132

Глупости

преди 4 години

Реват и се оплакват, само тия гдето чакат само на подаръци, помощи и спонсори от Партии и Държавата.КОЙТО РАБОТИ - - - НЕ ГЛАСУВА В БЪЛГАРИЯ!

131

Анонимен

преди 4 години

Целта на управляващите е да унищожат целия български народ за да може накрая да останат само те и цялата държава да стане тяхна лична собственост.

130

Никой не емигрира

преди 4 години

ВСИЧКИТЕ РАБОТЯТ И ПЕЧЕЛЯТ НА ЗАПАД И ВЛАГАТ ПАРИТЕ СИ У НАС!В ЛОМ, РОМИТЕ СЕ НАПЪЛНИХА С ПАРИ И ИЗКУПИХА КЪЩИТЕ ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА!ВЕЧЕ ГРАДА Е ПЪЛЕН С БОГАТАШИ!!!ТАКА Е И ПО СЕЛАТА.

129

Анонимен

преди 4 години

Емигрират неквалифицираните. Не ни трябват тук. Ще стане хъб с висококвалифицирани хора, носещи добавена стойност на всяко общество. По данни на НАП 200к души у нас взимат над 9000лв. месечна заплата. Нека всички тарикати, осигуряващи се на минимална заплата и взимащи под масата има няма 1500лв. , да се махнат, моментално ще тръгнем напред, защото не крадем. Ще внесем нискоквалифицирани работници от Украйна. *** от Люлин с 15-годишни BMW-та и зладни вериги не са ни нужни. Толкова. Марш!

128

Анонимен

преди 4 години

Що гласувате още за комунистите? Изберете си други партии с млади не компрометирани хора. Колкото и минуси да ми слагате, ми е през оная работа! Щото гледам от извън България, но все пак ми е родина, въпреки, че 80%-те (останалите в BG) компрометираха думата родина. Възродете се с Възраждане и Костадин Костадинов!

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Е, албанците като са 2 милиона да не са умрели?

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Ой горките селски мързеливковци.Нямали били за насъщния.Ми заработи си го насъщния бе мързел.От моя ли искаш да ядеш?*** комуноидна некадърна.

125

Анонимен

преди 4 години

До Ти да видиш..Не са умрели. А да си чувал нещо за нарастването на албанците в региона? По-добра демонстрация на проблема, здраве му кажи. След 60 години няма да има "Северна Македония" а "Източна Албания".

124

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 120 Северна Македония като са 2 млн. да не са умрели ? Ама влезат ли в ЕС изчезват напълно.

123

Реалноста

преди 4 години

Като цяло не лоша новина Сред Българите раждаемист е отрицателна още от комунизма по точно от 1972 на татък Чисто и просто сега и сред Ромите се изравни с Българската ... Да му мислят руснаците щото са водачи на списака и към 2050 ще са намалели с 40 милиона ...

122

179

преди 4 години

Не може Латвия и Литва да са ни пример, това са държави разкъсани от Руската агресия през последните години. Хаха сега като се замисля са на същото дередже като нас. Но при тях е различно там нямат етнос който ражда 5 пъти повече от тях и не се получава етническото истласкване както е тук в България. Интересен факт, Мъжете точно там са най-депресирани и са първи по самоубийства и алкохолна зависимост. Сигурно го правят от хубав живот :D

121

Анонимен

преди 4 години

То за това социология и разни там производни не се считат за наука а за бла бла бла .Колко требва да си извратен та да приказваш такива глупости.

120

179

преди 4 години

Не знам за какво говори този господин но в моето село всяка ромка има над 3 деца :D Все си мисля ,че при тях раждаемостта даже се увеличава. Няма защо да ни лъжат ние сами си виждаме истината каква е:D

119

Анонимен

преди 4 години

Обезлюдява ли България или хората мигрират?-----------И едното и другото!Причините са комплексни!

118

ДРУГАРЕ,

преди 4 години

А ПРИ ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ НЕ МИГРИРАХМЕ ЛИ БЕ? АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ, ЕВТИНА ПРОПАГАНДА НА ОМРАЗАТА!

117

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати на режима Борисов!

116

Анонимен

преди 4 години

В цяла Европа има демографски срив от 60-те години до сега - причината е радикалния феминизъм и други деградантски идеологии, които разбира патриархалната традиция и по този начин рано или късно ще унищожат нашата цивилизация. Разликата е че Западна Европа се вкарват на конвейр африканци, араби, китайци и т.н. А урбанизацията е процес които се наблюдава в цял свят, не просто села, но и повечето малките градове ще изчезнат от картата.

115

Анонимен

преди 4 години

И двете, и двете, млади и стари бягат със скоростта на светлината към Запад, а тия които остават деца не правят, защото парите не стигат за изхранването на едно дете, камо ли две, а тея измамници от правителствата нека си говорят както им изнася, истината е, че изчезваме много бързо по вина на политиците ни които сами си избираме ! След като сами не можем да подредим животът си никой не ни е виновен, нито ЕС, нито Западът, нито Русия - НИКОЙ, защото сме ОВЦЕ !

114

Смешник

преди 4 години

Бягаш от модернабългария , да работиш в още по модерна западна държава .... тоя( и б е ) ли се. Често казано не са само парите тука дори не се работи законно,ако искаш да работиш законно се смята за прищявки . Вижте един кандидат на главен прокурор сметни що липса на кадри има

113

Анонимен

преди 4 години

Не врат ами шия,какво значение има как ще наречем,след католическата България изчезва!Това да се упражняваш в словоблудството,се наричало "социален антрополог " аман от боклу...!