221

kirasirrav

преди 4 години

...а то и трудно се намира такава; цените са по-високи от в големите градове, такива филми като промоции няма ( с изкл. на нещо старо или калпаво); хора работещи в съседни по-малки градове масово започват на 6-700 лв. бруто евентуално след години стигат докъм 800-1000, като много е важно отношенията със шефовете (оттам може да имаш бонуси или да те режат без причина), за отпуски изобщо не говоря, раб. ми време пон-петък и съб. до обяд а може и целия ден

220

kirasirrav

преди 4 години

потвърждавам мнението на провинциалист, заплатите чисто около 400-500 и нещо лв. като първата се дава при назначение ужким на по-малко часове или временно (които си остават постоянни) а втората сума варира ок мин.; аз например съм с варианта 400 лв. но за този месец имам загуби за толкова и аванси 100лв. значи аз съм длъжен на шефовете с тези 100 и не трябва да взимам нищо; работя на пълен работен ден - ставам ок. 7 ч. сутринта и се прибирам ок. 6 ч. вечерта така че за друга работа даже не мисля

219

Провинциалист

преди 4 години

Заплатите в прованса са около 600-800 лева бруто. В един малък град се счита за престижно, ако някой се уреди да работи в Лидл, всичко останало се гърби за жълти стотинки в шивашките цехове, малките магазинчета, разни полу-умрели дребни производства и всичко това на ненормирано работно време по около 55-60 часа на седмица. Една шепа хора работят в държавната и общинска администрация по места и са направо като лордове в очите на обеднелия ***.

218

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на човек, който укрива данъци от държавата чрез имотна измама.

217

Уха...

преди 4 години

Каква интелегентност се излъчва от физиономията и на този оял се ....

216

Анонимен

преди 4 години

Може, Горанов, може. Вдигнете си още малко заплатките, раздайте си бонусчета, назначете де що шумкари са останали встрани от софрата и ... сте готови. Да го мислят тия, що пълнят хазната и всеки ден стават по-малко. Но пък крадците се роят на държвната софра. Заприлича на едни други времена, когато пак държавата бе основен работодател, критиките към Първия - се наказваха (е, зависи кой, как и къде)

215

.

преди 4 години

Може. За едни около 10000лв/месец, за други - 600лв/месец.Така средно - 1500.Обещано и изпълнено!Видим резултат.

214

трай коньо ...

преди 4 години

Големи обещания ,големо чудо! Как пък за народа случките са все в бъдеще време ,а за вас са в сегашно реално мързе.ливи и кра.дливи некад.ърници?

213

Пореден

преди 4 години

До 2021 1500...умник Гюру си ти.. С тоя плавно възходящ темп на покачване на всичко до 2021 вече трябва да сме с 1900... Втора работа, бачкане до изнемогване и година след пенсия си с инфаркт или инсулт, пенсионният ти фонд го харчат други а ти си на хладно в Прегръдката на майката земя... Се Ла Ви.

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 214Еми ставай и ти програмист и стига се оплаква.

211

48

преди 4 години

Само му погледни противната, нагла и крадлива муцунка, виж от коя партия е и кой му е шефче. И ти става ясно защо така лъже.С 1200 лв. заплатка, какво може да си купиш при положение, че цените са както в западна Европа.А, м*ърльо некадърен?!

210

48

преди 4 години

и с 50 % увеличения на всички храни и неща от първа необходимост!гарантирано от герб

209

Анонимен

преди 4 години

2021 г? В момента всяка касиерка в Лидл взима толкова. В 'Либхрер " край Пловдив, заплатите са 1 200 и няма желаещи да работят за тези пари

208

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е при БСП го докарахме до 10 000 лева заплатата. Слава на Жан!!!

207

Анонимен

преди 4 години

Финансов измамник 1 в България с поредната измама ! Много ми е интересно колко българи в България все още вярват в обещания ? 30 години измами и обещания в ко'чината, докато другите бивши соц-държави вървят напред с дела и честност ! Не се обиждайте, че останалото в България население е ОВЦЕ на два крака !

206

Анонимен

преди 4 години

До ЕВОМи майкa ти що не е станала шеф на БНБ та и тя да взима толкова?

205

Анонимен

преди 4 години

3.3% икономически растеж е прекалено малко!Трябваше да сме минали 5% до сега.

204

Офф ,да се омита

преди 4 години

Жалкото свищовско счетоводителче буди само снисхождение и мъка с появата си.Знанията му са на ниво 3-ти клас ,в провинциално училище.Но иначе си живее в 300 кв.м апартамент без наем ,и ръси мозък за неща ,от които никога не е разбирал.Как пък един умен и образован човек не се намери в тази крадлива банда ГЕП?Само невежи и празноглави аутсайдери и надъхани герберасти...

203

Анонимен

преди 4 години

750 евро средна заплата? В държава членка на Европейския Съюз? През 2021 година?Ако не беше тъжно, щеше да е смешно :-(

202

Анонимен

преди 4 години

"Правителствените ***" си знаят тяхното и повтарят същите "рефрени",като техния "идол" Бай *** (БОКО ТИКВАТА)."Разумът" си личи дали го имаш или не.В Германия е много лошо и не ходете там,защото заплатите са ниски,ами живейте в Народна Република БОКОВИСТАН!!!Всички се насочват на ЗАПАД,защото е "трагично" положението!!!!България с колко население намалява на година ,заради огромния "ПРОСПЕРИТЕТ"!!!!"Видимите резултати" са "очевадни" за "незомбирания" човек.