борис баев Радослав Радев да попитам като слезеш от колата колата се включва на скорост да не тръгне *** вие не сте били на тоя урок маи че това е ваше творение

4

Това за кой е важно?

преди 4 години

Да не пътуваме по "магистралата" Хемус ли? Щото някакви конфликтни личности се намерили, нацелили и не се разбрали? Някой изял два шамара? Щото нямал гражданска отговорност им дал пари в брой? Той така твърди, защото звъннал на адвокат, примерно. Неговата дума, срещу думата на другия лагер. Който може да е напердашен в РУП? Или строителите в буса са били скрити мутри-рекетьори? Нарочно го ударили човечеца?Това е новина?Как?

3

E, тва е новина!

преди 4 години

За лека телесна всичките ще бъдат глобени. А, пърррррдон. Вече ще ги съдят за хулиганство на пътя от 3 до 5. Ама винаги е 3 годинки, ако няма и други престъплеяния. И пак глоба до 5000 лв., ако лицето няма прешни присъди.А и да има - условна.Е`ахти и новината.

2

House M.D.

преди 4 години

Най-обикновен спор по време на спортен бридж.

1

гост

преди 4 години

само ром може да са затова всеки трябва по един 9 мм в ж абката за такива или сода ка стик направо да стават за миене.