48

Анонимен

преди 4 години

Няма повече да стоим и да гледаме как държавата ни потъва в герберска тирания. Обявяваме война на герберите! Тиквите им ще се търкалят по улиците ни! София не е вашата столица, а е нашата столица!

47

Анонимен

преди 4 години

Хахах, майтапа на страна, ама ГЕРБ е под 50% в София!!!!!Манолова и Не подкрепям никого имат мнозинство!Борисов много добре знае какво означава тази Пирова победа, и очевдиното ОБЕДИНЕНИЕ НА ЛЕВИ И ДЕСНИ навсякъде, и този път май това началото на края на ГЕРБ

46

ГЕРБ=БКП

преди 4 години

За кметовете по 3 мандата .За премиери по 30 ,40 години . ___________________Абе нормално при демокрацията.

45

Анонимен

преди 4 години

До Истински десенИ къде губи в провинцията навсякъде?

44

Анонимен

преди 4 години

Гроздето е кисело с ромите, защото данните излязоха и както и преди се вижда, че роми гласуват по равно за всички партии. Просто вие комунистите сте некадърни и не умеете да управлявате градове. А ГЕРБ умеят и затова хората ги подкрепят.

43

До 49

преди 4 години

Абе...мен...че по голям комунист от Бойко има ли?

42

О

преди 4 години

Значи не кюмбета, а камини. А аз ги съжалявах.

41

Анонимен

преди 4 години

Софиянциии...да не сме ви чули да се оплачете.Нито от въздуха..нитп от трафика.От задръатвания и разбити улици.Нито от презастрояване или ремонт на ремонта.Щом ви домързя да си вдигнете зад....те и да отидете да гласувате...ще си мълчитв и ще си сърбате, каквото са ви избрави от Факултето

40

До 49

преди 4 години

ГЕРБ отдавна е партия на ромите. Не е алтернатива на БСП и ДПС. Точно по времето на управлението на ГЕРБ се настаниха ромите и си построиха къщи в чужди парцели. Сега собствениците на земята не могат да ги изгонят. Забогатяха тези циглета и си направиха бизнес, без да плащат данъци на държавата. Имат цели бензиностанции и заведения в чжди парцели и никой нищо не може да им направи.

39

Анонимен

преди 4 години

Абе малко опулен ми се вижда

38

Анонимен

преди 4 години

И сега в твоя роден град ще отиде от 10 глуха в 20 глуха.

37

Истукан

преди 4 години

ГЕРБ загуби в Русе. Радвам се, че поне в моя роден град няма да има герберски кмет.

36

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е единствената гаранция срещу червените бандити, които да не забравяме, че след промените само ни обират, а преди тях ни избиваха с хиляди. Вижте този истеричен форум финансиран от БСП какви клевети и глупости пише срещу Бойко Борисов и ще ви стане ясно, че комунистите са много опасни и закоравели престъпници и убийци. На всичко са готови за власт и пари!

35

Край

преди 4 години

НИКОГА не ст глАсувал за ГЕРБ но Бате е единствения политик които ме интересува какво каже.

34

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че няма проотестен вот срещу ГЕРБ. Ако имаше протест, народа щеше да гласува масово и то срещу управляващите! Няма такова нещо!Държавата ще продължи да се развива успешно без червени прътове в колелата!"Сините" пък се оказаха билетчета за паркиране на Червени москвичи в централна Синя зона на София!

33

Истукан

преди 4 години

Хахаха, аз съм от Русе и герберастите загубиха, кеф.

32

Анонимен

преди 4 години

Г-жа Фандъкова заслужава поне още три мандата да е кмет на София. Гласувахме с голямо удоволствие за нея.

31

Р. Ников

преди 4 години

Бойко искам да ти напомня репликата ти от Ямбол! Не се прави на войвода ами хващай самолета за Лос Анджелис, Калифорния! Имаш къде да избягаш, щом си страхливец и не ти стиска да управляваш държавата!

30

Анонимен

преди 4 години

От много ниското гласуване,не спечелиха нито БСП,нито ГЕРБ,а реална победа имат реформаторите на Костов,ДПС също си увеличи резултата.Това е резултата от негласуването на хората.

29

Анонимен

преди 4 години

Истински шок за ГЕРБ - масово леви и десни се обединиха по унгарски модел и спукаха ГЕРБ в провинцията, и дори в София свиха ГЕРБ до нищожните 3-4%!Ако тази тенденция се запази, с диктатурата на ГЕРБ е свършено!