88

Анонимен

преди 4 години

Когато си купуваш избори няма тръпка и хазарт,нали?Бързо ще ви напусне скуката ако има образователен ценз за право на глас....

87

Анонимен

преди 4 години

Суджук, стана за посмешище. Нарочи Георги Славов и му подляхте вода, а кмета направи много за Ямбол, а си тръгнал да се агитираш за недоразумението предибрано с гласовете на гетата в Сливен, дето реже лентички на кръгово движение и тепърва почва да санира блокове....Хората още помнят как преди 2 зими се помляха и те и колите им, защото кмета не разбра, че има снежно бедствие и реши, че може да не чисти снега в Сливен.Смеят ти се хората на това колко си ***, разбери.

86

zzz

преди 4 години

ГЕРБ яко наритан в София - от 22 общини , печели само в 3 :))))

85

са

преди 4 години

кметове на герб до 3 мандата, а премиери на герб до колко мандата?

84

Loyko

преди 4 години

Ако искаме висока избирателна активност трябва да провеждаме изборите в работен ден. Така е в много държави.А тези глупости за машинно гласуване или по интернет звучи добре,но все още не сме дорасли за подобно гласуване.Ако беше така ,досега развитите държави като Япония,Южна Кореа и т.н да бяха го приложили.Поздравления за всички спечелили последните избори.

83

Теокрация

преди 4 години

До изход,библия глава 4Божието управление е изходът! Всички сме наказани заради демокрацията-сатана!

82

скука

преди 4 години

До ай бай Като нямаме избор как няма да са скучни изборите?

81

изход,библия глава 4

преди 4 години

И на нас ни е скучно да гледаме все едни и същи изказвания по талавизиите от твоите устища,но за сега изходът е-щрак копчето и никакво четене на сайтове.

80

ай бай

преди 4 години

Скучно му било,ама не се маха.Като ти е скучно,разкарай се.Дай път на младите.Тръгнал си към седемсетака и гониш мастера.

79

Unufri

преди 4 години

До 94: А защо не приемеш тезата, че хората масово не гласуват, тъй като са доволни от настоящото положение на нещата?Според мен, ако има чак толкова недоволни хора и това е масово, то поне половината от тях биха реагирали чрез разходка до урните, но както се вижда нищо подобнно не се случва.

78

Анонимен

преди 4 години

Малииии риват комунделите на умряло.Неразбрахте ли че с лъжи ,злоба и простотия не се печели.Айде сега започвайте да ривете!

77

Анонимен

преди 4 години

ЗАВИСТТА НЕ Е ХУБАВО НЕЩО.

76

Анонимен

преди 4 години

Когато ни пИчелиш винаги е скучно!

75

Анонимен

преди 4 години

Огромния брой избиратели???Какво му е "огромното" бе?Хората масово не гласуват, защото са отвратени!Няма 50% гласували от имащите право!Това е загуба за ГЕРБ.Нали искаха да ги правят задължителни?Е, не успяха. А Мая Манолова има принос за това.

74

Анонимен

преди 4 години

Незнам *** 90 процента са свързани вече бизнесите с герб ако дойде някой друг на власт и ще има да стои отвън _ 4 години ще не ще гласуват братче шефе закогобе нали знеш ако не спечелим работа няма да има.

73

Агент Гибс

преди 4 години

Мутр***та отново си купи изборите и подлог***та Данче ще графигнатства дълго време ....Амин за София....

72

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защо само кметовете ?Нека правилото да важи и за премиерите !Нормално ли е в условията на демокрация един и същ човек да е 15-20 години министър-председател ?Нали се смеехте на комунистическите лидери, че били доживотно на власт ? ...А, при вас не е ли същото ?!И ти, си омръзнал и на хората им се повдига като те видят.70% отвратени негласуващи !

71

БатБулгар

преди 4 години

От Днес БГ, все още не са отркили, че ,,й" и ,,ѝ" са две различни неща.

70

Анонимен

преди 4 години

И защо ти не спря този Пеевски като дойдеш на власт и да управляваш, а само дрънкаш глупостите ала Радан Кънев? Виж Бойко управлява 10 години защото му се гласува доверие. Твоята партия какво направи за България че българите да й гласуват доверие?

69

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува какви книги чете Гешев, а с какви престъпници се бори. Затова е вашията страх защото той е безкомпромисен към крадливи маргинали и ги натиква в миша дупка!