55

до Копировачката

преди 4 години

Пак ли Дойче веле , ти само това можеш

54

Анонимен

преди 4 години

предпочитат да строят в държва във война от колкото да се занимават с бай *** връзкарски великия партиен бизнесмен

53

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев няма ли пак да се изкаже по въпроса?

52

За невежите

преди 4 години

СИВ - икономически съюз на социалистическите страни

51

Анонимен

преди 4 години

Защо искате частни компании да се управляват като социалистически предприятия? Те отиват там, където ще имат най-голяма печалба и това е естествено. Това да не ви е СИВ?

50

полковник Петров

преди 4 години

Фолксваген са в ръцете на "семити"-евреи. Турците ги водят и тях семити,така че коментарите са излишни...На Ким-корееца защо му ръмжът от разстояние,а с нас се бъзикат? Ами корееца си гледа земята и народа и не си унищожи армията в името на някаква лъже демокрация както нашите военни допуснаха и направиха и сега изчезваме от Геноцида който ни спретнаха....

49

трайчо

преди 4 години

който не е разбрал ЕС ни взеха заради териториалното разположение на страната и да избегнат западните държави пречката с таксите и митата на преминаващите стоки. Друг е въпроса, че нашите политици са *** податливи и заради знамето със звездичките дадоха всичко, което се поиска от тях. Сега се радваме на "върховенство на закона", масова имиграция, ограничения от Брюксел и т.н. и т.н. Като пример какво стана с визите за САЩ, нали по норматив трябваше всички страни на ЕС да въведат, ама стана ли

48

K6

преди 4 години

А бре хора малко сме но просто не карайте тази марка кола

47

АБВ

преди 4 години

Ще отваря завод, няма да отваря, ще отваря, няма да отваря! Дали в близките няколкко години ще решат какво ще правят? Заприличаха на англичаните! И те вече години не могат да решат искат ли ЕС или не!

46

Хахахааааа.

преди 4 години

...... И ЗАЩО ТРЯБВА ФОЛКСВАГЕН ДА НАПУСКА ТУРЦИЯ.... ХАХАХААААА??!ЗАРАДИ КЕФА НА ШКЕМБО ВОЙВОДА, ЛИ??!АЙДЕ, ГЛУПОСТИ ПАК..!

45

Анонимен

преди 4 години

До Веско"новините" за турция са единственият шанс на този "новинарски" сайт да съществува!

44

Веско

преди 4 години

Kaк не ви омръзва всеки ден да пишете за нещо, което не интересува никого преди да заработи?

43

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е ФВ няма ли да плати някаква неустойка на България за изгубеното време на половината държавен апарат - командировъчни на преговарящ екип начело със министри и т.н. тонове хартия и време се попиляха за тези изнудвачи...

42

Анонимен

преди 4 години

ФВ в ролята на някаква булка дето не изневерява на султана...

41

Ф.С.В.

преди 4 години

Фактът че вече няма мониторинг за България- показва алчното лицемерно лице на Брюксел -в БГ вече нямало проблем с върховенството на законите и не била корумпирана ?? Вчера слушах по радиото -един кмет на малко градче какво каза за инвеститорите- Пристигнаха двама инвеститора -отвориха заводи и почнаха да дават минимална заплата- Младите хора останали в градчето изгубиха всякаква надежда и просто напуснаха!! Такива инвеститори НЕ НИ ТРЯБВАТ ТУК!!-това каза този кмет!!

40

Анонимен

преди 4 години

Много приятна нодина за народа и лоша за управляващите и лобистите като ***

39

Krom

преди 4 години

До Бай Иван - не говори глупости човек! Преди няколко месеца бях в Португалия. Там в Порто има една интересна обиколка с корабче, което почти влиза в океана. Португалците показваха празните и занемарени корабостроителници - едно време са правили кораби. Сета - не. ЕС. Така че, не говори глупости. ЕС дава с една ръка и взема с друга. Цаката е в баланса.

38

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми вече за този завод да се пише - да го строят където искат прав им път. Има и други производители все ще се намери някой който да развие площадката на крвмиковци и така...

37

Бай Иван

преди 4 години

А за вас остават евроценностите и правото на гей парад, коя държава освен нашата си закри всички производствени мощности, само защото ЕС така й е казал ;) ???

36

Bandit

преди 4 години

Разбира се, че няма да се откаже Фолксваген от Турция. Вие можете ли да си представите какви средства са раздадени вече за лобизъм и те са взети, от които трябва, а за допълнителните договорки можем само да си представяме. Това е затворена страница!