14

фен

преди 4 години

стояно възстановявай се бързо оти муки че умре от глад ако не се върнеш на сцената

13

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо,антигербА Путин на кого се е клел и каква школа е завършил? Той многа верен ли е на комунистическия идеална и няма ли по-голям принос за "безвремието" за което говориш?

12

Падение

преди 4 години

Как да уважавам българите като те не уважават възрастните хора и парадират с това. Никаде по света няма такова духовно падение. Жалко, много жалко.

11

Анонимен

преди 4 години

човешкия живот все някога свършва, за съжаление, но жалкото е, че явно животът на определени хора е по-ценен и тях ги обгрижват професори, викат се по спешност видни лекари, дават се ежедневни справки за здравословното им състояние. За останалите има клинични пътеки и сблъсък с реалността в нашето здравеопазване.

10

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До офффпропускаш и ФАКТА,че отврата -членът на БКП-"комуниста" Бойко М. Бориссоф,който се е клел да бъде верен на комунистическия идеал и дипломант от Висшата милиционерска школа в Симеоново,го търкалят 24/7 по всички медии..Те от тук започва безвремието..Всичко друго е следствие..

9

Стояна...

преди 4 години

...е страхотна жена, желая и бързо възстановяване!На хейтърите под това инфо желая хубав ден и повече позитивни поводи за радост!

8

Анонимен

преди 4 години

Да му мисли Муки.Живот без смисъл.Да обереш собствената си майка....

7

оффф

преди 4 години

Абе няма ли спирка - всеки ден само статии или за Стоянка, или за Лилито, или за С. Данаилов! Все едно сме в безвремието.

6

шоп

преди 4 години

До тТтАми Муки на това заработва, иначе ще умрат от глад.

5

Анонимен

преди 4 години

Сериозно ли са "съсдали" книга. Това е грешка за начален курс.

4

Анонимен

преди 4 години

Имам усещането, че дъщеря й я води на контурно подмладяване и са й наблъскали скулите с хиалурон. Ан фас изглежда ок, но така в полупрофил е просто деформирана. Висчки ще остареем, не знам за чий жена на 97 ги прави тези глупости

3

тТт

преди 4 години

Щерка й Муки да спре да я разкарва и показва като панаирджийска маймунка по ТВ студия и сцени и да я остави да си почива и да си гледа старините в къщи на спокойствие и с достойнство!

2

Анонимен

преди 4 години

какво стана с другият мумифициран динозавър Стефан?За Лилито разбрахме на 80г.с минижуп,склероза и мед продава билети за 150лв.а те и гласуват месечна помощ за заслуги 700лв толкова колкото дава за 2 посещетия при фризьора си.

1

Таню

преди 4 години

Наравно с Аменхотеп и орлите... Що за статия?!?