68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83С ***-оти не си губя времето да разговарям...Само потърси в нета какви книги чете Гешев - ако потърсиш както трябва, ще ти се появят едни книги за Стаин, Путин и пр.После вече можем да говоирм за червени маргинали и пр. глупости

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84A тука вече съм съгласен! Орешарски беше пионка на Пеевски, и нямаше морално право да бъде премиер!Не случайно БСП се разцепиха на две - групировката около Станишев - която подкрепя ГЕРБ и Пеевски, и тази около Нинова, която е против тях!Проблемът обаче е Боко, който вече 10 години управлява в тайна колаборация с Пеевски, и допусна Пеевски да придобие огромно влияние, до степен да има по-голяма власт от него!Нещо като Сталин и Троцки...

66

Анонимен

преди 4 години

А според теб пионката на Пеевски Орешарски имаше ли морално право да бъде премиер?А ти имаш ли морално право да пишеш коментари след като тази медия е собственост на Пеевски?

65

Анонимен

преди 4 години

А ти как реши че всички са на Пеевски? А защо да предлага втори кандидат ако Гешев е най добрият кандидат. За да ви угоди на вас червените маргинали?

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Абе н, Гешев беше издигнат от прокурорската колегия, където всички са на Пеевски, единствения друг който можеше да предложи втори кандидат, беше министъра на правсодието!!! Защо не го направи е ясно - цял живот ще си носи кръста за това!Поне от кумова срама да бяха издигнали втори кандидат!Според теб пионката на Пеевски - Гешев има ли дори едно морално качество да бъде главен прокурор???

63

Анонимен

преди 4 години

Боко пак ги ошамари. Нема тън нема мън Баце владее положението.

62

Анонимен

преди 4 години

Гешев се избира от ВСС ако въобще знаеш какво означава това, където президентът има три гласа и другите партии по три. Въпреки това ВСС го избра с 28 на 4 гласа.Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС от вашият лидер Сергей Станишев и от Орешарски.Добре че сте взели един селски град, нали от БСП сте 98 % селяни.

61

Десни ли???

преди 4 години

Много добро развитие за ГЕРБ! Доколкото десните не гласуват за комунисти, стана ясно, че няма друга дясна партия в България освен тях. Това неминуемо ще им донесе допълнителна подкрепа от десни хора в бъдещи избори.

60

Анонимен

преди 4 години

Българите сме мн странни животни! Не е добре, всички мрънкаме за промяна, дойдат избори - айде пак Бойко! Еми в моя град имаше изявен независим кандидат ама никой не го подкрепи. Щото да не е бсп, ми ок има зелени, оранджеви, независими! Ама не пак Боко! Е кой ни е виновен тогава??

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Добрич е с ГЕРБ----------------------------------Я ПАК???????????????????????????Йордан Йорданов (местна коалиция) 68%Надежда Петкова (ГЕРБ) 30%С КОГО Е ДОБРИЧ???За Гешев си прав, не се избира от Борисов, а от скрития му партньор във властта - Пеевски!?Може ли Борисов да повлияе? Може! Нека да потърси широка коалиция с БСП и десните, НО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ Пеевски!Не го ли направи - приключва с политиката

58

АнонимеН

преди 4 години

ЯВНО И ОТКРИТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕТЕ НА РОМИТЕ ОТ МАХАЛИТЕ ТОВА Е ГЕРБ БОРИСОВСКИ!!!БОРИСОВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРМЕН!

57

Анонимен

преди 4 години

Най-важния ИЗВОД от тези избори - *** има едно 50% резерв в "автентичното десно"!!! Венсеремос Другари! Синя София явно не е баш синя, има си и прикрити мокри "сънища" с едни пчелички - червени! А фьеновете на ДАЙ България да му мислят!

56

До 68

преди 4 години

Той много добре си знае "грешките". Не са грешки въобще.

55

Анонимен

преди 4 години

Обявяваме война на герберите! Тиквите им ще се търкалят по улиците ни! София не е вашата столица, а е нашата столица!-Вие вече избихте милиони българи по време на вашето управление на БСП така че това не е нищо ново. И народът тъкмо затова гласува за ГЕРБ защото е въпрос на физическото му оцеляване пред вашите репресии.

54

Анонимен

преди 4 години

Гешев не се избира от Борисов, не лъжи. Добрич е с ГЕРБ. Бойко ви бие за 15 ти път и ви остава само да скимтите.

53

тр

преди 4 години

Тия верно са неграмотни, пишат номера на бюлетините, вместо броя на гласовете. Леле голям зор, благодаря учителко. Така ако вършат работа, ще банкрутират за нула време. Добре, че не са аптекари.

52

АнонимеН

преди 4 години

5% ПЪЛНИ*** В БЪЛГАРИЯ!!!ОТИШЛИ И ИЗБРАЛИ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО ТИЯ СА ПО-*** И ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ!!!

51

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е отвян с 38% в Добрич, с 23 в Русе, с 21 в Разград, в София 3% разлика е смехотворна...Това няма как да стане без обединение на леви и десни и Борисов много добре го знае!Сега е момента да си направи равносметката и да си осмисли грешките които е допуснал (включително Гешев), иначе на следващите парламентарни избори ще бъде отнесен като куцо пиле домат, и той много добре го знае

50

Анонимен

преди 4 години

За кой път ви би Борисов - 11, 12 или 13 -ти път и сега газ пикаете? За кой ли път, за кой ли път ГЕРБ ви наритаха задниците.

49

Анонимен

преди 4 години

На гол тумбак чифте пищови... тиква, активността във Варна е 27%, Портних печели с 65%... Това са 45 хиляди гласа ....Скучно му било вече на него? Ами откажете постовете? Ама няма да стане защото трябва яко да се краде!