108

Сили

преди 4 години

Шо ке прайм без Бойко (ББ ?)Аз мисля, че ако Съдът вземе и касира изборите в София и някъде другаде, ББ ще получи сепсис, че може и в кома да изпадне...Време е да си ходи ДОБРОВОЛНО, ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕ НАСИЛА, с революция.Не знам дядо му, но на него лошо му се пише ...

107

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ беше абсолютно закономерен резултат на българския преход, на концентрацията на икономическите и политически шансове в едно привилегировано малцинство, т.нар. олигархичен режим. Българската олигархия за последните 20 години направи всичко необходимо за това т.нар. демократични избори да се превърнат във фарс и които само да възпроизвеждат статуквото. Такъв тип режими не се свалят с избори.

106

Анонимен

преди 4 години

Единствената разлика между БеСраПе и ГРОБ е емблемата и цветът на знамето.С това всички разлики свършват!Аз лично съм на мнение, че някои много умен БКП-еец или поне познаващ много добре българската народопсихология е измислил ГРОБ още преди 9.11.1989!Още тогава БКП са се разбрали половината да си останат приемник на БКП,а останалите за пред хората да го раздават анти-БКП, а реално вечер да си се гушкат и да си въртят заедно далаверите! Ама това гробар няма как да го вдене!

105

Анонимен

преди 4 години

Най-новият виц, и същевременно - продължение на безсмъртната творба на Алеко:-И на какво ще ме научиш? Аз знам всичко за изборите.Едно магаре ми дай, ще го направя депутат, кмет, каквото поискаш... - каза Бай ***...-При 20 хиляди гласа разлика, имам 40 хиляди гласували роми и 100 хиляди фантомни избиратели... - отвърна Бойко.А Бай *** вече гледаше със зяпнали уста...

104

срам

преди 4 години

няма по-голямо бедствие от това , неграмотен и *** с власт .и ако това не е стихийно бедствие срам ме то вас г-н борисов

103

Бг мен

преди 4 години

Май са станали и нагли, щом им е скучно ? Или въобще не работят ?!?

102

Златко Живков

преди 4 години

След третия мандат ще се явяват като независими , подкрепени от ГЕРБ.

101

1

преди 4 години

особенно за военни крадци

100

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо и министър-председателите да са с максимум два (2) мандата1

99

8

преди 4 години

До *** от "днеГеният на българската посредственост в управлението !

98

8

преди 4 години

България има един единствен проблем - едноличната диктатура , която задушава демокрацията ! Друг няма !

97

Анонимен

преди 4 години

Кметовете на ГЕРБ до 3 мандата? Фандъкова защо ще е 4-ти мандат?Само питам.

96

Тъпанар от "дне

преди 4 години

Тоя е формен ***!

95

Чичо Пънч

преди 4 години

*** анар!

94

Анонимен

преди 4 години

единствено число - ДЕРИБЕЙмножествено число - ДЕРИБЕИ!Ограмотете се бе, срамота е, драскачи такива! А триете мненията на хората! А вие самите не можете да пишете грамотно, резилища!

93

Анонимен

преди 4 години

Радвам се, че Плевен показа реалността и посочи на ромския повелител къде му е мястото.

92

х

преди 4 години

Червените *** да се самозакриват.Заминаха си старите им фенове и вече за нищо не стават.Там където не печели Герб печелят други, но не и бсп.А русенци явно са доста спрели.

91

Vesko

преди 4 години

Може би, наистина трябва да има независими кандидати и общински съвети. Какво общо има партията с тях. Те се избират на местно ниво. Хората ги познават, лично. Знаят какво могат и кой колко струва.Партията си е партия, тя си пише закони. Тя се гриже за национално ниво. Как е възможно някой който живее дълги години в София, да подава глас за дадена партия и така индиректно да определи какво ще става във Варна/Бургас/Пловдив и т.н.Колкото по-независими управници от партиите имаме толкова по-добре.

90

Кънчо Мисирков

преди 4 години

Дори и да загубиш,трябва да запазиш достойнство и да поздравиш победителя.Така е в нормалните държави.

89

Анонимен

преди 4 години

3 мандата и на тебе Боко трябва да ти дадат пътя, феодал.