14

майтап,бе Уили!

преди 4 години

Срещата на Зеленский с радикалите в Золотое обяснаява според мен най-важното нещо!Президентът започва да обяснява на националистите защо е важно да се приеме формулата Щайнмайер и каква е политиката/ на украински език/. Националистите от Азов опонират на украински и разговорът се разгорещява.Започва един дебат на висок тон,понякога нецензурен и спорът ескалира в разпра,в която двете страни не могат да намерят подходящите думи на украински и преминават на руски-до края на разговора!? Украинци...

13

Анонимен

преди 4 години

80% от населението на украйна е от етнически руснаци. Обаче шепа изверги така ги уплашиха, че сега се обявяват за украинци само и само да не ги изгорят живи. Ще дойде време, всеки ще си плаща греховете.

12

Анонимен

преди 4 години

"а когато сняг забръска,що ще чиниш ти зимъска?"Укри да ви е честит СП-2!

11

Хм

преди 4 години

Не бъркайте хохли и украинци,което е общото понятие!Щото има още поляци,българи,унгарци,румънци,гагаузи,татари и прочее по-малки.Отделно милиони руснаци и рускоговорящи.Фактически хохлите са хас украинците и са малко повече от половината.

10

Анонимен

преди 4 години

Никой не е забравил и изгорените живи в Одеса. Имаше и бременни там... Украинците не са хора. Те са нещо друго... Никой не гори живи хора от поне няколко века.

9

К.Д.

преди 4 години

Имам колега украинец,Той ми разказа как събирали огромни маси от хора от селата и ги извозвали към Киев за да протестират платено срещу Зеленски и желанието му да спре войната в Украйна,що за продажници са това!!!??

8

Анонимен

преди 4 години

Няма мир,идва глад и тотална деградация!Да ви е честито плиткоумието!

7

В

преди 4 години

Что не пишете че путин в унгария

6

Валентин Тодоров

преди 4 години

Никак.Мир може и да има,но Украйна е трайно,да не кажем завинаги разделена.Луганск и Донбас по-скоро ще станат независими,отколкото да се върнат в Украйна.Общо взето това което се случи между България и Македония е най-вероятния сценарий за Източна Украйна.И това е по-вероятно,отколкото тя да се върне в Русия.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Само едно ни успокоява, че укропите излязоха по-......от нас!!! Мддааа.....от 52 милионна държава за 30 години се свиха (засега!) до 25-30 милиона, да не говорим, че с усърдие, по-голямо от нашето се "освобождават" от цялата си промишленост и се гордеят, че ще станат "селскостопанска свърх-държава"! Да бе да........колкото станахме ние..............затрихме си даже и селското стопанство, защото няма кой да купува *** на еуропката!

4

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм си мислел,че ние сме най тъпите източноевропейци,укрите обаче определено ни взеха "първенството"

3

Анонимен

преди 4 години

Той днес се разви,сега ще видят къде с'ерат гладните!"Копенхаген позволи енергийния проект Северен Поток-2 в Балтийско море"

2

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което им остава на украинчетата е да поискат референдум за присъединяването на Киев към Русия. Иначе ще се обезлюдят съвсем...

1

Анонимен

преди 4 години

Дания одобри Северен Поток 2 през своите териториални води. Това, че Бойко е за разстрел като национален предател е едно на ръка. Важното е, че Украйна скоро съвсем ще залезе - има огромни дългове към САЩ и ЕС по ВИСОКОЛИХВЕНИ кредити, а няма как да ги връща още сега, докато има пари от транзит. След 1 месец и резерви от газ няма да има, и транзит от който да краде, и приходи от него. Идват тежки времена за украинците и никой не иска да плаща сметката, натрупана от тяхната глупост.