97

:)

преди 4 години

Волен Сидеров събира едва 1,5%.-----------------------съчмата, пак е правил циркове, че му чупили някаква камера и никой не го отрази да се посмеем малко.

96

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че толкова много софиянци са изтрещели, щом са гласували за корупцията на ГЕРБ. После пак всички ще им сърбаме попарата.

95

Анонимен

преди 4 години

За съжаление хората бавно но сигурно забравят до какви национални трагедии ни вкара БСП, жалко.

94

ДА ПИТАМ

преди 4 години

КУКОТО ОТ АТАКА С ТОВА 1.5% ДЕЙСТВЕИТЕЛНО КОЛКО ГЛАСА СА - ИМА ЛИ 10 000?ДА СЕ ИЗДИРЯТ И - НА 4 ТИ КИЛОМЕТЪР...

93

до 75

преди 4 години

Лъжа е,че промяната е тръгвала от София.Преди повече от 30 години промяната тръгна от Русе!Та гледайте и сега!

92

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че толкова много софиянци са изтрещели, щом са гласували за "лайкучката" Мая. Но ,ще радвам да си я изберат и да и сърбат попарата после.

91

хъммм

преди 4 години

Много лошо че се гласува в неделя, за София трябва да е някой ден през седмицата, защото в момента хората трябва да избират между това да идат на село за компоти и дърва или да гласуват и изборите нямат шанс

90

Анонимен

преди 4 години

Мая ще реши всички проблеми и София ще стане европейски и световен град за образец. Софиянци не желаят експерти да развиват града, ами жени като Фандъкова и Манолова.Е, сори.

89

110

преди 4 години

Абсолютно подкрепям предния коментар, що вой беше за ремонта на Графа и какво ли още не и накрая пак другарката Фандъкова, да не съм чул вече оплаквания!

88

Анонимен

преди 4 години

По-малко от 45% са гласували в София - няма и 500к души. Голям процент са разните администрации, общински фирми, купен вот и семействата им...Ако повече от половината софиянци не бяха отишли за гъби - двете мутреси и плешивия от Варна нямаха шанс да са в 3-ката. Статуквото отново успя да отврати хората само за 95 дни и с това си гарантира властта. Да са ви сладки гъбките драги съграждани, обвинявайте само себе си за мизерията в която живеем.

87

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Баронеса Урсула от Брюксел за Кмет на София! Юнкер пожизнен Генерален Секретар на Эссср!

86

Анонимен

преди 4 години

Тука почти няма Софиянци и се радват на човек , който отрича БСП и не иска тяхната подкрепа. Мая Костинбродска е толкова зле, че си нямате представа.

85

Радослав

преди 4 години

Каква ви победа бе гробари? Фъндъчка събира жалките 14,33%. Магнолова е още по зле с под 10%. При избирателна активност от 42% от която поне половината са купен вот и машинации картинката е покъртителна! Изборите в цялата страна трябва да бъдат обявени за невалидни и всички кандидати да нямат право на повече кандидатирания защото е очевидно, че никои не ги иска! Има сватби с повече хора отколкото са гласували за бъдещия кмет на София!

84

софиянка

преди 4 години

следващата седмица фъндъка си заминава, само включване от цвъки с чувалите, може да спаси положението!!

83

Waffen SS

преди 4 години

Никога София не е била в такава разруха и мръсотия.Спомням си като малък,в квартала,в който живея,ж.к.Яворов/бивш Ленин/,да не се бърка с квартал Яворов,в който влизат улиците Ракитин,Иван Асен,Св.Тертер,Омуртаг и т.н.Тогава Комплекса беше чист,дърветата подкастрени,асфалта на улиците равен и чист,блестящ под светлината на ул.лампи,тротоарите равни,а сега разруха.Това е представителна извадка за разрухата на София.На повечето места,за да се движи човек по тротоара му трябва БТР

82

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за този кандидат, който не е бил член на БКП.

81

Местни избори 2019

преди 4 години

Балотаж. Фуфупкова. Белчин баня. Сбогом.

80

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, софиянци-африканци!

79

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са комунисти, никога не бих ги подкрепил.

78

Анонимен

преди 4 години

Юрданка и тиквоний сега една седмица ще обесняват че са най-десните от най-десното дето може да се намери на пазара САМО И САМО ДА прилапат гласовете за архитекта и спаси софия....варненци се изложиха тотално и си преизбраха ПОТОПНИХ, на ред е софия .... !! а 80те процента продължават да живеят с мисълта ,че герб ги пазели от комунистите...то дори и мисъл не може да се нарече, мисловна ***...