9

анонимен

преди 4 години

Инстаграм - много елементарно

8

Анонимен

преди 4 години

Можем да се предпазим, като не си слагаме за парола "малко коте"

7

Анонимен

преди 4 години

Край,тия лоши хакери му съсипаха кариерата.Тъкмо беше тръгнал нагоре.

6

град Бургас

преди 4 години

Въй!

5

Анонимен

преди 4 години

Е това не го пожелавам и на най-големия си враг, да му гепят инстаграма.. по-добре мерцедеса да му гепят.. или терлиците..

4

Наблюдател

преди 4 години

Някое нещастно малко коте е решило да го оправи.

3

Анонимен

преди 4 години

Едно време бабите им все с инстаграм са били сигурно...Айде стига с тия превземки. Разголог*зват се и си пускат сами снимки и после реват, че някой ги бил хакнал

2

До 3:

преди 4 години

Пак си прав ама донякъде.Сега всичко е дигитализирано. Много хора ползват GPS часовници и телефони за да запишат и анализират дневния си крос. Модерните уреди показват сърдечния ритъм, къде точно си тичал, за колко вземаш 1 км и т.н. Тази информация се записва автоматично в сайтовете на Гармин, Страва и т.н.Само при хакване на сайта мога да разбера кога не си в къщи, кога и къде бягаш, какво е здравословното ти състояние и още и още.Пак да повторя - не става въпрос за Божинката.

1

До 1:

преди 4 години

Прав си по принцип, но има случаи в които грешиш.Наистина в тези елементарни сайтове никой нормален не слага сериозна информация, но отдавна бакъп се прави не с допълнителни дискове или други устройства, а с услуги като OneDrive и т.н. Затова има патки, които се снимат голи в къщи и техните снимки се изпращат автоматично за съхранение. Там хакерите ги хващат и продават голи снимки на известни актриси.Историята с тоя е друга - просто е използвал лесна парола, не е трагедия за умиране.