74

Анонимен

преди 4 години

"Потребителите в социалните мрежи са възмутени от случая и настояват ел. тротинетките или да бъдат забранени, или да има повече контрол над тях."===В тротинетката ли е проблемът? Подобни инциденти има с велосипеди, мотопеди, дори и с пешеходци. Какво сега, да забраним ходенето пеша ли? Проблемът не е в тротинетката, а в човека.

73

Анонимен

преди 4 години

Ами то всеки ден стават катастрофи с велосипедисти, автомобили и т-нт. ами дайте да ги спрем тогава всичките от движение!!!

72

Жо

преди 4 години

ДНЕС гледам един велосипедист пресича на пешеходна пътека без да слиза от велосипеда, а след това продължи по тротоара на "Скобелев".Въпреки че нямаше пешеходци, колите спираха, за да му дадат предимство.Велосипедистите НЯМАТ никакво предимство, когато пресичат на пешеходна пътека без да слизат и да бутат с ръце колелото. Също така, нямат право да се движат по тротоара, ако там няма очертана велоалея.Аман от наглеци.

71

nqkoi

преди 4 години

Множество са факторите които водят до подобни инциденти. Определено младежа е нарушил всякакви правила за движение. На пешеходна пътека, колело или тротинетка вече, трябва да се бутат, а юнака направо на платното. Повече контрол и глоби си трябват да започнат малко да мислят, че има и последствия спрямо действията, не всичко е свободия, както си мислят повечето.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ("*** младеж...")Много се заглеждаш, съмнително много направо.

69

Анонимен

преди 4 години

Дали с тротинетка, колело или пеша, ако имаш балон вместо глава, пак ще те пометат. Повече контрол трябва над междоушието. Изказванията, че образованието е приоритет са допълнително саркастични в този контекст.

68

Коментар с №74

преди 4 години

Браво, за написаното. Това е най-доброто описание на днешната младеж.

67

Анонимен

преди 4 години

ТРЯБВА ДА ИМА ОБОЗНАЧЕНИ МЕСТА - КАТО БУС ЛЕНТИТЕ ЗА ТРОТИНЕТКИТЕ ЗАДА НЕ СТАВАТ ПОДОБНИ ИНЦИДЕНТИ ИЛИ ПОНЕ ДА НЕ СА МНОГО !

66

Анонимен

преди 4 години

НАЛИ ПИШЕШЕ ЧЕ ТРОТИНЕТКИТЕ ЩЕ СЕ КАРАТ САМО С ХОРА ИМАЩИ ШОФЬОРСКА КНИЖКА????????????????

65

Анонимен

преди 4 години

Щом е без значение какво е карал, да вземем да му дадем една фадрома, или танк, а?

64

Анонимен

преди 4 години

вчера влизах с автомобил от цариградско шосе към локалното платно, движещият се от булеварда винаги е с предимство...но в локалното имаше едно момче с тротинетка, което дори не се огледа. наложи се да намаля за да не го ударя, освирках го, той ми обясни че има достатъчно място и за двама ни...кво повече да говорим, при положение че той не е наясно какво указват пътните знаци...

63

Шоп

преди 4 години

Красиво.Пак карайте като в Бангладеш!Сега от болницата директно в ТВУ.

62

Анонимен

преди 4 години

*** младеж - малка раничка на гърба, перфектно сресан, впити дънки, фешън очила с дебели рамки, ушите затапени със слушалки докато върви, китката обърната...

61

Анонимен

преди 4 години

До някойУдарен е докато управлява забранено за движение, нерегистрирано превозно средство. Малко ли ти се струва?Това, че е палачорен и не спазва правилата - отделно.

60

Анонимен

преди 4 години

населението трябва да се намали с още 30%, затова са тия пътни инциденти и никой нищо не прави.

59

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана с онова ПТП, дето на кръговото тейко му на Румен Потника удари инвалид в количка?

58

някой

преди 4 години

Поредната манипулация с цел придвижването на нечии интереси. Какво като е бил с тротинетка? Това е просто едно тъпо момче което не се оглежда. Щеше да направи същото и с велосипед и пеша. Какво общо има тротинетката в случая. Всеки ден умират толкова хора (невинни деца) в катастрофи с автомобили. Ако искате да говорим за безопастност трябва да забраним или ограничим колите (за градовете говоря), а не по-безопасните начини на придвижване. Не бъди ***! Кажи НЕ на простотията и да на прогреса!

57

Анонимен

преди 4 години

До VrsКогато съдът е корумпиран като нашия нищо не важи. От това по- сигурно доказателство - няма накъде. Ако имат воля да разкрият истината, ще назначат експериза за автентичност на записа, ама нали е по- лесно да се изсухлят като пръдня с "доказателството не е получено по реда на КН и НПК"...

56

Анонимен

преди 4 години

V chuzhbina se kachvat i deca, no imat disciplina i sa vinagi s roditeli. V Bulgaria, presichat kadeto si iskat i pravyat kakvoto iskat. Da im slozhat globi po 300lv za nepravilno presichane na peshehodec, s trotinetka , s velosiped i da gi globyavat vednaga na myasto. Ako ne plati, da polaga obshtestven trud ili da polezhi v aresta za 24 chasa. Da vidim dali maloumnikat shte izleze pak.

55

Наблюдател

преди 4 години

Момче с ел. тротинетка - неочаквано лоша комбинация.