223

Ъхъ

преди 4 години

Значи да не им закачаме шпионите, защото ще ни гълчат.

222

яяя

преди 4 години

До От Колохоза Има ли някакви доказателства за това?

221

От Колохоза

преди 4 години

Ердоган като се пише голям авер на българите,няма ли най-после да извади фермана който руският Цар е изпратил на Султана за обявяването на ,,освободителната'' война,и да се види предлогът и причините за инвазията.За сега се знае че Османската Империя е искала да даде автономна Българска Патриаршия,с територия 220 000кв. км.,два пъти по-голяма от днешната територия на РБ,създаване на редовна българска армия,училища и данъчна с-***.Което означава пълна автономия.Но русите идват и ни ,,освобождават'

220

Данков

преди 4 години

До Анонимен 230Не съм ти другар, не те познавам.Англичаните ни мразят, това е факт, даже сме по долу във веригата от пакитата.Ако ме питаш защо, честно казано не знам, може би сме им били канчетата много.Пример: българите харесват сръбска музика и сърбите, обаче те ни ненавиждат, давам пример само, защото освен че сме ги били на бойното поле за друго не се сещам.

219

123

преди 4 години

До МилиционерИ парите спечелил с "честен"труд.Такива гадини ги най-боли когато ги бият по джоба.

218

Анонимен

преди 4 години

Лош брат си имаш до гроб, братушка завинаги.

217

Анонимен

преди 4 години

Путин навреди на Малинов повече от българските служби.Сега всеки българин видя предателя който да презира и да заплюе в лицето при първа възможност !

216

Рубашка

преди 4 години

Империята на злото пак си показа рогата.

215

анонимен

преди 4 години

И продължава да предателства по БТВ, кой с кого се е срещал, Нинова, Волен, Решетников!

214

Анонимен

преди 4 години

До ДанковДругарю Данков, Великобритания се управлява в момента от един колега на предателя Малинов. Английското разузнаване внесе доклад за руска намеса в референдума от 2016 година преди 2 седмици но другаря Борис Джонсън го отклони в кошчето за смет с намерението да го потуррчи след изборите като смени ръководството на контраразузнаването във Великобритания. За това се шуми много в момента, защото ако има такава намеса референдума трябва да бъде касиран.

213

Милиционер

преди 4 години

Да му вземат паспорта, както и на цялото семейство и в мАсква. Да изчезва тая подлага.

212

анонимен

преди 4 години

В момента този предател говори по БТВ и се поставя над премиера и президента! "Той знаел кога Путин ще се срещне с президента, но нашия се оказал изненадан"!

211

Анонимен

преди 4 години

Предателят Малинов, освен тенекията която получи от Путин си взе и полагаемият хонорар за предателството от 2 милиона рубли. Къде се е чуло и видяло разследван за шпионаж да бъде пуснат да отиде да си получи хонорара за предателската си дейност. Такъв цирк може да се разиграва само от българските служби и прокуратура.

210

Кръстю

преди 4 години

Всички беди за нещастната ни държавица идват от българските комунисти-*** и Русия,която ни смята за нейна губерния.

209

Путин

преди 4 години

Никой няма право да докосва с пръст руските шпиони в България защото ще има много пагубни последици. Ще си приберем паметника със шмайзера, Альошата и още триста капища нацвъкани по градове и паланки у вас в Москва.

208

Данков

преди 4 години

До Анонимен 218Демокрация е само на думи, за мое съжаление.Виж Великобритания, имаше официален референдум, тоест думата на народа, обаче кво стана....Направо сапунка, отделно дето си направиха пияр върху гърба на България(расизма от 20 човека)колко са праведни и т.н. то в Англия има къде по тежки случай, ама там медиите мълчат.

207

Анонимен

преди 4 години

Русофили, това ли са ви братушките ?Да награждават един предател на България, който е подследствен за шпионаж в полза на Русия и е със забрана да на напуска страната !Този Малинов е една долнопробна русофилска ***, която всеки българин ще заплюе в лицето.

206

ИСТИНСКИ ПАТРИОТ!

преди 4 години

ИСКАМЕ ОГРОМЕН ПАМЕТНИК НА СТ.СТАМБОЛОВ, КОЙТО ИЗКЛА РУСОФИЛИТЕ ОТ ПУЧА НА РУСИЯ У НАС!ЩЕ ГО НАПРАВИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

205

Анонимен

преди 4 години

Някои коментари са в стил Росен президента, т.е. бълха се ежи върху гърба на слон.. Добре е са си гледаме нашите, малки работи и да не се закачаме с големите.. Това издава само комплексираност, ниска култура и простащина.. Каквито са ни всъщност повечето политици така наречени

204

Анонимен

преди 4 години

франкофония като правим у нашето училище всички сме шпиони...каква е разликата между двете събития....има хора които учат френски, други английски, други руски.....тия които слушат бойтълс са шпиони...бах тя демокрацията