19

Додо

преди 4 години

Сготвен е.

18

Анонимен

преди 4 години

Ахахахаха нереза ще си изпати за сексуалните подвизи.

17

Анонимен

преди 4 години

Опънал е детегледачката и сега ще плаща, толкова струва 5 минути кеф. Стават и тия работи при богатите и известните.

16

Анонимен

преди 4 години

На това му се казва ИЗНУДВАНЕ! Взела е толкова пари/375 000 паунда/, колкото не може един нормален българин/изключвам Домусчиев, Бойко Борисов, Гергов, Ковачки.../ да изкара за целия си живот! И иска още!

15

накратко

преди 4 години

Секс вече само за араби, афганистанци, афроевропейци, ислямисти... на тях им е културна и религиозна особеност.

14

Здрасти матсоранке

преди 4 години

Тази фалшива дадкалка коства на Роналдо златната топка.

13

баба ви Пена

преди 4 години

то и аз тей намерих едни зацапани кюлоти на тавана,*** съм изкуфяла веки ,не помним.Дъл пък не са на дядото?Ся ша види той ени днката -мнката!

12

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме и гаднитеее вереции, които искат точно това, за да забогатеят. Прислатяват после почват филмите докато му кионе на човек. Само тея дето не да виждали такава порода вереции, няма да разберат. На Роналдо не му трябва да изнасилвааа.. Той прави по 100 милиона на година... Може да си купи всяка когато реши. Другото са филми за пари.

11

пецата

преди 4 години

всичко хора си мислят "като забогатея ще съм недосегаем като господ" обаче , като забогатееш има още по богати тарикати които искат да те разделят с богатството ти, тези тарикати са толкова напред в схемите че използват всякакви постановки за да те овъртят в своя схема с наредени хора , подплатени ченгета, следователи, съдии , всеки да дръпне по 1 милионче ей ти мотивация

10

!

преди 4 години

Май статията пак не е по темата и става дума за нарушение с 10г. ефиктивна, а не с 2г.. Какво имат богатите, а какво искат бедните или най-богатите?

9

Анонимен

преди 4 години

Роналдо е гей та дрънка , за кво изнасилване говорим, той не го вдига от жени ...

8

!

преди 4 години

Човека е спортист ДНК бол но полиграфа един път.

7

До анонимен 6

преди 4 години

Ами аз не бих примерно.

6

АнонимеН

преди 4 години

НЕКА МУ Е КАТО СИ ЛЯГА С ЖЕНИ !!!!КОЯ НЕ БИ ПРЕСПАЛА С РОНАЛДО!! А ПОСЛЕ ИЗНАСИЛЕНА СЪМ ДАЙ НЯКОЛКО МИЛИОНА :D

5

Анонимен

преди 4 години

На тая въпросната учителка Роналдо със сигурност не и е първия но от къде другаде може да изкара 165 хиляди евро бърза пара ?Демек изкарала е късмет че Роналдо и е обърнал внимание

4

Роналда

преди 4 години

Когато толкова неистово се опитваш да избягаш от същността си на ***, че се престараеш

3

Анонимен

преди 4 години

Значи, била с него на купон, натискали се, той я поканил да отидат стаята му, тя се съгласила, отишли, пили шампанско... Що се прави на ощипана мома? Прекрасно е знаела за какво отиват в стаята му, съмнявам се да е мислила, че ще обсъждат проблемите на глобалното затопляне. Не е ясно дали е той е употребил сила, може и да е. Ама като не искаш да ти се случи случка, просто не отиваш в стаята му.

2

Анонимен

преди 4 години

До 1 Вижте, не подкрепям нито жената, нито футболиста. Просто искам, да знам истината. Една ми хипотеза е, че са правили секс, ама тая се е прибърсала с роклята, скътала я е и е почнала да тормози за пари. Другата ми теория е, че е имало изнасилване, заплашили са я, дали са и едни пари, но днес решава, че ще изкара още.

1

Анонимен

преди 4 години

Значи ... Преди 10 години, била изнасилена, но получила 375 000 паунда, защото специални хора я "накарали". Сега, 10 години по-късно, иска 165 000 паунда, защото учителската професия плаща 1/10 от това, което е направила защото си е премълала за "престъплението". Ако беше казала "съжалявам, че взех парите, но искам, да се разкрие истината", щях се съглася, обаче се искат и пари за извъсъдебно ... Чудя се, за тези 10 години, имало ли е други подобни парични трансфери?