28

Анонимен

преди 4 години

Мен лично Борис бонев ми харесва.Има най-нахална муцуна от всички кандидати...Роден демоКРАД.....

27

13-та загуба на БСП

преди 4 години

Това е 13-тата поредна победа на ГЕРБ(Борисов) над БСП.13 пъти БСП яде як бой от ГЕРБ. *** вместо да се крие в миша дупка, да излезе като мъж, какъвто тя твърди, че е и да си подаде незабавно оставката. *** не е БСП...

26

БСП-жалки

преди 4 години

Най-големият проблем в България са такива *** от Бсп като ***, К.Добрев, В.Лечева, Гоце, Р.Петков, Г.Кадиев и още много други знайни и незнайни комунистически талаш, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в България.

25

Анонимен

преди 4 години

Всички са победители. Само не знаят, че народът ги мрази, много ги мрази, всичките!

24

Анонимен

преди 4 години

БСП са в нокдаун - сега бой докато спрат да мърдат, изчезнат ли БСП, ще се занимаем и с ГЕРБ.

23

Юстус

преди 4 години

До Анонимен Ми питай бе, питай....

22

само ако...

преди 4 години

Истината е че ако от 'Спаси София' бяха регистрирали движение или партия за местния вот за да могат да направят листа за общински съветници щяха много да им объркат местата. При 10% сега за Борис и още 1,4 за Гергин + евентуално още някой % за хората които щяха да са в листата - роднини, приятели познати и т.н. можеше да имат една група от около 15% което при разпределението на местата на невлезмите означава около 10-тина съветника, това с ДБ щеше да е една незаобиколима опозиция...

21

комевтар

преди 4 години

Нинова направи един интересен ход.Та каза , че ако балотажа е между ГЕРБ и Десните , тя ще гласува за ДЕСНИТЕ.Така , че балотажа е Х???Положението в Общинския също е много проблематично.Борисов определено не изглеждаше доволен...

20

Анонимен

преди 4 години

Какво е това независимо мюре Борис Бонев? Какъв е неговия електорат - Ромул и Ремовци ли, що ли?

19

Анонимен

преди 4 години

БСП хич не е дясна по електорат. Но е факт, че се ръководи от десни червени милионери, забогатели по време на прехода (и причинявайки фалит на държавата).

18

Да, България

преди 4 години

Искам да обърна внимание на всички десни избиратели/ това автоматично изключва БСП, ГЕРБ, НСФБ,Атака, Воля ,ДПС, ВМРО, Възраждане и всякакви други подобия/--обърнете внимание, как опозицията спечели изборите в столиците на тоталитарни страни - като Турция и Унгария...като се обедини. т.е. в името на целта да се свали режима на Боко Тиквата трябва да се обединим с дявола т.е с БСП и всички подобни измети. По добре кмет метреса на братя Галеви, отколкото метреса на Тиквата. Трябва ПРОМЯНА!

17

Анонимен

преди 4 години

Ако "десните" гласуват за БСП в София, аз повече никога, никога няма да гласувам в дясно !!!Досега винаги съм гласувал дясно ( с изключение на наказателния вот който дадох за Радев).Обещавам си най -тържествено, че ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО ЗА БСП до края на живота си без значение какво правят.

16

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

15

Паисий

преди 4 години

Сега след резултатите от изборите платените драскачи трябва да връщат парите!

14

Анонимен

преди 4 години

това е отплатата на народа за колаборацията им с ГЕП!В Плевен кмета напусна ***, защото не го издигнаха за тяхна кандидатура и сега е лидер в процентите!

13

Тодор

преди 4 години

До Анонимен12Реалността е, че смятаната за лява партия дето я мислите за най дясна, е пряк наследник на БКП, и това е основната причина хората да не гласуват за нея.

12

Анонимен

преди 4 години

В България повечето хора са с леви убеждения, но се смятат за десни. Смятаната за лява партия БСП, всъщност е по-дясна от останалите според действията си. Кашата е пълна.

11

Анонимен

преди 4 години

Реалността е, че БСП е най-дясната партия в България след 1989 година от значимите партии, но десните не искали да гласуват за най-дясната партия, защото смятали, че е лява.

10

Анонимен

преди 4 години

Случаят АОНСУ е показателен .Там десните пишат откровени комунисти като Дайнов.От АОНСУ дясно не става ,от Костов още по малко .Винаги са работели с БСП.Само вижте топлата връзка между тях .99 предадоха народа с приватизацията за червените ,днес ще предадат София на червените .

9

Анонимен

преди 4 години

Костовистите са комунисти !!!Дядовците им са правили национализация и колективизация.СДС е рожба на БКП затова не бутнаха социалистите никога.99 предадоха всички активи на червените олигарси .