11

1.8Т големия мотор

преди 4 години

Аз като мъж се чувствам накърнен, обиден. Предлагам да създадем една мъжка организация с мото "Не на тормоза върху мъжете". Нека всички мъже заедно да напишем #накърнен.

10

Анонимен

преди 4 години

Е, сега нали има евроатланто ценности и всеки може сам да определя пола си? Питахте ли, преди да пишете, всички дали се определят като "жени"? Да няма после изненади и съдебни процеси?А и какво толкова се оплакват - има над 33 пола. Избират си и готово!

9

MGTOW

преди 4 години

При тея ако се запали нещо всичките са изгоряли.

8

Дзъ

преди 4 години

Разбирам да е в Индия - да се тръшкат и да са ги избили с камъни, а то в Европа... свят голям. И друго не е ясно в това селце за 10 години има ли 10 раждания за да се вдига толкова шум?

7

Ен Джи Оу

преди 4 години

Сичките детета русоляви и синеоки. Срамота! Веднага едно изпечено, едно със заспал поглед и момиче с чаршаф на главата задължително! С последствие и транс джендърчета, но засега това ще ни задоволи.

6

kireza

преди 4 години

Има начин но нали почнаха да се братят с краварите,станаха и като тях глупави!!!В сюблюмният момент полякините стискат зъби от яд че не пускат араби и мангафаровци в Полша,че отхапват чурките и затова се раждат само момиченца....и са прави бе джанъм,хиляди пъти са прави....

5

Анонимен

преди 4 години

Тази новина вече я писахте. Нищо странно в това няма. Какво очаквате да се роди в едно село от баби и дядовци.

4

София

преди 4 години

Голям праз, че няма момчета! Много са си добре даже!

3

Анонимен

преди 4 години

"Защото те много крещят и са по-бавни. При тях винаги нещата траят много дълго", казва младата огнеборка."Момичетата просто са по-вежливи и внимават повече, слушат какво им се казва", обяснява Малвина пред DW.===Представете си какъв вой до небесата ще настъпи, ако мъже говорят по подобен начин за жените. То ще са приказки за сексизъм, то ще е чудо. Но когато жени говорят по подобен начин за мъжете, всичко е ОК, нали?

2

200 грама шпек

преди 4 години

Сичкуту бежанец от Германия да оди у туй селу , ва.

1

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат да им напраим по едно момче бре. Имам 3 момчета сега заплодих жената за женско но на видеозона па се види мажко. Докторете викат женати ако иска женско требе да проба с друг твоите как ги казаа громозоме ли хромозоме ли са били са мъжки и нема да имам женско. Ше ги опрашим сите беплатно с мажки рожби.